Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Το μπροστινό φρένο τσιρίζει – ένα αιώνιο πρόβλημα…

UserPost

11:25 am
June 9, 2010

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

21

Βασικά δεν κάνει να αφήνεις το WD40 πάνω σε κάποια συγκεκριμένου τύπου πλαστικά, αλλά αφού δε μπορείς να ξεχωρίσεις αυτού του τύπου τα πλαστικά, καλύτερα να μην το αφήνεις πάνω σε κανένα πλαστικό!

12:52 pm
June 9, 2010

hastalavictoria

Member

posts 17

22

Δεν ήταν ακριβώς το WD40, αλλά κάτι παρόμοιο θαρρώ. Η ετικέτα γράφει Chesterton 775 και ιδίως μου αρέσει η διευκρίνιση "for industrial use only"

giant x-sport 4

3:10 pm
June 9, 2010

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

23

Παρόμοιο είναι και αυτό. Φαντάζομαι θα ισχύουν τα ίδια.

2:00 pm
June 11, 2010

hastalavictoria

Member

posts 17

24

Post edited 12:03 pm – June 11, 2010 by hastalavictoria

Λοιπόν έγιναν εχθές καθαρίσματα-λαδώματα-ρυθμίσεις, αυτή τη φορά σωστά και υπό δικό μου έλεγχο. Επειδή μένω στον 5ο και ήταν και αργά (δικαιολογίες! απλά βαριόμουν Smile), θα το δοκιμάσω σήμερα, και αν τυχόν κάτι παει στραβά με τα φρένα – θα το πάω κατευθείαν στο μάστορα και τελείωσε η υπόθεση.

giant x-sport 4

11:32 pm
June 22, 2010

hastalavictoria

Member

posts 17

25

Λοιπόν.. το θεμα έληξε εφόσον έβαλα τα πιο άθλια και φθηνά τακακια, κινέζικα των 2.5 ευρώ,.. όλα τώρα είναι στην εντέλεια. Επειδή και τα προηγούμενα ήταν κατακαίνουργια θαρρώ πως υπάρχουν 2 πιθανές αιτίες της ταλαιπωρίας μου –

1) το σπρευ είχε ποτίσει την επιφάνεια των τακακιών τόσο πολύ που δεν έβγαινε με κανένα τρίψιμο ή 

2) απλά ήταν αποτυχία η αγορά του προηγουμενου σετ

Ούτως ή άλλως τώρα όλα είναι εντάξει… σας ευχαριστώ όλους

giant x-sport 4