| User | Post |
|
12:32 pm May 11, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Λοιπόν για του χρόνου θα θυμόμαστε ότι θα χρειαστούμε ΠΟΛΥ αντιηλιακό!!! :)
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
1:37 pm May 11, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Και μερικά χαρτομάνδυλα, γιατί ήταν αρκετές οι φορές που θα με πέρναν τα ζουμιά απο τη συγκίνηση! 
|
|
|
1:38 pm May 11, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Λοιπόν, βάζω εδώ ό, τι βρήκα από δημοσιεύσεις:
Δείτε εδώ απο την εξπρες.
Εδώ από το tvxs.
Εδώ από indymedia.
Εδώ από το zougla με κείμενο γενικό αλλά φωτογραφία από Θεσσαλονίκη.
Αναφορά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για την πορεία μας.
Κατά τα άλλα θα βλέπω τι βγαίνει, αλλά όπως ίσως θα είδατε τα κανάλια..αποσιώπησαν το γεγονός προκλητικά!
Επίσης υπάρχουν και τα εξής βιντεάκια στο youtube για την Ποδηλατοπορεία της Θεσσαλονίκης:
Video 1
Video 2
|
|
|
5:35 pm May 11, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
LamaPower κι εγω θα συμφωνήσω ως ευσυγκίνητη!!!!
Επίσης Panos, εγώ μοίρασα αντηλιακό μούρης 50άρι. Όσοι δεν ντράπηκαν έβαλαν…
Οι υπόλοιποι….γιαούρτι και μπεπανθόλ!!! Χαλάλι!!!
Παιδιά όσο βλέπω τα βίντεο τοσο πιο πολύ αναστατώνομαι!!!! Εγω ήμουν μπροστά και κάποιες φορές κοίταζα πίσω, και δεν έβλεπα τέλος!!!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί!!!!
Νομίζω πήγε πολύ καλά. Από θέμα κόσμου πιστεύω μπορούσε και καλύτερα (για του χρόνου πάει αυτό), αλλά δεν σημαίνει και τίποτε αυτό. Από οργάνωση σημαιάκια μπαλονάκια μπλουζάκια κλπ δεν νομίζω ότι έχει κανείς παράπονο αν σκεφτεί ότι ξεκινήσαμε με μείον το ταμείον!
Επίσης και η περιφρούρηση πήγε καλά από ό,τι βλέπω. Είχε τα μικροπροβλήματα ίσως αλλά αυτό που βλέπω σε γενικό πλάνο είναι πολύ καλά στημένο!
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν οι χαμογελαστές φάτσες του κόσμου!!!
Μπράβο σε όλους και ευχαριστούμε!!!! Και του χρόνου να τα (τρις)χιλιάσουμε!!!!!!!!!!!!!!
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
10:41 pm May 11, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Και άλλα βίντεο από youtube:
Video 3
Video 4
Όσο τα βλέπω τόσο συγκινούμαι..Άντε και εις ανώτερα!
|
|
|
12:25 am May 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Σύνθημα καβάντζα για του χρόνου:
Άσε το φραπέ
και πιάσε το πετάλι
για μια Θεσσαλονίκη
ανθρώπινη και πάλι!!
τώρα μου ρθε..
|
|
|
12:35 am May 12, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Πολύ καλά τα βίντεο!
Χα χα, το σύνθημα ακόμα καλύτερο!!!

|
|
|
10:38 am May 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Lamapower θα κάνουμε στοκ από συνθήματα για του χρόνου!!!!!!!
|
|
|
4:41 pm May 12, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Καλή η πορεία δεν λέω..αλλα τα σημαιάκια απο τα ποδήλατα γιατί τα βγάλαμε τόσο σύντομα….?
Εμένα πάντως δε μου πάει η καρδιά να το βγάλω το δικό μου…το πέρνω μαζί μου στη στην πόλη, στο βουνό…ακόμα και στη θάλασσα ! 
Αν δεν ξεσκιστεί και χαλάσει απο μόνο του…απο το ποδήλατο δεν βγαίνει!

|
|
|
10:03 pm May 12, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
δεν χαλάει με τίποτα το σημαιάκι αυτό!!!!!!! μην ξεχνάς ότι ειναι ιστιόπανο!!!
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
10:18 pm May 12, 2009
| zaney
| | Thessaloniki | |
| Member | posts 29 | |
|
|
Εμενα το σημαιακι μου χαλασε!!! 
|
|
|
10:46 pm May 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Πάντως για να πω και κάτι αρνητικό (εκτός από την βλακεία των μπατσέων να μας κόψουν στην μέση) άκουσα λίγες γκρίνιες επειδή δεν είχαμε κλείσει όλη την Μ.Αλεξάνδρου και επειδή αφήναμε τις 2 λωρήδες στα αυτοκίνητα.
Του χρόνου να είμαστε μία χιλιάρα να τα κλείσουμε όλα :D
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
11:22 pm May 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
παναγιώτη κι εγώ το είδα δημοσιευμένο αυτό το σχόλιο..αλλά με 450 τι άλλο να κάνεις; ήδη δεν φανταζόμασταν ότι θα κλείσουμε όλη τη Β. Όλγας κτλ..
του χρόνου που θα μαστε 1000, θα τα κλείσουμε όλα!
αλλά και να μαστε και περισσότεροι στη διοργάνωση ε; να παρουν αφίσες και flyers για την ποδηλατοπορεία 50 άτομα και να βγούμε και οργανωμένα στην παραλία 3-4 φορές και άλλα πολλά.
για αρχή και για τον αριθμό των ατόμων της διοργάνωσηης υπήρξαμε υπεραποδοτικοί, ε;
|
|
|
11:30 pm May 12, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
|
11:58 am May 13, 2009
| THEPASSENGER12
| | |
| New Member | posts 1 | |
|
|
|
4:19 pm May 13, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
LamaPower said:
Καλή η πορεία δεν λέω..αλλα τα σημαιάκια απο τα ποδήλατα γιατί τα βγάλαμε τόσο σύντομα….?
Εμένα πάντως δε μου πάει η καρδιά να το βγάλω το δικό μου…το πέρνω μαζί μου στη στην πόλη, στο βουνό…ακόμα και στη θάλασσα ! 
Αν δεν ξεσκιστεί και χαλάσει απο μόνο του…απο το ποδήλατο δεν βγαίνει!

Και εγώ δεν το έχω βγάλει ακόμα!! 
Και δε σκοπεύω να το βγάλω σύντομα!! 
|
|
|
9:51 am May 14, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
ήμασταν Α Ν Υ Π Ε Ρ Β Λ Η Τ Ο Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βέβαια εγώ ήθελα να μασταν ακόμα περισσότεροι..και π[οιος δεν ήθελε θα μου πείτε μπορεί να ήμασταν 200 περισσότεροι απο πέρσυ, αλλά και πάλι έπρεπε να ήμασταν περισσότεροι!!!τελοσπάντων ας μη λέω κι άλλα γιατί κάποιοι θα λένε ότι γκρινιάζω πάλι!!!
και αν και η φωνή μου δεν έχει επανέλθει..και του χρόνου θα έχω αγκαλιά την ντουντούκα, γι΄αυτό ναι αγαπημένη μου μελίνα ας μαζέψουμε συνθήματα!!!
|
|
|
2:15 pm May 14, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Πιάσαμε τιμόνι
και κάνουμε πετάλι
σαν άνθρωποι να ζούμε
και όχι μες το χάλι!!
Βασιλική του χρόνου άντε και με μικροφωνική με φωτοβολταϊκά σαν των Αθηνών!
|
|
|
2:50 am May 15, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Μπράβο μας για ακόμα μια φορα!
Είναι εμφανές πλέον αυτό που γίνεται στην πόλη μας…
Δεν ξέρω αν είναι παιχνίδι της φαντασίας μου η αν συμβαίνει στ' αλήθεια, εγώ πάντως βλέπω όλο και περισσότερα ποδήλατα στο κέντρο και ειδικά στην “ποδηλατογραμη”
(σε εισαγωγικά η ποδηλατογραμή γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να τους τρομάξω όλους με το κλάξον)

|
|
|
7:30 am May 15, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Καλημέρα σε όλους
Του χρόνου πρέπει να κινηθούμε περισσότερο με το θέμα της κάλυψης των ΜΜΕ. Δεν φτάνει ένα δελτίο τύπου ! Πρέπει οι επαφές με τα ΜΜΕ να είναι πιο ουσιαστικές, πρόσωπο με πόσωπο με συγκεκριμένους δημοσιογράφους και ανταποκριτές ΤV, και να προαγγέλουν το γεγονός μέρες νωρίτερα. Να υπάρχει και καλύτερη ενημέρωση του κοινού κτλ. κτλ. Εχουμε καιρό μπροστά μας να τα συζητήσουμε και να κατεβάσουμε ιδέες, π.χ. μίκρο-εκδηλωσεις άρχίζοντας 7-10 μέρες νωρίτερα….
Συγχαρητήρια στην ομάδα περιφρούρησης – ειδικά τα παιδιά στο "κεφάλι" που ασχολήθηκαν με το κλείσιμο των δρόμων - προτείνω να βρεθούμε όλοι της ομάδας για μια μπυρίτσα και να τα πούμε λιγάκι.
Επίσης για τα σημαιάκια – αν χαλάσουν μπορώ να φτιάξω άλλα – φτάνει να μου δώσετε ύφασμα….. χε χε,
α ναι, πριν το ξεχάσω τα κοντάρια τα είχα παραγγείλει από την Κίνα και στοίχισαν αρκετά τα μεταφορικά τους κτλ. και είναι δυσεύρετα, τονίζω ότι ειναι δανεικά και να τα προσέχετε. Αν δέν τα χρεάζεστε μία θερμή παράκληση να μου επιστραφούν για να τα έχουμε γία μελλοντικές μας εκδηλώσεις. Ευχαριστώ πολύ – τα λέμε στη βόλτα του Σαββάτου.
|
|