| User | Post |
|
10:05 pm April 23, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
|
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
6:20 pm April 26, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Τι πανό ρε Πάνο τρομάρα μας…..εδώ άτομα δε έχουμε!  
|
|
|
8:57 pm April 26, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
ok. όχι πανό.
Πάντως θα έχουμε μπαλονάκια και σημαιούλες. Η βασιλική ανέλαβε!!!
|
|
|
|
10:19 pm April 26, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
με δίνεις στεγνά!!
πάντως εγώ κάτι σκέφτηκα και για πανό. θα σας στο πω από κοντά στην αγαπημένη ποδηλατοβόλτα!
|
|
|
12:05 am April 27, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Μαρια περιμένουμε να μας πει τιμή απ το μπαλονάδικο!!! Δεν ξεχνάμε εύκολα!!!μουχαχαχαχαχαχα
|
|
|
|
12:12 am April 27, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
να πω κάτι??μπορεί να είναι εντελώς χαζό..εμείς θέλουμε να ανεμίζει το σημαιάκι, άρα αν δεν φυσάει δε θα ανεμίζει και δε θα φαίνεται το τι θα γράφει και φαντάζομαι πως δε θα πηγαίνουμε και με μεγάλη ταχύτητα, άρα μήπως να τα κανουμε με χαρτόνι ή μ***κία??
|
|
|
12:50 am April 27, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Χα χα…
Καλή η σκέψη σου…για μένα το σημαιάκι ποιο πολύ θα είναι για διακόσμηση…
Τώρα με χαρτόνι,πλαστικό ή ξύλο δεν έχει σημασία. 
|
|
|
1:11 am April 27, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Θα του κάνουμε πατέντα να είναι συνέχεια ανοιχτό, ακόμη και να μην ανεμίζει! Η θα σε έχουμε να τρέχεις όλη την ώρα!!!
Το χάρτινο ή το ξύλινο δεν νομίζω οτι θα είναι ωραία αισθητικά!
(Αλλά τι να περιμένω από αισθητική εδώ δεν σου άρεσαν τα κόκκινα γραμματάκια στο flyeraki μου!!! στην βασιλική πάει..)
|
|
|
|
10:35 am April 27, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Βασιλική αν πάρεις ένα ελαφρύ ύφασμα θα ανεμίζει..πιστεύω..αλλά αν ήταν και πιο μικρό το σημαιάκι θα ήταν ακόμη πιο ελαφρύ, άρα εγγυημένος ο κυματισμός!!!
Μήπως κάποιος να έφτιαχνε ένα πιο μικρό στένσιλ?…..
Η να το κόψουμε εμείς το Σάββατο?
|
|
|
6:17 pm April 27, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
εντάξει παιδιά ύφασμα!!και μένα καλύτερα μ' αρέσει απλά είπα να πράξω δημοκρατικά και να το συζητήσουμε!πάντως και εγώ πιστεύω πως αν ήταν μικρότερα σε μέγεθος τα σημαιάκια θα ήταν και πιο όμορφα και θα είχαμε και περισσότερα, άλλα ας μην το αναλάβει αν είναι ο αγαπητός πάνος το στένσιλ γιατί θα το καθυστερήσει μουχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!α!
|
|
|
2:53 pm April 28, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
παναγιώωωωωωωωωωωωωωωωωτη!!!!!!!!!!
#σήμερα το πρωί συναντήθηκα με τη μάρθα και μου έφερε ένα κομμάτι από τα υφάσματα που έλεγε, είναι πολύ καλά θαρρώ, και έχουν εκπληκτικά χρώματα, όμως πρέπει να δούμε αν κάθεται καλά επάνω το στένσιλ και εγώ αυτό δεν το ξέρω πρέπει να το δεις εσύ.και τι λες για ένα μικρότερο στένσιλ, θα το κάνουμε????
#εν αναμονή την απάντηση της μαρίας για τα μπαλόνια, ρώτησα για τιμή και γω σ΄ένα μπαλονάδικο κοντά στο σπίτι μου, αλλά μου φάνηκαν πολλά. αν του πάμε εμείς τα μπαλόνια θα κοστίσει γύρω στα 80 λεπτά το ένα, αν και πρέπει να δει το μπαλόνι για να μας πει σίγουρα, αν δεν του τα πάμε εμείς ακόμα χειρότερα, βγαίνει περίπου 1€ και παραπάνω μου είπε.πάντως θα ρωτήσω και σε άλλα μπαλονάδικα που βρήκα κατι τηλέφωνα και θα ξαναενημερώσω.
|
|
|
7:08 pm April 28, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Τέλεια η βασιλική! Τώρα που πήρε φόρα ποιος την πιάνει; τόσο περίπου κυμαίνονται οι τιμές. Ένας πεζός(σσ είναι στην ένωση για τα δικαιώματα των πεζών) που είπε ότι για πέρισυ τα μπαλόνια κάπου στο 1 € το ένα κόστιζε.\\
Θα φέρω το Σάββατο όλα τα υλικά για να το κάνουμε εκείνη την ώρα. Μήπως αντί για ποδηλατοβόλτα να κάνουμε ποδηλατο-οικαστικά?
|
|
|
|
7:25 pm April 28, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Εγώ πάλι το βλέπω υπερβολικό να δώσουμε 1 ευρώ για το κάθε μπαλόνι!
Έιναι ανάγκη να πετάνε?
|
|
|
9:10 pm April 28, 2009
| lieobry
| | |
| New Member | posts 1 | |
|
|
Η Μαρία που λέτε ή δεν ξέρει αριθμητική ή είναι λίγο ασχετούλα απο υπολογιστές..
Τέλος πάντων επειδή βιαζόταν λιγάκι, να σας πω οτι βρήκε λίγο πιο ακριβές τιμές απο την Βασιλική (συγκεκριμένα 90 χωρις και 1.20 με μπαλόνι). Οπότε όπως το βλέπω μάλλον τα καλά μας τα πνευμόνια θα δώσουν το απαραίτητο "ήλιο"!
Για τα μακρινά μελλοντικά σχέδια πήρε και μια τιμή για στάμπα… 170Ε για 1000 μπαλόνια (αφούσκωτα!)
Οσο για το στένσιλ δε γίνεται με τίποτα πάνω στο μπαλόνι και επίσης δοκίμασα να κάνω ένα μικρό (Α4) αλλά μάλλον είναι λίγο αποτυχία..
Τα λέμε απο κοντά, ίσως αν μπορείτε το Σάββατο καμια ώρα πριν τη βόλτα!
|
|
|
2:43 pm May 1, 2009
| martha
| | |
| Member | posts 6 | |
|
|
Να πάρει η ευχή …δουλεύω αύριο το απόγευμα..!γκρρρ
Πάντως αν θελήσετε βοήθεια μεσοβδόμαδα, έρχομαι !!!
Ελπίζω να κάνει το ύφασμα.. ας τυπωθεί το στενσιλ και βλέπουμε μετά πως θα το στηρίξουμε .Όσο για το
ράψιμο, μάλλον θα είναι λιγο δύσκολο με το χέρι !
|
|
|
6:03 pm May 1, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
@lamapower. Ε σύγκρινε το θέαμα. Πολύχρωμα μπαλόνια πετάνε- Πολύχρωμα μπαλόνια σέρνονται πίσω από τα ποδήλατα!

@martha
Mάλλον δεν με έχεις δει τι τέλεια που ράβω γι αυτό το λες….
|
|
|