| User | Post |
|
10:13 pm February 3, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Εμένα ο ασφαλίτης, μιας και γίναμε "φίλοι" τόσες φορές που με σταμάτησε, μου είπε ότι έχουν πληροφορία για κάποιους που βάζουν γκαζάκια και φεύγουν με ποδήλατο…
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
10:52 pm February 3, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Μήπως σου έλεγε παπάρες όμως;
Την τελευταία φορά που μας ελέγξανε συνέβει το εξής:
Ανοίγω την τσάντα. Κοιτάει αυτός. Είχα ένα ντοσιέ με σημειώσεις, ένα βιβλίο και μία αφίσα. Ακολουθεί ο διάλογος:
-Βγάλε την αφίσα να την δω. -Γιατί; Τί έχει; -Έλα βγάλτην να την δω τώρα. -Γιατί; Τί ψάχνετε; Τί μπορεί να έχει μία αφίσα; -Αν θέλεις μπορώ να σε βάλω να βγάλεις όλα τα πράγματα στο δρόμο να τα ελέγξω. Θες να το κάνουμε έτσι; -Δεν καταλαβαίνω τι το παράνομο μπορεί να βρίσκεται σε μία αφίσα και χρειάζεται να την δεις. -(Ο άλλος ασφαλίτης) Αν θέλεις καλώ τώρα τρία περιπολικά και σε πάμε μέσα; Δεν είναι τίποτα.
Παραιτούμαι όπως πάντα. Βγάζω την αφίσα. Από το ποδηλατικό καρναβάλι ήτανε.
Όλο και περισσότερο πείθομαι ότι πρόκειται για φακέλωμα παρά για προληπτικούς ελέγχους. Πιθανότατα ψάχνουνε ενδείξεις (π.χ. αφίσα της Βαβυλωνίας) για το αν ανήκω στον αντιεξουσιαστικό χώρο ή σε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο θέλουν να ελέγχουνε.
Υ.Γ. Το τελευταίο είναι δικό μου συμπέρασμα, ο διάλογος είναι όμως πραγματικός και όπως ακριβώς συνέβει.
|
|
|
1:19 am February 4, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Δεν θα με ελέγξουν μία μέρα που δεν θα έχω κάποια δουλειά την επόμενη μέρα? Θα πάω να δω τι θα γίνει, αν αρνηθώ να ανοίξω τα πράγματα μου.
Γιατί στο ευρωπαικό δικαστήριο καταδικάστηκε η Ελλάδα και ο χρυσοχοίδης για τις αλλεπάλληλες συλλήψεις-ελέγχους χωρίς λόγο. http://www.enet.gr/?i=news.el……;id=121004
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
10:34 am February 4, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Post edited 8:41 am – February 4, 2010 by Faidon
Εμ! Αυτό είναι το θέμα να μην έχεις τι να κάνεις. Γιατί θα σε πάνε μέσα… Αν όμως έχεις τι να κάνεις και μάλιστα έχεις κάτι που πρέπει να κάνεις, πώς να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;
Όσο για την καταδίκη δεν αφορά στην Ελλάδα, αλλά στην Βρετανία. Απλά το άρθρο αναφέρει ότι η καταδίκη αυτή μπορεί να βοηθήσει και τους νομικούς στην Ελλάδα στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του πολίτη. Επίσης καλύτερα να το διασταυρώσεις (πως δεν ξέρω) γιατί τελικά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι τα ΜΜΕ.
|
|
|
11:01 am February 4, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Sorry αλλά το στυλάκι "φωνάζω 3 περιπολικά και σε πάω μέσα" είναι απαράδεκτο.
Εδώ ό κόσμος καίγεται, οι ληστές κάνουν πάρτυ σε όλη την πόλη και η δική σου αφίσα είναι το μείζον θέμα!!!
Θαρρείς και είναι τρανσφορμερ και θα μετατραπεί σε όπλο.
Έλεος!!!
Παναγιώτη το ετοιμάζω και το στέλνω να το προωθήσετε.
|
|
|
3:53 pm February 4, 2010
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Μελίνα το κειμενάκι μας θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο σκληρό για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια/αγανάκτησή μας… Δεν είναι πράματα αυτά! Εκεί που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους "ξύνονται" (ή φορτώνουν περίεργες τσάντες σε κάνα φοιτητή…) και στον έλεγχο των "πιθανών εγκληματικών στοιχείων" (δηλαδή των ποδηλατών!!!) εξαντλούν όλα τα περιθώρια αυστηρότητας! Έλεος!
|
|
|
4:19 pm February 4, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Τον ποδηλατών με τσάντα! Μη το ξεχνάμε.
|
|
|
11:18 am February 5, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Σόρρυ αλλά τσάντα κουβαλούν οι:
- γυναίκες
- φοιτητές/τριες
- επαγγελματίες
- άνθρωποι με έγγραφα, υπολογιστή ή ό,τι άλλο
- γιαγιάδες
- κοινώς σχεδόν όλοι!!!
Ο ποδηλάτης τι είναι για να μην κουβαλάει τσάντα;;; Δεν είναι στις παραπάνω κατηγορίες;
Μας περνούν ή για αργόσχολους ή νομίζουν ότι χρησιμοποιούμε το ποδήλατο για ψυχαγωγία;
|
|
|
1:29 pm February 5, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Ναι… νόμιζα ήταν ξεκάθαρο. Εννοώ τσάντα πλάτης, σχολική σαν αυτή.
Έτσι έχω καταλάβει δηλαδή. Δεν δικαιολογώ κανέναν απλά διευκρινίζω. 
|
|