Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Το κάστρο της μπύρας……

UserPost

1:46 am
August 28, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

1

Το παρακάτω σημείωμα το έχω αναρτήσει και στην καρτέλα "Επικοινωνία", αλλά επειδή δε βλέπω φως εκεί (μάλλον έκανα λάθος που το σήκωσα εκεί, sorry), σας το μεταφέρω εδώ!

Έχετε ενημερωθεί σχετικά με “Το κάστρο της μπύρας”; Το φεστιβάλ μπύρας που ξεκίνησε σήμερα (26 Αυγ) στη παραλία Θεσ/νίκης; Πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος, όπως μας ενημέρωσε ο φίλος Παναγιώτης, ανακοίνωσε την έναρξη κατασκευής του ποδηλατοδρόμου μήκους 12 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα είχε ήδη δώσει την άδειά του για τη διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ μπύρας, το οποίο ουσιαστικά καταπατά τον ήδη υπάρχοντα ποδηλατόδρομο της παραλίας! Σήμερα που πέρασα από εκεί είχε σταθμευμένα οχήματα της διοργάνωσης μέσα στον ποδηλατόδρομο, αλλά (ακόμα χειρότερα) και η κεντρική του είσοδος είναι ακριβώς πάνω στον ποδηλατόδρομο. Έβγαλα και μία φωτογραφία (δυστυχώς όχι καλής ποιότητας γιατί είχα μόνο το κινητό μου μαζί) την οποία αν καταφέρω να την αντιγράψω από το κινητό μου θα σας τη στείλω με e-mail.
Αυτό νομίζω πως δείχνει την υποκρισία των τοπικών αρχών με τον γλαφυρότερο τρόπο. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να υπάρξουν ορισμένες σκέψεις για κάποιου είδους αντίδραση (έστω συμβολική); Πρώτα ανακοινώνουν την έναρξη κατασκευής του νέου ποδηλατοδρόμου και στη συνέχεια δίνουν άδεια σε έναν ιδιώτη να κλείσει τον ήδη υπάρχοντα ποδηλατόδρομο!

Υ.Γ. Είναι κρίμα γιατί είναι και φεστιβάλ μπύρας και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε διάφορες περίεργες μπυρίτσες…

2:17 am
August 28, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

2

Ο δήμος προωθεί το ποδήλατο… με τον ποδηλατόδρομο έχει ένα θέμα….

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

9:33 pm
August 29, 2009

msam

Member

posts 948

3

Αν έχεις φωτογραφία στείλτην στον admin.

Μπορούμε να στείλουμε και μία μίνι επιστολή στο Δήμο με συνημμένη τη φωτογραφία.

Ως υπενθύμιση στη γελοία απάντηση που μας είχε στείλει στην επιστολή διαμαρτυρίας μας για την κατάσταση στον ποδηλατόδρομο.

Δείτε εδώ τι είχε πει για τη διασφάλιση της "ευταξίας" στις διοργανώσεις του Δήμου στην παραλία!!!

1:36 am
August 30, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

4

Όχι άλλη επιστολήήήήήήήήήήήήήή. Καλώς ήρθες Μελίνα! :)! Όχι άλλη επιστολήήήήή!!!
Εγώ πέρασα από το "κάστρο". Δεν είναι μέσα στον ποδηλατόδρομο. Βέβαια η κεντρική του είσοδος είναι στο μισό μέτρο από τον ποδηλατόδρομο οπότε φαντάζομαι ότι όταν έχει κόσμο αναγκαστικά πάνε μέσα στον ποδηλατόδρομο. Εγώ πέρασα άκυρη ώρα και ήταν όλα άδεια…

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!