| User | Post |
|
3:11 pm September 5, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Λοιπόν όπως ξέρουμε θα έρθουν καινούργιοι φοιτητές… Επίδοξοι επιστήμονες, επίδοξοι οδηγοί αυτοκινήτου, επίδοξοι επιβάτες λεωφορείου επίδοξοι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ!
Μιας και τελευταία "φοριέται" πολύ το ποδήλατο, ας το προωθήσουμε να παραφορεθεί. Οι φοιτητές αποτελούν εύκολο target group αφού είναι νέα παιδιά, δεν έχουν καλομάθει με το τουτού όλη την ώρα και όλοι μένουν σχετικά κεντρικά.
Προτάσεις με τους (απαραίτητους) ενδιασμούς μου
- Μοίρασμα φυλλαδιακίων στις εγγραφές(μήπως είναι πολύ παραταξιακό?)
- Διοργάνωση πάρτυ(έτσι κι αλλιώς το λέγαμε για να μαζέψουμε κανά λεφτό για το φεστιβάλ)
- Να βγάλουμε κανα αφισάκι και να κολλάμε που και που στα πανεπιστήμια
(Μήπως λέω βλακείες??)
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
3:30 pm September 5, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Χοντρές! Είναι δυνατόν να μοιράζουμε φυλλάδια στις εγγραφές; Μα είναι δυνατόν; Αλλά το πάρτυ είναι καλή ιδέα.
|
|
|
5:04 pm September 5, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 | |
|
|
Ειναι αρκετα παραταξιακα… Και δε θα τα δωσουν και σημασια οπως και γω δεν εδινα σε κανενα απο τα εκατομμυρια flyers που μου χωναν στα χερια στο πρωτο ετος. Η ιδεα του παρτυ ειναι καλη. Απλα θα λεγα να σκεφτομασταν και ιδιαιτερο που θα το χαρακτηριζε για να τραβηξει την προσοχη.. Γιατι κι απο παρτυ θα γινεται χαμος. Και οι αφισες αντιστοιχα (που θα παρουσιαζουν αυτο το διαφορετικο) θα ειναι για το παρτυ οχι για τους ποδηλατες. Απλα το σκεφτομαι υποκειμενικα, σε τι θα μπορουσα εγω να παω στο 1ο ετος και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο.
|
|
|
10:40 am September 7, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Αφισούλα με περιεχόμενο του τύπου:
Δες τη Θεσσαλονίκη με άλλο μάτι: Διάλεξε ποδήλατο!
Ενημερώσου και δώσε το παρόν στους Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης:
http://www.podilates-thess.gr
Ποδηλατοβόλτες στην πόλη: Τρίτη και Πέμπτη 19:00 μμ στο Λευκό Πύρτγο
|
|
|
11:13 am September 7, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Αφισούλα και πάρτυ λέω εγώ. Μοίρασμα φυλλαδίων θα περάσει αδιάφορο (εγώ σχεδόν ποτέ δεν τα κοιτάω, αφού μέχρι να φτάσω στη σχόλη μου έχουν δώσει γύρω στα 200 διαφορετικά…), άσε που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα!
|
|
|
9:17 pm September 7, 2009
| tsompanos
| | |
| Member | posts 33 | |
|
|
Το μόνο που είχε αντίθετα αποτελέσματα (από εκνευρισμό μέχρι @^*!%*&%^&#$@) ήταν κάτι φυλλάδια από φροντιστήριο. Τα υπόλοιπα είναι σαν τα φυλλάδια της ΔΕΘ. Τα πετάς στον επόμενο κάδο.
- Party μπορούμε να στήσουμε σε κανένα παρτέρι του πανεπιστημίου με τα οχήματα μας ένα απόγευμα με πολλή κίνηση… Μία απόφαση είναι και 1000 κουτάκια μπύρας.
- Για φυλλάδια έχουμε ήδη τυπωμένα νομίζω αυτά τα χαρτάκια όπου χρειάζονται κόψιμο γιατί δεν χωράνε σε μία Α4 σωστά. Mία ανατύπωσή ίσως με σωστές διαστάσεις για να μην χρειάζεται ψαλίδι, απλά μία καρμανιόλα.

|
|
|
11:00 pm September 7, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Ποιά είναι αυτά τα χαρτάκια;
|
|
|
11:45 pm September 7, 2009
| tsompanos
| | |
| Member | posts 33 | |
|
|
Ας οργανωθούμε, περισσότερα ποδήλατα, ποδηλατόδρομοι, διεκδικούμε τα δικαιώματα μας κτλ κτλ κτλ
|
|
|
2:05 am September 8, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Αυτό είναι πολύ χάλια! Να φτιάξουμε άλλο!
|
|
|
10:40 pm October 11, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Λοιπόν αφίσα θα κάνουμε? Faidon θέλεις να δοκιμάσεις κάτι σαν και της ΘΟΠ που έκανες? κάνε κάτι μινιμαλιάρικο!
|
|
|
|
12:15 am October 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|

Δείτε και αυτό το φυλλαδιάκι που κάναν στον Έβρο! Πολύ καλό νομίζω! Μπορούμε με αγάπη και σεβασμό να τους το αντιγράψουμε.. ετσι?
|
|
|
|
10:04 am October 12, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Ναι, ΟΚ, αλλά πρέπει πρώτα να τους ενημερώσουμε σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε την εικόνα ή το motto τους.
|
|
|
10:26 am October 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Παναγιώτη δεν στέλνεις ένα mail στου ποδηλάτες έβρου να μας που αν μας αφήνουν να το χρησιμοποιήσουμε με το δικό μας logo?
|
|
|
4:24 pm October 12, 2009
| zaney
| | Thessaloniki | |
| Member | posts 29 | |
|
|
μπορω να κανονισω εγω οτι θελετε με τους ποδηλατες εβρου (αν και το ονομα απο οσο ξερω θα αλλαξει).
|
|
|
4:32 pm October 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
τους έστειλα μαιλ, να ρωτήσω… είπα και το όνομα σου… ότι μας τα έφερες και τα είδαμε είπα..
|
|
|
|
10:18 am October 13, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Μήπως αν μας δώσουν το οκ να το κάναμε "κόψε το αυτοκίνητο" "κόψε τη μηχανή";
Γιατί οκ η μηχανή θα πουν είναι γρήγορη και περνάει μέσα από τα ΙΧ, αλλά και πάλι είναι ρυπογόνα και θορυβώδης και εντέλει μεγαλύτερος μπελάς από το ποδήλατο..
|
|
|
12:06 pm October 13, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 906 | |
|
|
Όπως είπα και άλλη φορά, ας αφήσουν το αυτοκίνητο και ας πάρουν μηχανή! Πολύ λιγότερο καυσαέριο, πολύ περισσότερος ελεύθερος χώρος. Καλά είναι! Μετά βλέπουμε!
|
|
|
12:22 pm October 13, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
άσε που η μηχανή πλέον αντιμετωπίζει κι αυτή σοβαρά προβλήματα με το ασφυκτικό μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης! Μου έλεγε ο αδερφός μου ότι με τη βέσπα του κολλούσε στην κίνηση και δε μπορούσε να κάνει βήμα! Άρα ναι: "κόψε το αυτοκίνητο, κόψε τη μηχανή"!!!
|
|
|
4:57 pm October 13, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 103 | |
|
|
Το παρτι είναι καλή ιδέα αλλα προβληματίζομαι σχετικά με τα φυλλάδια. Εκτος οτι τα σνομπάρουν είναι πάρα πολυ πιθανόν να ΜΗΝ τα πετάξουν στον επόμενο κάδο και απλά να λερωσουμε την πόλη. Οι αφίσες ίσως να είναι κάπως καλύτερη ιδέα…
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
5:02 pm October 13, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 | |
|
|
Αν κι είμαι από τον Έβρο, δε μ αρέσει καθόλου το φυλλαδιάκι αυτό αισθητικά. Μπορούμε να κάνουμε δικό μας καλύτερο, όπως τόσα άλλα, γιατί να πάρουμε αυτό?
|
|