| User | Post |
|
9:58 pm April 23, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Έχω επικοινωνήσει με streetpanthers(δεν απάντησαν ακόμη), ένωση πεζών(απάντησαν), περιβαλλοντική ομάδα συλλόγου φοιτητών νομικής και πολιτκών επιστημών(δεν απάντησαν ακόμη), έκανα αναφορά σε έναν φίλο μου που είναι στους green attack (δεν ξέρω πως έχει πάει το θέμα) και το forestsos(περιμένω πάλι)
Όποιος ξέρει κάποια άλλη ομάδα(προς θεού να μην έχει πολιτική παρέμβαση) ας ενημερώσει και ας τους πει για την συνέλευση μας την κυριακή!
Ένα άτομο να αναλάβει μία τέτοια ομάδα για να οργανωθούμε πιο καλά..
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
9:16 pm April 24, 2009
| malamas
| | Λητή/Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 54 | |
|
|
Δε μας λες και τι απάντησε η ένωση πεζών…ε?
|
"Πώς ανοίγεις κυρά μου την πόρτα!!! Δε βλέπεις λίγο πριν ανοίξεις!!?? Εντάξει έφυγε η πόρτα, και? Σχεδόν κάμπριο. Βγάλε και την άλλη."
|
|
|
2:28 am April 25, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Μου είπε να τον ενημερώσω για τις δράσεις μας. Και έμεινε λίγο η επικοινωνία στο φλού. Θα τον καλέσω στην συνάντηση της κυριακής να τα πούμε από κοντά. Θέλει κανείς να αναλάβει την επικοινωνία με τους πεζούς?
|
|
|
|
7:25 am April 25, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Είμαι μέλος της ένωσης πεζών. Αν θέλετε όταν επιστρέψω να αναλάβω την επικοινωνία μαζί τους.
|
|
|
11:57 pm April 26, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Γεια σας, είμαστε οι Οικολογικές Ομάδες των Συλλόγων Πολιτικών Επιστημών και Νομικής κάποιος από σας, ήρθε στη συνάντησή μας,σήμερα Κυριακή στις 18:00 και συζητήσαμε για τη ποδηλατοπορεία και ενδεχόμενες εκδηλώσεις στη πόλη(εγώ είμαι αυτός) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα βοηθήσουμε και εμείς στις δραστηριότητες που θα οργανωθούν στη πόλη καθώς θα τρέχουμε για τα δικά μας. αλλά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών που θα οργανώσετε, θα μπορούσε να μπει μια εκδήλωση που κάνουμε το Σάββατο 9/5 στις 16:00 στο Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών με θέμα τις Κινήσεις Πολιτών στη Θεσσαλονίκη για το Περιβάλλον. Ειδικότερα, θα είναι μια παρουσίαση από φοιτητές για αυτές τις κινήσεις. (υποθαλάσσια,σέιχ σου,παραλία αρετσού,αεροδρόμιο κ.ά) επιπλέον τη Κυριακή μετά τη ποδηλατοπορεία, (τι ώρα τελειώνει;), στα γρασίδια του Λευκού Πύργου θα θέλαμε να γίνει συζήτηση με θέμα το ποδήλατο με εισηγητές έναν καθηγητή Νομικής, κάποιον φοιτητή που έχουμε υπόψη μας και αν θέλετε και εσείς να βάλετε κάποιον από εσάς. αν θέλετε και εσείς, οι εκδηλώσεις αυτές θα μπορούσαν, πιστεύουμε να μπούν στο πρόγραμμά σας μαζί με τη ποδηλατοπορεία και κάτι άλλο. θα μας θέλατε για συνδιοργανωτές στη ποδηλατοπορεία; (και με αφορμή τις παραπάνω εκδηλώσεις) τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μπούμε συνδιοργανωτές για να πω αύριο και στα παιδιά. ευχαριστούμε
Αλέξανδρος
Δεν έχω καταλάβει αυτό καλά με τους συνδιοργανωτές που λένε τα παιδιά. Κατα τα άλλα βρίσκω την ιδέα με την κουβέντα στα γρασίδια του λευκού πάρα πολύ καλή. Θα ρωτήσω τι ακριβώς εννοούνε. και τα ξαναλέμε
|
|
|
|
1:04 am April 27, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Τα παδιά δεν ξέραν τι να βάλουν στην αφίσα τους. επειδή έχουν τετραήμερο εκδηλώσεων και την κυριακή έχουν την ποδηλατοπορεία δεν θέλανε να φανούν οτι καπελώνουν την προσπάθεια και γι αυτό ρωτάγαν. Να γράψουν στην αφίσα τους “συμμετέχουμε στην ποδηλατοπορεία που διοργανώνουν οι ποδηλάτες Θεσσαλονίκης” ή ότι και αυτοί είναι διοργανωτές. Αν θέλουμε να συμμετέχουμε και εμείς στην κουβέντα(μετά την ποδηλατοπορεία στα γρασίδια) δεν θα ήταν καλό να το βάζαμε και στο δελτίο τύπου ότι μετά την πορεία συμμετέχουμε στην κουβέντα που οργανώνεται από την οικολογική ομάδα νομικής και πολιτικών επιστημών?
είπα στα παιδιά να βάλουν σαν πρόχειρο ότι συμμετέχουν στην πορεία που οργανώνεται από μας και οτι θα τους βάλουμε στο δελτίο τύπου.. όποιος έχει πρόβλημα ας πει πρέπει αν είναι μέχρι αύριο να τους έχουμε πει την τελική της κατάστασης.
|
|
|
|
8:09 am April 27, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Yes, yes,yes !!
Λέω να συμμετέχουμε και εμείς στη συνάντηση στα γρασίδια – είναι σημαντικό να είμαστε ανοικτοί σε ιδέες που αρορά έμμεσα και άμεσα τα θέματα του ποδηλάτου.
|
|
|
10:30 am April 27, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Δείτε εδώ το όλο θέμα μα το δελτίο τύπου. να δούμε τι άλλο χρειάζεται για να το ολοκληρώσουμε μέχρι την Τετάρτη.
|
|