Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Φυλλάδια για τα αμάξια

UserPost

11:57 am
September 16, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

21

Κέρδισε χρήματα, κερδίζοντας χρόνο και δωρεάν γυμναστήριο

Μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον 3500€ τον χρόνο. Πως; Χρησιμοποιώντας περισσότερο το ποδήλατο σου. Σταμάτα να πληρώνεις βενζίνες για να είσαι κολλημένος στην κίνηση. Σταμάτα να πληρώνεις τους φόρους τους, τα τέλη τους και τα υποχρεωτικά τους service για να ισχύουν οι εγγυήσεις. Τα λιγότερα έξοδα που μπορεί να έχει ένα αμάξι είναι 3500€ χωρίς κλήσεις γρατζουνιές κλπ.. Σταμάτα να πληρώνεις.. Εμείς δεν το κάνουμε. Γιατί όχι και εσύ;

Κέρδισε χρόνο. Αποδεδειγμένα το ποδήλατο είναι το πιο γρήγορο μέσο για αποστάσεις μικρότερες των 10km. Τρουπώνουμε καλύτερα! Πώς να το κάνουμε; Πόση ώρα είσαι σταματημένος στην κίνηση; Και με τα έργα του μετρό κάθε μέρα είναι χειρότερα. Πόση ώρα ψάχνεις για parking; Ξύνω πληγές; Εμείς δεν ψάχνουμε! Γιατί όχι και εσύ;

Θα πέσει και η κοιλίτσα θα σφίξουν και τα κωλαράκια. Που περιμένεις να γυμναστείς; Στην διαδρομή από την τηλεόραση στην τουαλέτα; Θα ξαναβρείς την παλιά σου σιλουέτα σε λέω! Παράτα το σιδεροκούτι και βγες στους δρόμους. Όργωσε την πόλη όπως όταν ήσουν μικρό παιδί.

Φτιάξε το παλιό σου ποδηλατάκι και πήγαινε μια μέρα στην δουλειά. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Κάνε την επανάσταση σου για να ξανακάνουμε την Θεσσαλονίκη όμορφη όπως ήταν.

Δοκίμασε το! 22 Σεπτεμβρίου Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

12:00 pm
September 16, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

22

έκανα τις αλλαγές που είπατε(πάνω-κάτω). Χρειαζόμαστε μορφοποίηση για το κειμενάκι. Θα το μοιράζουμε 2-3 μέρες πριν από την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο…. 

Όποιος μπορεί ας κάνει μια photoshopιά να έχουμε καμιά πρόταση. Μέχρι Παρασκευή καλό θα ήταν να έχουμε κάτι…

8:16 pm
September 17, 2009

sallonikaG4

New Member

posts 2

23

panos said:

έκανα τις αλλαγές που είπατε(πάνω-κάτω). Χρειαζόμαστε μορφοποίηση για το κειμενάκι. Θα το μοιράζουμε 2-3 μέρες πριν από την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο…. 

Όποιος μπορεί ας κάνει μια photoshopιά να έχουμε καμιά πρόταση. Μέχρι Παρασκευή καλό θα ήταν να έχουμε κάτι…

Θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα σχέδιο.. Το βλέπετε και μου λέτε…

8:56 pm
September 17, 2009

sallonikaG4

New Member

posts 2

24

Δείτε το και πείτε μου γνώμη

http://i26.tinypic.com/jqrqrn.jpg To εσωτερικό.

http://i27.tinypic.com/k54h1h.jpg Το εξώφυλλο.

Το παραπάνω είναι για σχεδιασμό σε κόλλα Α4 που θα διπλώνει στην μέση.

Το σύμβολο επάνω δεξιά από το εσώφυλλο θα αφαιρεθει.

Για το εξώφυλλο, θα προσπαθήσω να μετατρέψω την εικόνα του Λευκού Πύργου και των ποδηλατών, σε γραφικό, ώστε να "δέσει" καλύτερα στα γραφικά του flyer.

1:51 pm
September 18, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

25

Ετοίμασα και εγώ κάτι με την lioufwsagapw 

http://i622.photobucket.com/albums/tt310/nevergrad/esoteriko.jpg δεν είναι ακόμη τελείως έτοιμο…

τώρα κάνω και το εξώφυλλο… Παίζει να βάλουμε και κανά χρωματάκι….

(βασικά πριν το δει η lioufwsagapw δεν θα έπρεπε να στέλνω τίποτα γιατί μετά θα με βάλει να τα αλλάξω όλα)

sallonikaG4  το κειμενάκι το είχα γράψει με το σκεπτικό, ο οδηγός να μην ξέρει τι πρόκειτε να διαβάσει. Γι αυτό δεν μ αρέσει που το δίνεις κατευθείαν από το εξώφυλλο ότι έχει να κάνει με ποδηλατική ομάδα και ότι είναι για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

1:56 pm
September 18, 2009

msam

Member

posts 948

26

Παιδιά οπωσδήποτε πρέπει να βάλετε τι οργανώνουμε για τη μέρα χωρίς αυτοκίνητο.

Να τους λέμε ότι αυτή πχ τη δοκιμή μπορούν να την κάνουν τότε..δηλαδή τι ώρα και που να ρθουν…

Επίσης κάπου να μπει και το κλασικό "Μπες στο http://www.podilates-thess.gr και γίνε μέλος! Βοήθησέ μας να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα των ποδηλατών στην πόλη μας!"

2:32 pm
September 18, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

27

http://i622.photobucket.com/albums/tt310/nevergrad/eksoteriko-1.jpg

Αυτό που λες μπορούμε να το βάλουμε εκεί που λέω τις πληροφορίες για εμάς…. Να βγάλω κάποιο και να βάλω αυτό….

2:36 pm
September 18, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

28

***Ακόμη δεν έχει διορθωθεί από την val για ορθογραφικά γιατί ακόμη κοιμάται… ας μην βιαστούν κάποιοι…Θα τα διορθώσουμε :P:P

2:37 pm
September 18, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

29

χρωματάκι να μπει??? Είναι λίγο ξενέρωτο ρε γμτ…μάλλον θα βάλουμε κάτι…..

Πόσα να βγάλουμε?

8:13 pm
September 18, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

30

Εγώ θα προτιμούσα να μη λέει τίποτα άλλο παρά το κείμενο του Παναγιώτη. Αυτός (ο οδηγός) στον οποίο θα το δώσουμε είναι σε πολύ αρχικό στάδιο για να ασχοληθεί και με ποδηλατική ομάδα. Επίσης δε θα ήθελα καθόλου να υπάρχει ίχνος “διαφήμισης” επάνω. Να το διαβάζει ο οδηγός και να σκέφτεται. “Κοίτα να δεις… Δε λέει τίποτα άλλο. Πραγματικά απλά θέλανε να με παρακινήσουν να πάρω ποδήλατο”.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδυάσουμε το κείμενο του Παναγιώτη που έχει στόχο τον οδηγό με τη δράση στην Εθνικής Αμύνης. Τί τον νοιάζει τον Χ οδηγό η δράση μας; Εμείς προσπαθούμε μόνο και με τα βίας να τον πείσουμε να αφήσει το αυτοκίνητο. Ούτε να γίνει μέλος στο site ούτε να μας βοηθήσει ούτε τίποτα άλλο. Μόνο να αφήσει το αυτοκίνητο.

Νομίζω πρέπει να είναι άλλο το φυλλάδιο -κάλεσμα- για τη δράση και άλλο αυτό με το κείμενο του Παναγιώτη. Συγκεκριμένα για το κάλεσμα ας είναι σοβαρό και "αξιόπιστο", ενώ του Παναγιώτη πιο προσιτό στον αναγνώστη (οδηγό – δύσκολος αναγνώστης, αδιάφορος).

11:23 pm
September 18, 2009

LamaPower

Member

posts 108

31

Κάτι φίλοι από Αμερική μου λέγανε για  μια δράση που έκαναν κάποτε…

Θα τα διηγηθώ περιληπτικά…

Τα βρήκαν με την τηλεφωνική εταιρία (σαν να λέμε ο δικός μας ΟΤΕ) και απλά μοίρασαν τα φυλλάδια που θέλανε μέσω του τηλεφωνικού λογαριασμού.

Άμεσο ποσοστό επιτυχίας όπως μου εξηγούσαν και μεγάλη ανταπόκριση που φάνηκε σε λίγες εβδομάδες.

Εννοείτε ότι δεν προλαβαίνουμε για την "Μέρα χωρίς αυτοκίνητο", απλά ας το έχουμε στο νου μας

5:20 am
September 19, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

32

Ότι να ναι; Γαμάτο! Λες να μπορούμε να πετύχουμε κάτι παρόμοιο; Undecided

12:01 pm
September 19, 2009

tsipobike

tsipobike

Member

posts 390

33

Κορυφαίο. Δεν το συζητώ για την ανταπόκριση. Στο εξωτερικό μπορεί να τα βρήκαν με την τηλεφωνική εταιρεία…

Στην Ελλάδα για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει "να τα βρεις" με χοντρό πακέτο, δεν κάνει κανείς τίποτε και για κανέναν χωρίς να τα πάρει….

Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

6:18 pm
September 19, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

34

Φίλε sallonikaG4 να με συγχωρείς, αλλά δε μου άρεσε καθόλου το φυλλάδιο που έφτιαξες. Εγώ παίζει να μην το άνοιγα καν αν μου το δίνανε… Με ξενίζει πολύ το αστέρι της Βεργίνας στο εξώφυλλο. Επίσης με χαλάει το "Δήμος Θεσσαλονίκης" με τα μεγάλα κόκκινα γράμματα. Τα λέω αυτά με κάθε σεβασμό στον κόπο σου. Αλλά εδώ θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε ούτε "μακεδονομάχοι" του τύπου Ψωμιάδης, ούτε αφελείς που να προβάλουμε εμμέσως (ή και αμέσως) τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που δεν τον νοιάζουν καθόλου οι ποδηλάτες.

Σχετικά με το φυλλάδιο που έφτιαξε ο panos με την lioufwsagapw, το βρίσκω πολύ καλό. Διαφωνώ μάλλον με τον Faidon, μιας και δεν πιστεύω πως ακόμα και να σκεφτεί ο οδηγός "απλά θέλανε να με παρακινήσουν να πάρω ποδήλατο”, ότι αυτό είναι κάτι κακό! Μα φυσικά και θέλουμε να τον παρακινήσουμε να κυκλοφορήσει με ποδήλατο! Είτε με αυτό που έχει παρατημένο στην αποθήκη, είτε αν δεν έχει να πάει να πάρει ένα! Σχετικά με το χρώμα, προτείνω να μείνει το φυλλάδιο ως έχει, ασπρόμαυρο, και απλώς να τυπωθεί σε έγχρωμο χαρτί (π.χ. σε ένα απαλό μπλε).

6:49 pm
September 19, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

35

Αυτό λέω, Γεώργιε Ποτιστήρι. Παρεξήγησες τα λόγια μου.

Προτείνω να μην έχει πάνω το φυλλάδιο ούτε κάλεσμα για δράση, ούτε κάλεσμα για το site, ώστε ο οδηγός να διαβάζει μόνο μερικές "συμβουλές" και να σκέφτεται: “Κοίτα να δεις… Δε λέει τίποτα άλλο. Πραγματικά απλά θέλανε να με παρακινήσουν να πάρω ποδήλατο. Τι καλοί!”.

7:13 pm
September 19, 2009

msam

Member

posts 948

36

Αυτό που λες Φαίφωνα ισχύει..αλλά με το σκεπτικό του φυλλαδίου που το έχουμε και το δίνουμε σε κάθε περίσταση από εδώ και στο εξής, σε ό,τι κάνουμε.

Εφόσον γίνεται κάτι για μία συγκεκρμένη εκδήλωση πρέπει πάντα α σκέφτεστε ότι πρέπει να δίνουμε τα βασικά στοιχεία:

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΩΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ..αν λείπουν τα βασικά αυτά δεδομένα, τότε δεν μπορείς να έχεις μία πετυχημένη εκδήλωση.

Συν το ότι θέλουμε να ρθουν και άλλοι ποδηλάτες να στηρίξουν τη μέρα χωρίς αυτοκίνητο, όπως και οδηγοί να πάρουν τα ποδήλατά τους και πχ να κάνουν την πρόβα τζενεράλε τους με ποδήλατο εκείνη τη μέρα, στα πλαίσια της εκδήλωσης.

8:57 pm
September 19, 2009

val

val

Member

posts 115

37

Γιώργο, είπες αυτά ακριβώς που σκεφτόμουν, μόνο που δεν είχα προσέξει το αστέρι της Βεργίνας (δεν ξέρω πώς τα κατάφερα) το οποίο βλέποντας το τώρα ψιλοφρίκαρα. Αν είναι δυνατόν…

9:27 pm
September 19, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

38

"Γεώργιε Ποτιστήρι";; χαχαχα! δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι το nick!με έκανες και γέλασα ρε συ Faidon

9:33 pm
September 19, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

39

val said:

Γιώργο, είπες αυτά ακριβώς που σκεφτόμουν, μόνο που δεν είχα προσέξει το αστέρι της Βεργίνας (δεν ξέρω πώς τα κατάφερα) το οποίο βλέποντας το τώρα ψιλοφρίκαρα. Αν είναι δυνατόν…

Ναι κι εγώ ανατρίχιασα… και με το αστέρι της Βεργίνας, αλλά και με το "Δήμος Θεσσαλονίκης" φάτσα φόρα!

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, με κάλυψε σε όλα η msam όσον αφορά τη διαφωνία μου με τον Faidon, τον οποίο φυσικά και δεν είχα παρεξηγήσεις, αλλά δεν ήπουν απόλυτα σαφής όσον αφορά τη διαφωνία μου πριν. Το ότι συμμετέχουμε σε μια κίνηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σχεδόν σαν να ντρεπόμαστε για τον φορέα που στηρίζουμε (όσον αφορά εμάς: τη συλλογικότητα "ποδηλάτες") και ούτε το θεωρώ υγιές να ξεκινάμε θεωρώντας δεδομένη την καχυποψία του οδηγού-πολίτη. Πρέπει να ξέρει ποιος του απευθύνεται και γιατί.

11:29 pm
September 19, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

40

Όπως και να έχει τώρα εννοείται πως θα το έχουμε το κάλεσμα στο φυλλάδιο (βέβαια θεωρώ ότι δεν έπρεπε να υπάρχει το κείμενο του Παναγιώτη) και στη συνέχεια αποφασίζουμε για το αν θα τυπώσουμε φυλλάδια ελεύθερα καλέσματος για να τα μοιράζουμε γενικά σε οδηγούς και μόνο.