Το παρακάτω σημείωμα το έχω αναρτήσει και στην καρτέλα "Επικοινωνία", αλλά επειδή δε βλέπω φως εκεί (μάλλον έκανα λάθος που το σήκωσα εκεί, sorry), σας το μεταφέρω εδώ!
Έχετε ενημερωθεί σχετικά με “Το κάστρο της μπύρας”; Το φεστιβάλ μπύρας που ξεκίνησε σήμερα (26 Αυγ) στη παραλία Θεσ/νίκης; Πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος, όπως μας ενημέρωσε ο φίλος Παναγιώτης, ανακοίνωσε την έναρξη κατασκευής του ποδηλατοδρόμου μήκους 12 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα είχε ήδη δώσει την άδειά του για τη διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ μπύρας, το οποίο ουσιαστικά καταπατά τον ήδη υπάρχοντα ποδηλατόδρομο της παραλίας! Σήμερα που πέρασα από εκεί είχε σταθμευμένα οχήματα της διοργάνωσης μέσα στον ποδηλατόδρομο, αλλά (ακόμα χειρότερα) και η κεντρική του είσοδος είναι ακριβώς πάνω στον ποδηλατόδρομο. Έβγαλα και μία φωτογραφία (δυστυχώς όχι καλής ποιότητας γιατί είχα μόνο το κινητό μου μαζί) την οποία αν καταφέρω να την αντιγράψω από το κινητό μου θα σας τη στείλω με e-mail.
Αυτό νομίζω πως δείχνει την υποκρισία των τοπικών αρχών με τον γλαφυρότερο τρόπο. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να υπάρξουν ορισμένες σκέψεις για κάποιου είδους αντίδραση (έστω συμβολική); Πρώτα ανακοινώνουν την έναρξη κατασκευής του νέου ποδηλατοδρόμου και στη συνέχεια δίνουν άδεια σε έναν ιδιώτη να κλείσει τον ήδη υπάρχοντα ποδηλατόδρομο!
Υ.Γ. Είναι κρίμα γιατί είναι και φεστιβάλ μπύρας και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε διάφορες περίεργες μπυρίτσες…