| User | Post |
|
8:00 pm November 18, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 352 | |
|
|
το πρώτο σχόλιο θα είναι θετικο:για το ποδηλατάδικο στη καλαμαρια Μικρή Ποδηλατούπολη (χαλδίας 39)
Ειναι το μόνο στο οποίο εγώ εχω βρει παλια εξαρτηματα για το παμπαλαιο ποδηλατο μου.επισης συνήθως το ετοιμάζει το ποδήλατο εκείνη την ωρα που είσαι εκεί, έτσι γλιτώνεις να γυρισεις πισω χωρις ποδηλατο και μετα να πρεπει να επιστρεψεις να το παρεις (στα περισσοτερα άλλα ποδηλαταδικα συμβαινει).μου φαινεται οτι το παληκαρι που το εχει ειναι αρκετα εμπειρος και τιμιος.
Και σε αυτον βρε αδερφε γουσταρεις να σου πιασει τον κωλο γιατι τουλαχιστον σου κνει σωστη δουλεια.Εχω φύγει από αλλα ποδηλατάδικα και την επόμενη μερα τους το ξαναπήγα (χαριλαου-ποδηλατοκινηση)
αρνητικό σχόλιο εχω για άλλο το ποδηλαταδικο της καλαμαριας Β.ολγας το spin bikes απο το οποιο εχα αγορασει ποδηλατο λασπωτηρες αλυσιδα και διαφορα αλλα που συνολικα εκαναν 360 ευρω (την ιδια μερα) και νομιζω η εκπτωση που μου εκανε ηταν 30 ή 50 ευρω. Δε με ικανοποιησε το σερβις τους (το παληκαρι που κοιταξε το ποδηλατο δε μου φανηκε ιδιαιτερα εμπειρος)
Μετα απο καμμια εβδομαδα πηγα να κοιταξουν το παλιο που εχω και τους ζητησα να μου αλλαξουν ζαντες και ενω ειχαμε κανονισμενη τιμη οταν πεστρεψα να το παρω(την επομενη μερα) μου ζητησε 10 ευρω παραπανω για τη δουλεια που εκαναν….
|
|
|
10:55 pm November 18, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 105 | |
|
|
+15 απο μενα για την Μικρη Ποδηλατούπολη! Πηγα μια φορά και εγινε αψογη εξυπηρέτηση.
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
10:07 am December 2, 2009
| geogeoland
| | |
| Member | posts 141 | |
|
|
Ποδηλατάδικο: Ride on Bikes & Clothing
Αγόρασα απο εκει πριν μια βδομάδα το καινούργιο μου ποδηλατάκι (Atala wap ασημόμαυρο είναι το μωρό μου!) και έκανα ενα service στο παλιό. Καταπληκτική εξυπηρέτηση, το παιδί (Μάκης) έκανε ότι μπορούσε να με βοηθήσει, συζητήσεις, τίμιες προτάσεις, φιλική αντιμετώπιση, και μου έκαναν και καλή τιμή. Επίσης είναι σε πολύ βολικό σημείο (Αλ. Σβόλου 34 νομίζω, δίπλα στο σούπερ-μάρκετ).
Τέλος, έχει και καλό service, με μόνο παράπονο τη ρύθμιση των ταχυτήτων, όπου χωλαίνει κάπως το πράγμα. Εκτός αυτού πάντως, το συστήνω, τόσο για αγορά όσο και για μικροεπισκευές κλπ.
Ποδηλατάδικο: Red Zeppelin
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ service, σε άριστη τιμή (βασικό service -τα πάντα δηλαδή, σφιξίματα, ρυθμίσεις κλπ κλπ χωρίς ακτινολόγηση, €10). Τα παιδιά είναι επαγγελματίες, το κατέχουν, είναι εξαιρετικοί στο τομέα αυτό. Επίσης, αν και φαίνεται πως είναι εταιρία (=το κυνηγάνε λίγο να πουλήσουν), δε διστάζουν να σου προτείνουν το καλύτερο εις βάρος του πιο ακριβού. ΕΠίσης, φέρνουν ποιοτικά και καλά κομμάτια. Γενικώς είναι κατ εμέ, σοβαρό μαγαζί, και όποτε έχω πάει με εξυπηρέτησαν άψογα.
Στα πλην οι ελαφρώς τσιμπημένες τιμές και το -κάπως- άβολο σημείο, για κάποιον που μένει κέντρο.
Για service το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, για ανταλλακτικά επίσης, αλλά για ελάχιστα έστω, ψαγμένους. Η απόλυτη άγνοια δεν είναι καλή. Για αγορές ποδηλάτου απο το μηδέν, όχι τόσο, καθαρά λόγω τιμών. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, έχουν πολύ καλά κομμάτια και γενικώς το προσέχουν κι αυτό το θέμα (μέτρηση με laser για να βρεθεί το σωστό μέγεθος ποδηλάτου κλπ κλπ μαρκετινίστικα/βολικά).
|
|
|
2:30 pm December 2, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Ευχάριστα νέα, τελικά το μυστικό βρίσκεται στο "δέσιμο" μεταξύ πελάτη και υπάλληλου.
|
|
|
11:18 am June 4, 2011
| agisg
| | |
| Member | posts 8 | |
|
|
1000 συν στη μικρή ποδηλατούπολη στην καλαμαριά..εξυπηρετικός, φιλικός και εξαιρετικός γνώστης του ποδηλάτου..πήγα χθές και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος..πατέρας και γιος-αν κατάλαβα καλά-σου δίνουν να καταλάβεις οτι το ποδήλατό σου είναι σε καλά χέρια..μπράβο τους!
Και τιμιότατοι στις τιμές..για να μην ξεχνιόμαστε!
|
|
|
11:37 am June 4, 2011
| donzouan
| | |
| Member | posts 116 | |
|
|
Post edited 11:38 am – June 4, 2011 by donzouan
ξέρει κανείς αν στην Μικρή Ποδηλατούπολη υπάρχουν φρένα για παλιά κούρσα ?
όχι απαραίτητα 20ετίας φρένα , αλλα κάποια που να ταιριάζουν και να είναι λειτουργικά
απο τιμές τι λέει το μαγαζί αυτό ?
|
|
|
12:42 pm June 4, 2011
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
παίζει να είναι το φθηνότερο της πόλης. Έχει διάφορα εξαρτήματα από παλιά ποδήλατα κρατημένα. Ίσως έχει. πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις.(θα το βρεις στον χάρτη το τηλ)
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
5:55 pm June 4, 2011
| giorgosrallyman
| | |
| Member | posts 46 | |
|
|
Ποδηλατοκίνηση, απέναντι από το γήπεδο του Άρη.. Άριστη εξυπηρέτηση (σε εμένα τουλάχιστον που είμαι πελάτης, αλλά και σε όλους απ'ό,τι παρατηρώ όταν πάω συχνά-πυκνά..), μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών ακόμα και για.. αρχαία ποδήλατα, η οποία είναι διαθέσιμη είτε άμεσα, είτε με αναμονή μερικών ημερών το πολύ. Το ότι.. σφύζει από πελατεία, για μένα λέει αρκετά και στο θέμα προσφορών – τιμολογιακής πολιτικής. Καλά, η προσωπικές μου εμπειρίες σε αυτόν τον τομέα δε μετράνε γιατί εγώ είμαι πλέον χρόνιος πελάτης και οι τιμές που γίνονται για μένα είναι πια.. ειδικές θα έλεγα!
|
Το χειρότερο δεν είναι ότι θα γίνεις πιόνι τους.. Το χειρότερο είναι ότι θα το κάνεις με τη θέλησή σου!
|
|
|
6:44 pm June 4, 2011
| donzouan
| | |
| Member | posts 116 | |
|
|
έννοια σου και τώρα που σε ξέρουμε θα σε … εκμεταλλευτούμε :P
|
|
|
3:57 am June 5, 2011
| Re4cTiV3
| | Σαλoνικάρααα | |
| Member | posts 75 | |
|
|
Post edited 4:04 am – June 5, 2011 by Re4cTiV3
donzouan said:
έννοια σου και τώρα που σε ξέρουμε θα σε … εκμεταλλευτούμε :P
χαχαχαχα
Εγώ δεν έχω σε πολλά ποδηλατάδικα μιας και πέρσι-φέτος το άρχισα το άθλημα..Στο red-zeppelin μου φάνηκαν πολύ αξιόπιστοι και νομίζω μπορείς να τους εμπιστευτείς..
Είχαμε πάει τις προάλλες στo BIKESTORE μαζί με άλλα 4-5 παιδιά και είχε καλές τιμές!Το service του γινόταν επιτόπου και στο δίνει εκείνη την ώρα αν είναι κάτι σχετικά απλό.Μου φάνηκαν πολύ καλές οι τιμές με ένα νεαρό παιδί πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό!!
|
|
|
|
|
6:55 pm June 5, 2011
| tomek_gr
| | |
| Member | posts 6 | |
|
|
Για να διαλεξω ποδηλατο εκανα μια βολτα σε πολλα ποδηλαταδικα. Την χειροτερη εντυπωση μου εκανε το Urban Bike Society στην Ολγας.. Ειμασταν μεσα 2 ατομα επι 15 λεπτα και κανενας δεν ενδιαφερθηκε για το τι θελαμε.. Μετα απο 15 λεπτα απλως φυγαμε.. Θα μπορουσαν επειδη ειχαν δουλεια να αναφερουν ριξτε μια ματια και ερχομαστε.. Οτιδηποτε
Το Motion ειχε πολυ καλη εξυπηρετηση, απλως στις δυσκολες μερες προτιμω να ενισχυσω την μικροτερη επιχειρηση.
Τελικως αγορασα ενα Scott από το ποδηλατοραμα.. Αψογη εξυπηρετηση, επεξηγηματικος με επιχειρηματα σε οτι και αν ρωτησεις.. Για διαφορες ρυθμισεις και λεπτομερειες μετα την αγορα, συνεχισαν με την ιδια φιλοσοφια!
|
|
|
8:23 pm June 5, 2011
| plannet
| | plannet | |
| Member | posts 216 | |
|
|
γιατί ενώ απαγορεύεται να γίνεται διαφήμιση ή δυσφήμηση έχει ανοιχτεί θέμα
με ακριβός αυτά τα 2 στοιχεία???
|
Χτύπα το κεφάλι μου στον τοίχο, κάντο βγάζει ωραίο ήχο
|
|
|
11:39 am June 6, 2011
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Επειδή το θέμα είναι ακριβώς για την αξιολόγηση ποδηλατάδικων, θεώρησα ότι θα πρέπει να επιτραπεί. Παρόλαυτα αν υπάρχει πρόβλημα μπορείτε να το θέσετε στη Συνέλευση σήμερα και αν αποφασίσετε αναλόγως, το σβήνω.
|
|
|
1:33 pm June 6, 2011
| plannet
| | plannet | |
| Member | posts 216 | |
|
|
απλά είναι οξύμωρο
και αν κάτσω και πως τις απόψεις μου για κάποια καταστήματα που τα εκθειάζουν εδώ μέσα θα γίνω ο κακός της παρέας
:D
|
|
|
|
1:26 am June 7, 2011
| biv
| | |
| Member | posts 26 | |
|
|
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα διαφήμισης/δυσφήμισης. Κουβέντα κάνουμε μεταξύ μας για να δούμε τι μας συμφέρει περισσότερο. Εγώ με τη σειρά μου έχω ασχοληθεί με 2 ποδηλατάδικα (εννοώντας τόσο ώστε να μπορώ να κρίνω). Το ένα ειναι το Ποδηλατόραμα το οποίο δεν μου φάνηκε τίποτα το φοβερό αλλά ήταν αξιοπρεπέστατο. Και να σου εξηγήσει 5 πράματα θα κάτσει, και την εκπτωσούλα του θα σου κάνει. Ώρες ώρες βέβαια μου φαίνεται ότι πρέπει να του τα βγάζεις με το τσιγκέλι! Ανάλογα την όρεξη του!
Το δεύτερο είναι το Urban Bike Society. Επιεικώς απαράδεκτο. Όπως προείπε και ο φίλος παραπάνω η εξυπηρέτηση είναι τραγική. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις ακριβώς να πάρεις και δεν πετύχεις ακριβώς εκείνη τη στιγμή που θες να πληρώσεις κάποιον στο ταμείο μπορεί να περιμένεις και μέχρι να κλείσουν για να σε πάρουν χαμπάρι. Επίσης όσον αφορά το σέρβις έχω να πω το εξής: Πήγε ένας φίλος να του αλλάξουν τακάκια κ μετά από 3 μέρες άρχισε να ακούγεται θόρυβος σε κάθε φρενάρισμα. Το ξαναπάει εκεί, λέει το και το, και συνηδητοποιούμε ότι έχουν λιώσει τα τακάκια κ έχει βγει το σίδερο από κάτω κ γδέρνει τη ζάντα! Με 3 μέρες χρήση! Όταν προσπαθούσε να εξηγήσει στον τύπο ότι αυτός του έιχε αλλάξει τα τακάκια πριν από 3 μέρες εκείνος έκανε σαν να μην ήξερε τίποτα. Χίλα συγγνώμη αν ο τρόπος μου θεωρηθεί δυσφήμιση προς το κατάστημα αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά.
|
|
|
3:46 pm June 7, 2011
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? Δεν είναι θέμα διαφήμισης/δυσφήμισης αλλά αλληλο-ενημέρωσης με βάση την προσωπική εμπειρία! Είναι το πλέον λογικό που μπορούμε να κάνουμε για να ξεδιαλέξουμε τα ποδηλατάδικα που αξίζουν και να γλιτώσουμε ο ένας τν άλλο από περιττή ταλαιπωρία και έξοδα.
|
|
|
10:31 pm June 7, 2011
| plannet
| | plannet | |
| Member | posts 216 | |
|
|
@girgos bek
δεν τα γράφω κινέζικα
ελλινικά το έγραψα
και υπάρχει και ένα άλλο θέμα
πιος θα κρίνει αυτόν που γράφει
????
έχω δει πολλές φορές κριτικές αρνιτικές που απλά οφειλόταν στο γεγονός ότι αυτός που πήγε στο κατάστημα νόμιζε πως το κατάστημα είναι δούλος του
θυμάμε ένα παιδί που έκραζε ένα μαγαζί
γιατί δεν δέχτηκε να περάσει τα πεντάλ Που αγόρασε από το internet (το μαγαζί τον είχε ήδη εξυπηρετήσει αρκετές φορές)
Που για εμένα καλά έκανε
αν ο αλλός πάει να γλιτώσει τα 5 και τα 10 ευρό
ας τα περάσει μόνος του :D
οπότε αυτά τα reviews Καταστημάτων είναι να΄χαμε να λέγαμε
|
|
|
|
1:26 am June 8, 2011
| dkitsos
| | |
| Member | posts 352 | |
|
|
καλα εκανε και δε του εκανε τη δουλεια?
κανεις λαθος..επειδη δλδ αγορασε απο αλλου κατι?δικαιωμα του δεν ειναι?ειχε καθε δικαιωμα να γλιτωσει τα 10 ευρω
|
|
|
9:44 am June 8, 2011
| plannet
| | plannet | |
| Member | posts 216 | |
|
|
@dkitsos
δλδ θεωρείς πως το κάθε κατάστημα είναι υπάλληλος σου
και είναι υποχρεομένος να του τα αλλάξει ???
άποψη σου
εγώ δεν θεωρώ το κατάστημα αγκαριομάχο κανενώς
και κάποιος θέλει να γλιτώσει 10 ευρό να ξέρει να αλλάζει πεντάλ
|
|
|
|
10:23 am June 8, 2011
| Re4cTiV3
| | Σαλoνικάρααα | |
| Member | posts 75 | |
|
|
Εφόσον πάει στο μαγαζί είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ο καταστηματάρχης να του τα αλλάξει χωρίς δεύτερη σκέψη!
Βέβαια θα πληρώσει τον τεχνικό για να του βάλει το ανταλλακτικό..αλλιώς ΔΕΝ εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην του το αλλάξει!
|
|
|
|