Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδηλάτου

UserPost

7:46 am
September 8, 2009

Gareth

Gareth

Member

posts 91

21

Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ… προσωπικά διαφωνώ, για την ώρα, με το θέμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων. Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Ποιός είναι ο σκοπός του ; Να μή ξεφύγουμε από τους βασικούς στόχους μας, όταν τους πετύχουμε ίσως ναι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεκριμένοι. Λίγα και καλά ! 

8:29 pm
September 8, 2009

LamaPower

Member

posts 108

22

9 στους 10 ποδηλάτες που βλέπω στον δρόμο έχουν εντελώς λάθος ρυθμισμένο το ποδήλατο τους.

Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό δεν γνωρίζει την βασική συντήρηση και επισκευή του ποδηλάτου.

Δεν δίνουμε καλύτερα βάση σ' αυτό και να αφήσουμε τις φιλανθρωπίες για τους ακόλουθους της Μαμάς Τερέζας?

4:44 pm
September 9, 2009

tsipobike

tsipobike

Member

posts 390

23

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Εχουμε πιο ουσιαστικα πραγματα να "κλεισουμε" ως εκκρεμεις ιδεες.

Οι φιλανθρωπικοι αγωνες ειναι κατι πολυ ομορφο αλλα εδω χρειαζομαστε φιλανθρωπια εμεις οι ιδιοι που δεν εχουμε φραγκο

Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

7:51 pm
September 19, 2009

nikoslaza

thessaloniki

Member

posts 103

24

Η ιδέα του ποδηλατικού αγώνα ειναι πολυ καλη, συμφωνω κι εγω. Οχι ομως με φιλανθρωπικο χαρακτηρα. Επίσης θα ηταν πολύ καλο να κανουμε μια καλη οργανωση σε συνεργασια με τον Δημο Θεσσαλονικης. Αμα μπορεσουμε να βρουμε και κάποιον χορηγο-μπας και βγάλουμε ενα σεβαστό νούμερο απο αφίσες για να το μαθει και ο κόσμος. Αμα το συζηταμε μεταξυ μας μονο δε γινεται καλη διαφήμιση. Η σωστή ρύθμιση ποδηλάτου και τα λοιπά σχετικά θα μπορουσαν να γίνουν στον χώρο του τερματισμού του αγώνα. Κατι σαν φεστιβαλ ποδηλατου μου θυμίζει ολο αυτο………..

Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.

10:14 am
September 21, 2009

tsipobike

tsipobike

Member

posts 390

25

Μία διευκρίνηση, ή μάλλον δύο:
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από όλες τις συνομιλίες σε διάφορα topics, οι podilates-thess προσπαθούν (και θα συνεχίσουν έτσι για όσο πάει) να πραγματοποιούν όποια δράση χωρίς χορηγούς και χωρίς διαφημίσεις.
Και επίσης δεν συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις του Δ.Θ. συνειδητά ως τώρα. Όταν έρθει η ώρα που ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μπορεί να προχωρήσει σε ουσιαστικές πράξεις πέρα από πανηγύρια και εκδηλώσεις-μαιμού, πολύ ευχαρίστως να σταθούμε δίπλα του. Αλλά να κάνουμε το κέφι του κάθε αρκουδιάρη για το φαίνεσθαι, no thanks.

Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

12:31 am
September 22, 2009

nikoslaza

thessaloniki

Member

posts 103

26

Συμφωνω μαζί σου,δεν θέλω να παρεξηγηθεί η έννοια χορηγός που ανέφερα. Ούτε εγώ επιθυμώ να έχουμε καποιον που θα έχει απαιτήσεις διαφήμισης απο μας.Εννοω ποδηλάτες ή φίλους οι οποίοι θέλουν συνειδητά να βοηθήσουν ώστε να βγούν αφίσες. Επρεπε να διευκρινησω, δικό μου λάθος.

Οσο για τον Δήμο Θεσ/νικης εννοω να μας παραχωρήσει κάποιον χωρο ωστε να κάνουμε αυτά που θέλουμε οχι να βάλει το ονοματακι του.Δε ξερω αν χρειάζεται κάποια σχετικη άδεια η οτιδήποτε.

Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.

1:08 am
September 22, 2009

tsompanos

Member

posts 33

27

Μισό γιατί το ψιλοχάσαμε με τον δήμο.

Πρώτον δεν θέλεις γενικότερα πάρε-δώσε με τον δήμο και σνομπάρεις οικτρά τις εκδηλώσεις του και δεύτερον ζητάς χώρο χωρίς να αναφέρεις καν ποιος σου τον έδωσε. Πείτε μου έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ για να το κάνει χωρίς να προβληθεί ΑΜΕΣΑ.

Στην τελική δεν θα κάτσει να σκάσει ο δου-θου και ο κάθε δου-Χ. Υπάρχουν και αλλού σαμπρελιές που κάνουνε σαμπρέλες, και ο νοών….. κοινό μυστικό!

1:18 am
September 22, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

28

Ο δήμος έχει κάτι εξέδρες και τις παραχωρεί σε εκδηλώσεις και μπαίνει το ονοματάκι του..

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης ή αντιδημαρχία πολιτισμού κλπ… στις αφίσες…

Αν την πληρώσεις την εξέδρα δεν μπαίνει το ονοματάκι του πουθενά.. Για την άδεια του χώρου δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι σχετικά εύκολο σου δώσουν άδεια για να διοργανώσεις μια εκδήλωση. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις μια ανεξάρτητη εκδήλωση…. 

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!