| User | Post |
|
10:47 am May 15, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
ΜΠΥ-ΡΑ ΜΠΥ-ΡΑ!!!! Χτες το συζητουσαμε κι εμείς με την Μελίνα!
Αυτό που λέει ο Gareth για τα ΜΜΕ νομίζω είναι πολύ σωστό. Μπορεί εμείς να στείλαμε το δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ αλλά πολύ πιθανόν αυτός/ή που το παραλαμβάνει να έχει εντολή απλά να το καταχωρεί κάπου….. Μάλλον πρέπει να παίξουμε λίγο πιο επιθετικά του χρόνου, πχ να πηγαίνουμε από κοντά να δίνουμε το Δελτίο μας σε κάποιους σταθμούς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, να βγει κάποιος στον αέρα μερικές μέρες πριν για να το παρουσιάσει και επίσημα από την πλευρά μας. Ας γίνουμε κι εμείς λίγο μαϊντανοί για μια φορά, είναι για καλο σκοπό!
Μάλλον κάπως έτσι κινήθηκαν οι οργανωτές της γιγάντιας τυρόπιτας και τελικά πήραν μεγάλο μερίδιο δημοσιότητας εκείνη την ημέρα….
Και οπωσδήποτε διανομή ΠΟΛΛΩΝ flyers τα 2 σαββατοκύριακα πριν από κάθε εκδήλωση/πορεία κλπ! Νομίζω είναι πολύ σημαντικό γιατί βρίσκουμε τον στόχο μας κατευθείαν. Για να πιάσουμε την χιλιάρα του χρόνου!
Τα κοντάρια νομίζω καλό είναι να σου τα δώσουμε πίσω, να τα φυλάς εσύ ως "μπαμπάς" τους και όταν με το καλό τα χρειαστούμε, επιστρατευόμαστε και πάλι! Θα έλεγα μόνο κάποιοι να κρατήσουν 1-2 για να τα "φοράνε" στις βόλτες μα!ς. Επίσης, όποιοι πάμε στην πορεία για το ΣειχΣου την Κυριακή, ας τα φοράμε και τα σημαιάκια και τα μπλουζάκια ώστε να δείξουμε και εκεί το παρόν μας και μετά τα επιστρέφουμε στον Gareth!
@LamaPower: συνέχισε με το κλάξον, θα γίνει θεσμός!!!!!!!! Δεν θα μας ανέχονται πλέον οπότε θα ανοίξουν οι δρόμοι και για μας!
Δυστυχως το Σάββατο θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης… Καλή Βόλτα λοιπόν, να σαρώσετε τους δρόμους και…….πατάτε τα κλάξον, είναι μεταδοτικό!!!!!
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
3:47 pm May 15, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Για τα κονταρια των σημαιακίων κι εγώ λέω να τα δώσουμε στον Gareth, καλό είναι όμως να ψάξουμε και άλλα κοντάρια από κάποιο μαγαζί και να πάρουμε μερικά πχ 10-15 για να τα έχουμε με τις σημαίες μας στη βόλτα του σαββάτου.
Έτσι θα δημιουργούμε την αίσθηση της περιφρούρησης και της ασφάλειας σε ποδηλάτες που διστάζουν να βγουν στο δρόμο και γι αυτό έρχονται μαζί μας.
όσο για την πορεία του χρόνου σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα νωρίτερα, όπως να κολήσουμε αφίσες και να δώσουμε πολλά flyers σε πεζούς, ποδηλάτες, οδηγούς κτλ
Αλλά μην νομίζετε ότι θα μας δώσουν σημασία τα ΜΜΕ ακόμη και να τρέξουμε στην πόρτα τους. Για όποιον δεν το κατάλαβε ο λόγος που δεν προβλήθηκε το γεγονός δεν είναι επειδή δεν το ήξεραν…γιατί ακόμη και εμάς να μας έγραψαν στις παλιές τους σαμπρέλες, πως αγνόησαν στην ουσία ένα πλήθος 5000 ποδηλατών στην Αθήνα????!!!!!! (ελαχιστότατες αναφορές έγιναν, σχεδόν αμελητέες)..
Ό,τι αγαπημένοι μου συν-ποδηλάτες δεν περιλαμβάνει σεισμό και καταποντισμό και λοιμό κτλ απλά δεν πουλάει και δεν τους αφορά!
Βλέπετε να ασχολούνται συχνά με αισιόδοξες ειδήσεις ή μηνύματα; Όπως είπε και ένας ποδηλάτης στο forum των http://www.podilates.gr, αν κάποιοι τα σπάγανε, τότε αμέσως θα έσπευδαν τα ΜΜΕ.
Αλλά τι τους νοιάζει ένα χαμογελαστό αισιόδοξο πλήθος που επιμένει να μην κάθεται στον καναπέ, αλλά να βλέπει με ελπίδα την καθημερινότητα και να αγωνίζεται γι αυτήν;
Τέλος, από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα χρημάτων και διαφήμισης στη μέση και πάλι τα αποτελέσματα ίδια θα είναι.
Δεν είδατε που ο καλός μας ΣΚΑΙ (που κι εγώ τον βλέπω γιατί προτιμώ τις σαύρες και τα ψάρια και τις φυλές της Αφρικής από άλλες αηδίες..) που το παίζει εναλλακτικός σταθμός και ότι δήθεν τρέχει για θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας, αυτή τη φορά σιώπησε προκλητικά;
Γιατί απλούστατα δεν αναφερόταν το όνομά του, δεν διοργάνωσε κάτι για να φανεί..
Για να μη μιλήσω για τα παιχνίδια των ΜΜΕ με τους κατά τόπους άρχοντες, τους εκπροσώπους κομμάτων, εξουσίας, συμφερόντων κτλ. Όποτε θέλουν τους κράζουν και όποτε θέλουν τους χαϊδεύουν..Και δεν πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται τυχαία..
Συγγνώμη για το τεράστιο post αλλά ήθελα να τα πω αυτά τα πράγματα..
Να ξέρουμε ότι έχουμε και δρόμο και αγώνα μπροστά μας και καταστάσεις που ίσως δεν φανταζόμαστε..
Γιατί συν-ποδηλάτες μέχρι να δούμε ποδήλατα στην πόλη και μέχρι να γίνουν τα αυτονόητα που ζητάμε, έχουμε πολύ πετάλι μπροστά…
Σόρρυ για το πρήξιμο..
|
|
|
7:20 pm May 15, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Ωραία όλα αυτά που λέτε παιδιά, μου αρέσει η σκέψη σας κι ευχαριστώ που αφιερώνεται τον χρόνο για να την εκφράσετε ολόκληρη.
Εμένα η γνώμη μου για τα ΜΜΕ και γενικά για την κοινωνία και τους νόμους της είναι λίγο παράξενη, κι έτσι είμαι της γνώμης πως ότι είναι να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις και τις δικιές μας ιδέες.
Απο την στιγμή που ζούμε σ΄ένα σύστημα που το κάθε γρανάζι κοιτάει το συμφέρον του, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε κανέναν και τίποτα παρα μόνο στην αγάπη μας για το ποδήλατο και τις ουτοπικές ιδέες που έχουμε γι'αυτο.
Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ορίσουμε μια μέρα συνάντησης και να μαζευόμαστε με κάθε λογής ιδέες για δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν.
Εγώ το λάβαρο και το κοντάρι της δεν το παραδίνω τόσο έυκολα! 
|
|
|
7:44 pm May 15, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
απλά…
κλάπ κλάπ κλάπ κλάπ…
(χειροκροτώ ελπίζω να το καταλάβατε)
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
4:40 am May 16, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Και εγώ συμφωνώ! Κάτω τα ΜΜΕ!
Επίσης! Δεν παραδίδω με τίποτα τη σημαιούλα μου! Και μου αρέσει και γνωστοποιεί την ύπαρξη του site! Αν γίνεται να βρούμε από κάπου αλλού καινούργια κοντάρια, την αγοράζω τη δικιά μου σημαιούλα όσο-όσο!
|
|
|
1:02 pm May 20, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Παναγιώτη γράφω εδώ για να εκφράσω τα τρελλά συγχαρητήρια μου γιατο βιντεάκι που έφτιαξες και είναι στην αρχική σελίδα!
Τα σπάει!
Δεν υπάρχει!
ίσα που δεν με πήραν τα ζουμιά στο γραφείο!
Μπράβο φίλε!
Κλαπ κλαπ κλαπ!
|
|
|
7:49 pm May 20, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Μπράβο ρε φίλε, έκανες πολύ καλή δουλειά με το μοντάρισμα, και γώ συγκινήθηκα αρκετά!
Καλά, ο Frenty και ο πειρατής ήταν απο τα καλύτερα πλάνα του βίντεο! 
|
|
|
6:47 am May 21, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Παναγιώτη
Μήπως είσαι σκηνοθέτης και μας το κρατάς μυστικό !!! Καταπληκτικό ! Τέλειο ! Συγκινητικό ! Απίστευτo ! Συναρπαστικό !
Αραγε – το είδε ο Αγγελόπουλος ;;
|
|
|
3:55 pm May 21, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
|
|
|
|
|
9:11 pm May 22, 2009
| vasiliki–dam
| | |
| Member | posts 109 | |
|
|
α ρε παναγιώτη γαμώτο!!!
ήταν πραγματικά πολύ καλό και δε θα σας το κρύψω ουύτε εγώ λοιπόν. ναι συγκινήθηκα κι εγώ!! και είμαι σίγουρη του χρόνου θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία γιατί θα έχουμε και περισσότερο χρόνο και χρήμα
όσο για καλή διάθεση, πάντα περισσεύει!!!
|
|
|
11:48 am June 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Παναγιώτη το βίντεο εδώ και κάποιο διάστημα στο youtube δεν παίζει και λέει ότι "This video is not available in your country due to copyright restrictions"
Γιατί;;;;;;;
|
|
|
1:56 pm June 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
άσε ναι!!! Μου το έφαγαν μπαμπέσικα! Η nike ή οι killers φταίνε….Τα δικαιώματα του τραγουδιού ρε γμτ….
|
|
|
|
4:39 pm June 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
όχι ρε σύ…
μόλις διάβασα ότι το κάνουν συνέχεια..αλλά ίσως βρούμε να το βάλουμε κάπου αλλού!
αλλιώς please please το θέλω!!!
|
|
|
9:58 pm July 18, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
|
10:40 am July 20, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Το πιο πλήρες ρεπορτάζ είναι πάντως..τώρα για τις δηλώσεις, λένε πάντως ότι οργανώθηκε ανεξάρτητα από ποδηλάτες, οπότε εμένα μια χαρά μου φάνηκε.
|
|
|
1:14 pm July 20, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Τι ωραία που τα λέει ο Παναγιώτης! Τι ωραίο παιδί και τι άντρας! Αχ…
|
|
|
1:20 pm July 20, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Κούκλος άνδρας, αχ βαχ ! ….. και θυμάμαι εκείνη την ημέρα δεν ήθελα να μιλήσει, και τον έσπρωξα… και ιδού αποτέλεσμα !
|
|
|
6:43 pm July 20, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Λέτε τώρα εσείς… Πάντως νόμιζα οτι θα φαινόταν πολύ περισσότερο το αγχος μου… Απλά τα λέω λίγο γρήγορα…
Τον χαζοFaidon τον βλέπετε που σκάει το κεφαλάκι όταν μιλάω? χεχεχεχεχε
|
|
|
|
9:07 pm July 20, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Αχ! Όντως φαίνομαι ο βλάκας! Τι βλάκας! Νόμιζα θα το κόβανε! 
|
|
|
11:36 am January 8, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Ρε παιδιά δείτε λίγο σας το παίζει εσάς? http://www.youtube.com/watch?v…..CKWm8ja8sk παλιά έβγαζε ότι είχαμε copyright πρόβλημα. και το ξανανέβασα εδώ για να κάνουμε σωστό channel με τα βιντεάκια μας. http://www.youtube.com/watch?v…..VbNgmqaCbI
|
|
|