| User | Post |
|
10:40 am June 22, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 952 | |
|
|
Αυτό το ποστ είναι για να δούμε όλοι ότι σε λίγο θα μαστε 1000!!!
Και τι πιο ωραίο να το γιορτάσουμε την Παρασκευή!
Μήπως να φέρουμε τούρτα;;;;
|
|
|
12:15 pm June 22, 2010
| donzouan
| | |
| Member | posts 116 | |
|
|
γιατι ομως δεν μαζευονται ποτε περαν του cmr και οι 900? ιδου η απορια
|
|
|
1:05 pm June 22, 2010
| Cycl0N
| | |
| Member | posts 38 | |
|
|
Άντε να ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό φράγμα" των χιλίων, που λεν και οι φίλοι μας οι χρηματιστές της Σοφοκλέους…
Συμφωνώ με τον συγκυκλιστή donzouan, για τις μαζώξεις, έχω μια σχετική πείρα επ' αυτού ως πρώην συνδικαλιστής. 800 μέλη το σωματείο λέει, αλλά εκατό στη γενική συνέλευση
Οπότε θα πρέπει να σκεφτόμαστε στατιστικά. Στα χίλια μέλη πόσοι τελικά παραβρίσκονται; τόσοι… Πόσοι πρέπει να γίνουμε για γίνουμε περισσότεροι; τόσοι
Θα μου πεις, πολλά λες, ακόμα πουθενά δεν ήρθες Cycl0N, και με το δίκιο σου! Μάλλον θα πρέπει να αφήσω τα πολλά λόγια και να βγαίνω περισσότερες βόλτες.
|
|
|
4:12 pm June 22, 2010
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Και να έρθεις στις επόμενες συνελεύσεις αγαπητέ Cycl0N… Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για την ομάδα!
|
|
|
4:23 pm June 22, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 952 | |
|
|
|
11:18 pm June 22, 2010
| Cycl0N
| | |
| Member | posts 38 | |
|
|
Συγκυκλιστή giorgos-bek σαφώς και θα΄ρθω σε συνέλευση, δεν υπάρχει περίπτωση. Απ' ότι κατάλαβα για το καλοκαίρι δεν θα γίνουν άλλες συνελεύσεις, ή κατάλαβα λάθος;
|
|
|
12:25 am June 23, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
cyclon και εγώ σε θέλω πολύ στις συνελεύσεις! Ξέρεις από μοντάζ, είσαι άνθρωπος του ίντερνετ. Πολύ χρήσιμος σε ότι μπορείς να βοηθήσεις!!
και έχεις μπει και πολύ δυναμικά στο κόλπο!:P
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
11:05 am June 23, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Cycl0N said:
Συγκυκλιστή giorgos-bek σαφώς και θα΄ρθω σε συνέλευση, δεν υπάρχει περίπτωση. Απ' ότι κατάλαβα για το καλοκαίρι δεν θα γίνουν άλλες συνελεύσεις, ή κατάλαβα λάθος;
Η συνέλευση αποφάσισε να μη γίνει άλλη συνέλευση το καλοκαίρι, εκτός και αν προκύψει κάτι έκτακτο.
|
|
|
12:37 pm June 23, 2010
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Ναι, δε θα γίνει άλλη συνέλευση το καλοκαίρι, αλλά η προγραμματισμένη αποχαιρετιστήρια βόλτα Bike by night νομίζω πως είναι μία καλή περίπτωση για να βρεθούμε και να κουβεντιάσουμε ορισμένα πραματάκια! Οπότε, φίλε Cycl0N θα σε περιμένου εκεί!!! Όπως βεβαίως θα σας περιμένουμε και όλους τους υπόλοιπους!!! Άντε να μαζευτούμε πολλοί να γουστάρουμε…
|
|
|
3:10 pm June 23, 2010
| Cycl0N
| | |
| Member | posts 38 | |
|
|
Αν τηρήσω σωστά το χρονοδιάγραμμά της δουλειάς μου και τα φράγκα που έχω να παίρνω (έτσι πώς τα λέω, κι εγώ αρχίζω και νιώθω σαν κάνας γιάπης!) θα ρθω με το καινούριο το ποδήλατο, ειδάλλως θαρθώ με τα πόδια στον πύργο να σας γνωρίσω τουλάχιστον.
Α, στον πραγματικό κόσμο με φωνάζουν Αποστόλη
|
|
|
6:13 pm June 23, 2010
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Θα σε κανω ένα σπέσιαλ "χαίρω-πολυ" από κοντά λοιπόν…
|
|
|
11:18 pm July 6, 2010
| Cycl0N
| | |
| Member | posts 38 | |
|
|
Ρε παιδιά για πέστε με κάτι. Πριν καμμιά βδομάδα που ήταν το νυχτερινό πικνικ ήταν κάτι παλικάρια που λεγόντουσαν "πολύχρωμοι" (κάποιος μάλιστα έκανε ένα ωραιότατο σχόλειο, σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει, είμαστε, έχουμε πολλές συνιστώσες, μονο που δεν είμαστε μπ@#$$%λο σαν κι εκείνους! ωραίο!). Είχα ένα γνωστό παλικάρι, που δουλεύουμε καμιά φορά μαζί σε φωτογραφήσεις, αλλά κατά τα άλλα εσάς δεν σας ήξερα. Ε, κι επειδή "οχτρεύουμαι να πιάνω εύκολα κουβέντα" (Καζαντζάκης, φράση παρμένη από τον Ζορμπά) δεν γνώρισα κανέναν. Τέλως πάντων δεν πειράζει, καλή βολτίτσα έκανα, εγκαινίασα και το καινούργιο ideal, άντε κι από κοντά την άλλη φορά..
|
|
|
12:09 am July 7, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
ναι cyclon δεν κατάφερα να έρθω εγώ και από όσους ξέρω οι "του φόρουμ" δεν μπορέσαμε να έρθουμε τελικά στην βόλτα λόγω υποχρεώσεων. Η msam ξέρω ότι πήγε αλλά λίγο αργότερα.
|
|
|
|
1:26 am July 7, 2010
| hastalavictoria
| | |
| Member | posts 17 | |
|
|
Εγώ μάλλον θα σας δω το φθινόπωρο.. τουλάχιστον το ελπίζω, αρκεί να ειμαστε όλοι καλά – εσείς, εγώ, ο "Αίαντας" και φυσικά οι δρόμοι 
|
|
|
|
|
8:52 am July 7, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 952 | |
|
|
Cyclon εγώ μαζί με κάποιους άλλους καταλήξαμε τελικά στα πάνω γρασίδια, δίπλα από το αναψυκτήριο.
Για να γνωριστούμε μάλλον θα μπορέσουμε καλύτερα σε συνέλευση από το φθινόπωρο..που είμαστε πιο συμμαζεμένα.
|
|
|
10:28 pm September 5, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 952 | |
|
|
ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ 1000!!!!!!!!
|
|
|
1:14 am September 6, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
|
|
|
|
|
9:23 am September 6, 2010
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
|
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
10:50 am September 6, 2010
| dkitsos
| | |
| Member | posts 351 | |
|
|
24 επι 7 φατσουλες και απο μενα
|
|
|
11:37 am September 6, 2010
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
συγνώμη καθησες και μετρησες σειρές Χ στηλες?!!?  
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|