| User | Post |
|
10:00 pm April 23, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Μπορούμε ή να ενημερώσουμε την αστυνομία για την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ή να κάνουμε ομάδα "περιφρούρησης" που πριν περάσουμε καποια διασταύρωση θα πηγαινει και θα κλείνει τους δρόμους. Η αλήθεια είναι οτι θέλουμε αρκετά άτομα σε αυτήν την ομάδα… Μακάρι να μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Το θεωρώ καλύτερο.
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
5:05 pm April 24, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Έγραψα και στο άλλο topic.
Είναι απαραίτητο να ενημερώσουμε την τροχαία για την πορεία; Δε γίνεται να κόβουμε εμείς το δρόμο;
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όταν κόβει η τροχαία το δρόμο αυτό που βλέπουν όλοι είναι έναν τροχονόμο να τους κόβει το δρόμο. Αυτό που μαθαίνουν μόνο είναι ότι “Να μωρέ γίνεται μία πορεία παρακάτω” και δεν μαθαίνουν τους λόγους, ούτε καν την πορεία βλέπουν.
Συμφωνώ να δούμε αν γίνεται να κλείνουμε εμείς το δρόμο. Να το συζητήσουμε στη συνάντηση.
|
|
|
9:13 pm April 24, 2009
| malamas
| | Λητή/Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 54 | |
|
|
Να πάρετε και την πυροσβεστική για τις τυχόν μολότωφ!!! Τι λέτε μωρέ! Πανελλαδική ποδηλατοπορεία είναι! Οι μπάτσοι δε θα είναι ενημερωμένοι? Σιγά μην τους δώσετε και χρονοδιάγραμμα και σχέδιο της διαδρομής! Από πότε η διαμαρτυρία και η διαδήλωση γίνεται με τη συναίνεση της αστυνομίας?? Θα με τρελάνετε και δεν έχει και ήλιο εδώ πάνω!
|
"Πώς ανοίγεις κυρά μου την πόρτα!!! Δε βλέπεις λίγο πριν ανοίξεις!!?? Εντάξει έφυγε η πόρτα, και? Σχεδόν κάμπριο. Βγάλε και την άλλη."
|
|
|
10:11 pm April 24, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να μας βοηθήσει η τροχαία -θα μας διευκολύνει στο να κυλίσει ομαλά η ποδηλατοπορεία. Μην συγχέεται την αστυνομία (ΜΑΤ κτλ.) με την τροχαία πού είναι υπεύθυνη ΜΟΝΟ για την κυκλοφορία !!! Εχω ασχοληθεία με τέτοιες πορείες στο παρλεθόν και η συνεργασία με την τροχαία είναι πάντα άψογη. Υπ'οψη σας ότι η τροχαία στηρίζει το ποδηλάτο.
|
|
|
10:42 pm April 24, 2009
| malamas
| | Λητή/Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 54 | |
|
|
Καλά η τροχαία δεν είναι και τίποτα σημαντικό. Έτσι και αλλιώς εκεί θα είναι, μπορείτε να τις πείτε από που θα πάτε.
Καλά τώρα το αν η τροχαία στηρίζει το ποδήλατο θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τις αμφιβολίες μου.
|
"Πώς ανοίγεις κυρά μου την πόρτα!!! Δε βλέπεις λίγο πριν ανοίξεις!!?? Εντάξει έφυγε η πόρτα, και? Σχεδόν κάμπριο. Βγάλε και την άλλη."
|
|
|
7:38 am April 25, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Πρέπει να προσέχουμε – γιατί πιστεύω ότι η ποδηλατοπορεία πρέπει να αγκαλιάζει όλη την κοινωνία – δεν πρέπει να πάρει μία χροια αντιδραστική.Πρέπει να δείξουμε τη σοβαότητα μας και πάνω από όλα το ποδήλατο είναι ένα ήπιο μέσο μετακίνσης. Πρέπει να "εκπέμπουμε" θετική ενέργεια ούτως ώστε οι πολίτες (πεζοί, οδηγοί, συγκοινωνία, αρχές) να μας στηρίζούν.
|
|
|
6:07 pm April 26, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Πες τα ρε Gareth! 
Πάντως η συνάντηση της Κυριακής έσκισε! Παλι καλά που ήταν και τα παιδιά απο τους podilates-thess
bikerespect αίσχος! 
|
|
|
7:36 am May 4, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Επειδή αποφασίσαμε να μην ασχολοθεί η τροχαία μαζί μας – πρέπει η περιφρούρηση της ποδηλατοπορείας να λειτουργήσει αποτελεσμαστικά και με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες. Προτείνω κάπιοι από την ομάδα περιφρούρησης να προπορεύουν αρκετά μπροστά και να κλείνουν τους κάθετους δρόμους (σηματοδότες κτλ.) πρίν φτάσει η πορεία σε κάθε σημείο- έτσι θα είναι πιό συντονισμένη και θα αποφύγουμε όποιο εμπόδιο και παρατράγουδο. Πρέπει ο καθένας της ομάδας περιφρούσης να γνωρίζει εκ των προτέρων τι ακριβώς θα κάνει – προτέινω μια συνάντηση να δούμε τα συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής που θα μας απασχολήσουν κτλ.
|
|
|
11:32 am May 4, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Παιδιά τελικά μήπως να ενημερώναμε μόνο την τροχαία για τη διαδρομή μας απλά γιατί και στο δρόμο που έδινα flyers ήταν γονείς με παιδιά που με ρώτησαν για την τροχαία.μάλλον για λόγους ασφαλείας των παιδιών τους…
|
|
|
8:49 pm May 4, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
παντως εγω εμμεσως ενημερωσα εναν φιλο αστυνομικο που ειδε τα status μου στο facebook.
Με ρωτησε μονο αν ειναι γυμνη η ποδηλατοπορεια για να ξερει αν θα ας κυνηγανε με κουβέρτες!!! 
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
2:29 am May 5, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
δεν νομίζω οτι χρειάζεται… Θα έρθουν έτσι και αλλιώς.
Εγώ έχω αρχίσει και επιστρατεύω κόσμο για την ομάδα "συνοδείας" και νομίζω οτι θα καταφέρουμε να μαζευτούμε καμια 25 άτομα που είναι μια χαρά.
Τώρα για να μας εμπιστεύονται οι μανάδες δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε…
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
12:58 pm May 5, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Για να μας εμπιστευτούν οι μανάδες μάλλον θα πρέπει να φέρουμε καμιά τηλεόραση μαζί μας… 
|
|
|
5:32 pm May 5, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
πάντως πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να ενημερώσουμε την αστυνομία..
θα έρθουν από μόνοι τους έτσι κι αλλιώς!!
μπράβο ρε συ παναγιώτη να γίνουμε πολλοί για δική μας ασφάλεια!!
(α!αν μπορείς βάλε κάπου τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί ή στείλε ένα mail )
|
|