Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Δράση τύπου Αλητόγατοι

UserPost

12:40 pm
April 27, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

1

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Τσιμισκή-Νίκης 10000 αμάξια και εμείς! Δεν πρέπει να βγάλουμε αφισάκι γι αυτό?

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

1:36 pm
April 27, 2009

raf

thess

Member

posts 51

2

πρέπει να γίνει κάποια στιγμή αυτό… με αφισάκι ή όχι.

Τέτοια δράση όμως δεν είναι σαν ποδηλατοβόλτα, είναι λίγο πιο επικίνδυνη οπότε δε μπορείς να κάνεις ανοιχτό κάλεσμα στο κόσμο γιατί μετά αναλαμβάνεις ευθύνες…

4:10 pm
April 27, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

3

Όποιος συμμετέχει έχει την ευθύνη για την σωματική του ακεραιότητα… Δεν έχει καμία ευθύνη η ομάδα…

4:52 pm
May 7, 2009

LamaPower

Member

posts 108

4

Η ευθύνη ενεργοποιήτε απο την στιγμή που ξεκινάς να πας στη δουλειά, στο πάρκο, σ' ένα φίλο…

Και εδώ που τα λέμε η ποδηλατοβόλτα που γίνετε είναι μια παραποίηση της αυθεντικής κρίσημης μάζας!

Oh yeah…. that's what i call a !!! Critical Mass Bike !!!

http://www.youtube.com/results?search_query=mass+bike

9:30 am
May 8, 2009

raf

thess

Member

posts 51

5

Τελικά το βράδυ Σαββάτου θα μποτιλιάρει η Τσιμισκή?

πάντως εγώ προτέινω -γενικά- να πάρουν φωτιά τα πόδια μας αυτές τις μέρες μπας και την

πάρει κανένας χαμπάρι…

6:08 pm
May 8, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

6

Έλα το Σάββατο το μεσημέρι να το συζητήσουμε και αυτό. Η αλήθεια είναι ότι όλςε τις άλλες τις δράσεις τις παρατήσαμε λιγάκι… Ήταν πολλά τελικά τα άλλα θέματα! Εγώ ψήνομαι αν και απ ότι έχω ακούσει δεν τρελαίνεται ο κόσμος.

Μπορούμε πάντως να κάνουμε μία πιο χαλαρή βόλτα βραδυνή προς ενημέρωση της πορείας

10:47 pm
May 9, 2009

LamaPower

Member

posts 108

7

Αν διαβάσουν ιστορίες τραυματισμών και θανάτων ποδηλατών…

δουν και κάποια βίντεο μαζί με τις ιστορίες…

τότε σίγουρα είναι οτι θα μνησικακήσουν και θα επαναστατήσουν προς τους οδηγούς.

Και ακόμη ποιο σίγουρο είναι οτι θα θελήσουν να κάνουν κάτι για τα δικαιώματα τους!

Και σίγουρα όχι μια απλή βόλτα που κάνει τους οδηγούς να λένε “χα, κοίτα μερικούς μ******* που βολτάρουν στην άκρη του δρόμου! Εντάξη, είναι χρήσιμο κι' αυτο για κάποιους, οδηγούς αλλά και ποδηλάτες αλλά όχι μόνο αυτό!!

Υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπον που ο καθένας το αντιλαμβάνεταιι με διαφορετικό τρόπο!

Όταν είπα σ΄ένα φίλο ποδηλάτη απο την Αμερική πως κάνουμε τιν υποτιθέμενη “Κρίσιμη μάζα” άρχισε να γελάει και δεν μπορουσα να τον σταματήσω!

Όταν είδα ένα άρθρο και ένα βίντεο που μου έστηλε άρχισα να γελάω και εγώ χειρότερα απο αυτον!!!

Είμουν, είμαι, και θα είμαι ένας αντάρτης ποδήλάτης για πάντα…περιμένωντας τους νόμους της κοινωνίας και τους ανθρώπους της να με σεβαστούν!

Μέχρι τότε οδηγώντας το ποδήλατο μου θα κάνω ότι γουστάρω και όπως το γουστάρω καθώς οδηγάω χωρίς να υπολογίζω κανέναν υποτιθέμενο νόμο…αλλα με μια βασική αρχη…”Να σέβομαι τους πεζούς και να μη προξενήσω ατύχημα σε κάποια “σαρδέλα” όπως έχω αρχίσει να αποκαλώ τους αδηγούς αυτοκινήτων!

Ούφ ξεθήμανα!     Γειά χαρά!!

12:44 pm
May 15, 2009

plannet

plannet

Member

posts 214

8

πρέπει ότι γίνεται να γίνετε με σεβασμό στον ΚΟΚ

νομίζω υπάρχει και 2ο αντίστοιχο θέμα

απο εκεί και πέρα αν θέλετε να τυπώσετε αφίσες καλύτερα να τυπώσετε flyers

και να χωριστήτε σε 2 ομάδες