| User | Post |
|
11:23 am July 22, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Ενημερώνονται όλα τα μέλη ότι οι παραγγελίες για τα πέταλα θα γίνουν το Σεπτέμβριο, επειδή αυτήν την περίοδο (βλέπετε καλοκαίρι..) δεν μαζεύτηκαν αρκετά άτομα για ομαδική παραγγελία.
Αυτό που είχαμε αποφασίσει σε συνέλευση είναι να παραγγείλουμε πέταλα με σειρά διαβάθμισης:
- μέτρια ποιότητας
- καλής ποιότητας
- άριστης ποιότητας
Ως υποψήφια είχαμε δει κάποια πέταλα γνωστής εταιρίας που θεωρείται κορυφή στην κατασκευή πετάλων.
Από τα τέλη του καλοκαιριού προς Σεπτέμβριο θα μας στείλει ο administrator νέο mail, ώστε να ξανακάνουμε προσπάθεια για ομαδική παραγγελία.
|
|
|
11:43 am September 11, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Λοιπόν το 15΄επίπεδο της abus το βρίσκουμε 75€ το 23εκ πεταλο και 85€ το 30 εκ πέταλο… Θα κοιτάξω και στο νετ μήπως μας συμφέρει από εκεί.
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
12:18 pm September 11, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
οι τιμές από το νετ είναι 55€ και 63€ αντίστοιχα…
σαν να μας συμφέρει το νετ… όποιος ξέρει γερμανικά ας δει αν είναι στο πακέτο η υποδοχή για να πιάνετε πάνω στο ποδήλατο..
http://www.bike-components.de/products/info/p16061_Buegelschloss-Granit-X-Plus-54.html
|
|
|
|
2:47 pm September 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Ας το κοιτάξει κάποιος γιατί μου είπαν απο το μαγαζί ότι η υποδοχή έχει 15€…
edit1: :/ Το έβαλα φράση φράση στο google translate και δεν λέει κάτι για την υποδοχή… Αν και η φώτο κάτι δείχνει….
|
|
|
|
12:58 pm September 13, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 64 | |
|
|
Εδώ έχει πολλές κλειδαριές τις Kryptonite ή οποία εταιρία έχει αντικαταστήσει τις παλιές κλειδαριές που άνοιγαν, όπως θα έχετε δει πολλοί, με ένα απλό στυλό Bic.
http://www.amazon.com/s.html/ref=bl_sr_sporting-goods?ie=UTF8&node=3375301&brand=Kryptonite
Είναι πιο οικονομικές από τις Abus και αυτό συμβαίνει προφανώς λόγο της κακής φήμης που είχε πάρει με τις παλιές κλειδαριές. Θα πρότεινα κάτι σε 16mm ή 18mm πάχος, σε αντίθεση με την Abus που στα ίδια χρήματα (ίσως και παραπάνω) δίνει 13mm πάχος ( που παρόλα αυτά είναι πολύ καλό σε αντοχή). Αν θέλουν όλοι Abus που δεν είχε ποτέ προβλήματα όπως η kryptonite δεν το κοιτάμε. Απλά ενημέρωσα για να έχουμε μια δεύτερη επιλογή!
|
|
|
6:20 pm September 13, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
|
6:25 pm September 13, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Δεδομένου ότι αλλάξανε τις κλειδαριές, ας το κοιτάξουμε! Μπορείς να φέρεις στη συνέλευση καμιά τιμή να έχουμε συγκεκριμένα δεδομένα;
|
|
|
9:11 pm September 13, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 64 | |
|
|
Μπορώ να σου πώ από τώρα ότι το δικό μου , π το πήρα χωρίς να ξέρω τπτ για το θέμα με τις κλειδαριές, έκανε 32 ευρώ και είναι σε πάχος 13mm και η κλειδαριά είναι ιδιού τύπου με το Abus που κοιτάμε! Οπότε κλειδαριά και πάχος είναι ίδια με το Abus.
Φυσικά είναι από επεξεργασμένο ατσάλι για να μην κόβεται. Πχ εγώ με καλή πένσα ούτε να το γρατσουνίσω μπορώ. Από internet, ένα στα 16mm κάνει γύρω στα 60-70ευρώ και κάποια στα 18mm από 70 μέχρι 90 Αν τα παραγείλουμε από Ευρωπαϊκό site είναι τόσο..ενώ από Αμερικάνικο είναι πολύ πιο φτηνά λόγο δολλαρίου-ευρώ!
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είμαι καλυμένος με αυτό π έχω, αλλά θα ήθελα ένα στα 16mm ή ακόμη και στα 18mm! Πρέπει κυρίως να δούμε αν τα έχει τεστάρει κανένας από άποψη σκληρότητας (και τα Abus και τα Kryptonite) και να μην εμπιστευόμαστε μόνο τις ίδιες τις εταιρίες. Εξάλλου το κλειδί που χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρίες είναι πια ίδιου τύπου, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε την ανθεκτηκότητα! Επίσης η Abus διαχωρίζει τα πέταλα για μηχανές από αυτά για ποδήλατο έχοντας μέχρι 15 βαθμό για ποδήλατα ενώ το μέγιστο για μηχανές είναι 25…ενώ η Kryptonite έχει στην κατηγορία για τα ποδήλατα και πέταλα με μέγιστο βαθμό αντοχής και κατά μισό εκατοστό πιο μεγάλη διάμετρο από το δεκαπεντάρη της Abus, στην ίδια τιμή με αυτό!
Δείτε αυτό: http://www.slate.com/id/2140083
|
|
|
11:45 am September 17, 2009
| mikenuke
| | |
| Member | posts 3 | |
|
|
Καλημερα πηρα το newsletter και εμαθα οτι εχουμε τιμη και τυπο λουκετου, και με ενδιαφερει.
Τι κανουμε για να δωσουμε παραγγελια, για ενα κομματι?
|
|
|
1:48 pm September 17, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Στέλνεις email στο admin@podilates-thess.gr και λες ότι θέλεις.
|
|
|
4:08 pm September 17, 2009
| geopkots
| | |
| Member | posts 12 | |
|
|
Καλησπέρα,είμαι καινούργιος με ποδήλατο μόλις 1 εβδομαδα!Και επειδή διαβάζω πως οι κλοπές είναι συχνές θα ήθελα να μου πείτε τα χαρακτηρηστικά του συγκεκριμένου πέταλου που είναι για ομαδικη παραγγελία ?
|
|
|
12:29 am September 18, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Με'γεια!! Και καλωσόρισες!!!
Δες κάποια πραγματα για το πεταλο στην κατασκευαστρια εταιρεια:
http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=486782253231545170920099467163229&select=0104b01&artikel=4003318229756
Επιπεδο ασφαλειας 15 (πολυ υψηλο), θωρακισμενο πεταλο, σκληρο κραμα και σχεδιασμος που πολυ δυσκολα υποκυπτει σε κοφτες και σφηνες. Γενικως ειναι απο τα πεταλα που θελουν χρονο & μελετη κ συνηθως αποτρεπουν τους αετονυχηδες απο την προσπαθεια.
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
1:23 am September 18, 2009
| geopkots
| | |
| Member | posts 12 | |
|
|
OK , κατάλαβα αρκετά αν και το εψαξα το απόγευμα στο ίντερνετ και είδα κάποια πράγματα ! Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι 300/108/13 ή 300/108/13 τι είναι οι αριθμοί ?
Καλως σας βρήκα…και ευχαριστώ
|
|
|
1:51 am September 18, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 64 | |
|
|
Όλα είναι με μονάδα τα χιλιοστά!..Το 300mm το μήκος, το 108mm το πλάτος και το 13mm είναι η διάμετρος του πετάλου (το πάχος του μετάλου δλδ)!
|
|
|
2:51 pm October 6, 2009
| geopkots
| | |
| Member | posts 12 | |
|
|
Ξέρετε πότε θα έρθουν τα πέταλα περίπου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
|
|
|
3:14 pm October 12, 2009
| geopkots
| | |
| Member | posts 12 | |
|
|
Καλησπέρα !Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλα έχουμε κανα νέο πότε θα έρθουν τα πέταλα?
|
|
|
3:34 pm October 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
μόλις έστειλα sms να μάθουμε… όταν μάθω, θα το postάρω κατευεθείαν
|
|
|
|
3:36 pm October 12, 2009
| geopkots
| | |
| Member | posts 12 | |
|
|
Οκ σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
|
|
|
9:46 pm October 14, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Λοιπόν έρχονται 20 μέρες μετά την παραγγελία. Τα παραγγείλαμε την προηγούμενη Δευτέρα οπότε μένουν ακόμη 10 μέρες για να πάνε τα πέταλα Αθήνα(από μαγαζί στην Αθήνα τα πήραμε). Ένα θεματάκι είναι πως θα έρθουν από Αθήνα εδώ οπότε αν έχει κάποιος κανένα γνωστό να ανεβαίνει προς τα εδώ με αμάξι καλό θα ήταν να τα έφερνε κιόλας…
|
|
|
|
11:33 am October 15, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Παναγιώτη αν μάθεις μέγεθος συσκευασίας (σύνολο όλο το πακέτο), και βάρος, θα σου πω εγώ πώς θα τα φερουμε
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|