Αν διαβάσουν ιστορίες τραυματισμών και θανάτων ποδηλατών…
δουν και κάποια βίντεο μαζί με τις ιστορίες…
τότε σίγουρα είναι οτι θα μνησικακήσουν και θα επαναστατήσουν προς τους οδηγούς.
Και ακόμη ποιο σίγουρο είναι οτι θα θελήσουν να κάνουν κάτι για τα δικαιώματα τους!
Και σίγουρα όχι μια απλή βόλτα που κάνει τους οδηγούς να λένε “χα, κοίτα μερικούς μ******* που βολτάρουν στην άκρη του δρόμου! Εντάξη, είναι χρήσιμο κι' αυτο για κάποιους, οδηγούς αλλά και ποδηλάτες αλλά όχι μόνο αυτό!!
Υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπον που ο καθένας το αντιλαμβάνεταιι με διαφορετικό τρόπο!
Όταν είπα σ΄ένα φίλο ποδηλάτη απο την Αμερική πως κάνουμε τιν υποτιθέμενη “Κρίσιμη μάζα” άρχισε να γελάει και δεν μπορουσα να τον σταματήσω!
Όταν είδα ένα άρθρο και ένα βίντεο που μου έστηλε άρχισα να γελάω και εγώ χειρότερα απο αυτον!!!
Είμουν, είμαι, και θα είμαι ένας αντάρτης ποδήλάτης για πάντα…περιμένωντας τους νόμους της κοινωνίας και τους ανθρώπους της να με σεβαστούν!
Μέχρι τότε οδηγώντας το ποδήλατο μου θα κάνω ότι γουστάρω και όπως το γουστάρω καθώς οδηγάω χωρίς να υπολογίζω κανέναν υποτιθέμενο νόμο…αλλα με μια βασική αρχη…”Να σέβομαι τους πεζούς και να μη προξενήσω ατύχημα σε κάποια “σαρδέλα” όπως έχω αρχίσει να αποκαλώ τους αδηγούς αυτοκινήτων!
Ούφ ξεθήμανα! Γειά χαρά!!