Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Φυλλάδια για τα αμάξια

UserPost

3:12 pm
September 4, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

1

Σκεφτόμουν ότι θέλουμε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της πόλης μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τόσο πολύ τα αμάξια τους οι οδηγοί. Πως θα τους πείσουμε να το κάνουν αυτό;;

Ε μου ήρθε το πάρα πολύ πρωτότυπο(ειρωνία) να γράψουμε ένα κειμενάκι που να τους λέμε τα λεφτά που θα γλιτώσουν(μόνο αυτό τους νοιάζει), τον χρόνο που θα γλιτώσουν, το γυμναστήριο που θα γλιτώσουν, τα κιλά που θα χάσουν και την αλλαγή στην ζωή τους που θα κάνουν αν αρχίσουν να χρησιμοποιούν ποδήλατο.

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

3:17 pm
September 4, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

2

Photobucket

Αυτό το κειμενάκι το μοίραζαν οι ποδηλάτες αθήνας στην πανελλαδική ποδηλατοπορεία.

Ίσως μπορούμε να γράψουμε και κάτι από αυτά….

12:59 am
September 5, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

3

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Ας αφήσουμε αυτά τα "ΠΟΤΕ" και τα "ΠΑΝΤΑ", γιατί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα από αυτά. Ας γράψουμε ένα κειμενάκι με αυτό ακριβώς που προτείνεις: Λόγοι για να προτιμήσετε το ποδήλατο.

4:17 pm
September 6, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

4

Για λεφτά που ρώτησα τον πατέρα μου και 2 φίλους μου!!(με μεγάλο πόνο ψυχής τα υπολόγιζαν όλοι:P)

είναι: ασφάλεια 600€ κτέο 100€ τέλη 250€ +κάτι έξτρα που αυξήσαν βενζίνες 1800€ συντήρηση 500€

Σύνολο περίπου 3,350€ τον χρόνο….

5:00 pm
September 6, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

5

Ξσσς! 3 μισθοί και παραπάνω! Τους έχουμε!

6:43 pm
September 6, 2009

tsompanos

Member

posts 33

6

Το να αναφερθεί το κόστος χρήσης ενός αυτοκινήτου μάλλον θα ξενερώσει απίστευτα τον οδηγό και λογικά θα πέσει κανένα γαμώσταυρο από τα νεύρα του. Ο λόγος απλός: Το αυτοκίνητο το έχει πάρει ήδη!!!!

Κατά συνέπεια, στο φυλλάδιο που βγάλαν οι ποδηλάτες.gr είναι σε σωστή κατεύθυνση για μένα. Οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίζουν τους ποδηλάτες. Όσοι είναι "υβριδικοί" στις μετακινήσεις τους γνωρίζουν και προσέχουν αλλά αυτοί είναι το 1‱.

Εμείς τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου (like today) και τις κρύες νύχτες του χειμώνα πώς την βγάζουμε; Λέτε να βγάλουν οι αυτοκινητιστές φυλλάδιο και να μας το μοιράζουν με κάτι τέτοια;;  Tongue outTongue outTongue outTongue out

7:10 pm
September 6, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

7

ναι αλλά εμάς μας περισσεύουν τουλάχιστον 3,300€ τον χρόνο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Εμπρός καλή μου πνευμονία!!! Tongue out (Εγώ πέρασα μία τον δεύτερο μήνα όταν ξεκίνησα να μετακινούμαι με ποδήλατο. Γι αυτό να ντύνεστε καλά! Αλλά από τότε δεν έχω ξαναρρωστήσει για 2 χρόνια. Κοίτα να δεις που όντως γυμνάζονται καρδιά πνεύμονες και βελτιώνεται το ανασοποιητικό)

9:42 pm
September 6, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

8

tsompanos said:

Το να αναφερθεί το κόστος χρήσης ενός αυτοκινήτου μάλλον θα ξενερώσει απίστευτα τον οδηγό και λογικά θα πέσει κανένα γαμώσταυρο από τα νεύρα του. Ο λόγος απλός: Το αυτοκίνητο το έχει πάρει ήδη!!!!

Μπορεί λοιπόν να το πουλήσει. θα βγάλει και 6.000-10.000 με τη μία! Τρέλα;

1:06 am
September 7, 2009

tsompanos

Member

posts 33

9

Faidon said:

tsompanos said:

Μπορεί λοιπόν να το πουλήσει. θα βγάλει και 6.000-10.000 με τη μία! Τρέλα;

Πόσο;;; Δεν κυκλοφορούν όλοι με AMG!!!!

Innocent

3:30 am
September 7, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

10

Τέλος πάντων, the point is: Αυτός που έχει φθηνό αυτοκίνητο θα το παρατήσει και αυτός που έχει ακριβό θα το πουλήσει! Τους έχουμε σε λέω!

8:15 pm
September 8, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

11

Λοιπόν κάτι έγραψα… Δεκτές διορθώσεις αλλαγές, Γράψτε και εσείς κάτι και ανεβάστε το…..

Κέρδισε χρήματα, κερδίζοντας χρόνο και δωρεάν γυμναστήριο

Μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον 3500€ τον χρόνο. Πως; Χρησιμοποιώντας περισσότερο το ποδήλατο σου. Σταμάτα να πληρώνεις βενζίνες για να είσαι κολλημένος στην κίνηση. Σταμάτα να πληρώνεις τους φόρους τους, τα τέλη τους και τα υποχρεωτικά τους service για να ισχύουν οι εγγυήσεις. Τα λιγότερα έξοδα που μπορεί να έχει ένα αμάξι είναι 3500€ μόνο από συντήρηση, φόρους, βενζίνες και ασφάλεια. Με καμιά κλήση, καμιά γρατζουνιά μπορεί να αυξηθεί πολύ εύκολα.. Σταμάτα να πληρώνεις.. Εμείς δεν το κάνουμε. Μπορείς και εσύ.

Κέρδισε χρόνο. Αποδεδειγμένα το ποδήλατο είναι το πιο γρήγορο μέσο για αποστάσεις μικρότερες των 10 km.(Ναι ακόμη και από τις μηχανές! Τρουπώνουμε καλύτερα! Πώς να το κάνουμε;) Πόση ώρα είσαι σταματημένος στην κίνηση; Και με τα έργα του μετρό κάθε μέρα είναι χειρότερα. Πόση ώρα ψάχνεις για parking; Ξύνω πληγές; Εμείς δεν ψάχνουμε! Μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Θα πέσει και η κοιλίτσα θα σφίξουν και τα κωλαράκια. Που περιμένεις να γυμναστείς; Στην διαδρομή από την τηλεόραση στην τουαλέτα; Θα ξαναβρείς την παλιά σου σιλουέτα σε λέω! Παράτα το σιδεροκούτι και βγες στους δρόμους. Όργωσε την πόλη όπως όταν ήσουν μικρό παιδί.

Το σημαντικότερο που δεν στο λέω στον τίτλο είναι η αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει. Μπορείς να πας παντού, είσαι αυτόνομος. Αλλάζει η ποιότητα ζωής σου! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Φτιάξε το παλιό σου ποδηλατάκι και πήγαινε μια μέρα στην δουλειά. Κάνε την επανάσταση σου για να ξανακάνουμε την Θεσσαλονίκη όμορφη όπως ήταν.

Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης

8:16 pm
September 8, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

12

Η τελευταία ατάκα δεν μου αρέσει καθόλου.. Την έβαλα τελειώς για οπαδούς νδ και δεξιότερα….

8:36 pm
September 8, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

13

Γαμάτο. ΑΛΛΑ. Ή που θα το μειώσουμε σε μέγεθος ή που θα το κάνουμε ένα πολύ όμορφο φυλλάδιο για να μη βαριέται να το διαβάσει ο άλλος. Ο λόγος είναι γαμάτος.

Επίσης αυτό με το μηχανάκι VS ποδήλατο. Λίγο υπερβολή. Ας το βγάλουμε γιατί εκεί που πας να τον πείσεις με τον τόσο ωραίο και άμεσό σου λόγο, θα πει "Μπα… Μαλακίες μου λέει και αυτός…".

8:51 pm
September 8, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

14

Κέρδισε χρήματα, κερδίζοντας χρόνο και δωρεάν γυμναστήριο

Μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον 3500€ τον χρόνο. Πως; Χρησιμοποιώντας περισσότερο το ποδήλατο σου. Σταμάτα να πληρώνεις βενζίνες για να είσαι κολλημένος στην κίνηση. Σταμάτα να πληρώνεις τους φόρους τους, τα τέλη τους και τα υποχρεωτικά τους service. Τα λιγότερα έξοδα που μπορεί να έχει ένα αμάξι είναι 3500€ το χρόνο αν εξαιρέσουμε καμιά κλήση, καμιά γραντζουνιά κτλ. Σταμάτα να πληρώνεις. Εμείς δεν το κάνουμε. Μπορείς και εσύ.

Κέρδισε χρόνο. Αποδεδειγμένα το ποδήλατο είναι το πιο γρήγορο μέσο για αποστάσεις μικρότερες των 10 km. Τρουπώνουμε καλύτερα! Πώς να το κάνουμε; Πόση ώρα είσαι σταματημένος στην κίνηση; Και με τα έργα του μετρό κάθε μέρα είναι χειρότερα. Πόση ώρα ψάχνεις για parking; Ξύνω πληγές; Εμείς δεν ψάχνουμε! Μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Θα πέσει και η κοιλίτσα θα σφίξουν και τα κωλαράκια. Που περιμένεις να γυμναστείς; Στην διαδρομή από την τηλεόραση στην τουαλέτα; Θα ξαναβρείς την παλιά σου σιλουέτα σε λέω! Παράτα το σιδεροκούτι και πάρε το ποδήλατο. Μπορείς.

Φτιάξε το παλιό σου ποδηλατάκι και πήγαινε μια μέρα στην δουλειά. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Κάνε την επανάσταση σου για να ξανακάνουμε την Θεσσαλονίκη όμορφη όπως ήταν.

Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης

Υ.Γ. Έσβησα μερικά κομμάτια που θεώρησα ότι δε χρειάζονται. Επίσης αν γίνεται να κάνουμε το λόγο και στην πρώτη παράγραφο πιο άμεσο με τίποτα “Πώς να το κάνουμε” ή “σε λέω” θα είναι ότι πρέπει. Laughing

8:58 pm
September 8, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

15

Μήπως όμως -σκέφτομαι τώρα εγώ και λέω συγχρόνως κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο- μήπως είναι λάθος εποχή για τέτοια προώθηση; Undecided

8:58 pm
September 8, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

16

Τίτλος

Κέρδισε χρήματα ΣΕ ΛΕΩ

9:02 pm
September 8, 2009

fibonacci

Member

posts 4

17

Λοιπον το κείμενο ειναι πολυ ωραια γραμμένο απο τον Παναγιωτη!Το θέμα για μένα ειναι το μέγεθος του φυλαδίου στο οποίο θα μπεί…

1)Αν μπει σε σελίδα Α4 παραπέμπει σε παραταξιακό φυλάδιο

2)Αν μπει σε μικρο διαφημιστικό φυλάδιο παραπέμπει σε…μικρο διαφημιστικό φυλάδιο

Συμπερασμα…μπορει να μη του δώσουν σημασια και να πεταχτεί αμεσος.

Το καλύτερο για μενα θα ηταν ενα φυλαδιακι σε στυλ προγραμματος καποιας εκδηλωσης ή παραστασης.Δηλαδη μιση κόλλα Α4 διπλομένη σαν βιβλιαρακι.τι λέτε?

10:40 pm
September 8, 2009

val

val

Member

posts 115

18

Δε μ αρέσει που λέει σε καθε παράγραφο "μπορείς κι εσύ" κλπ. Μου βγάζει πολύ αμερικανιά ίσως, δεν ξέρω. Επίσης, θα συμφωνήσω πως το μέγεθος χαρτιού είναι σημαντικό. Εκτός του οτι πρέπει να το κάνουμε γαμάτο για να ναι αξιοπρόσεκτο, η ιδεα του fibonacci μου φαίνεται καλή.

5:55 pm
September 9, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

19

Βρε το ντιζάιν θα το στρώσουμε μετά να είναι καλό και να μη μοιάζει εννοείτε σε κατεβατό παράταξης ούτε σε διαφημιση αδυνατίσματος. Τα μπορείς εσύ εμένα μου αρέσουν. Γιατί σε κάνουν να σκέφτεσαι (αφού σου αναλύσει τα πράγματα) τον εαυτό σου.

6:01 pm
September 9, 2009

val

val

Member

posts 115

20

Απλά δε μ αρέσει η επανάληψη αυτή σε κάθε παράγραφο. Αν είναι μπορεί να μπει στο τέλος με κεφαλαία,

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.

Κάτι τέτοιο.. Όχι?