| User | Post |
|
7:05 pm October 13, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Συμφωνώ! Και έχει φτιάξει και η αδερφή μου ένα που είναι σαν Streetfighter, άλλο πράγμα!
|
|
|
7:45 pm October 13, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 367 |
|
|
Όχι να το πάρουμε απαραίτητα ρε συ. Να χρησιμοποιήσουμε απλώς την ιδέα! Α, και ρε συ Faidon για ανέβασε το φυλλαδιάκι που λες να πάρουμε μια ιδέα!
|
|
|
12:17 am October 14, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Επειδή το χω ήδη δει, θα πω εκ των προτέρων οτι δε μου αρέσει ούτε της αδελφής του Faidon (Τίποτα δε σ'αρέσει θα μου πείτε.. Ε ναι τίποτα αν είναι χάλια!!) Δικό μας μίνιμαλ όπως πάντα!!! Του Faidon ούτως ή άλλως θα βγει ακριβό, έχει πολλά χρώματα! Ας κρατήσουμε την ιδέα του flyer αλλά με δικό μας σχέδιο..
|
|
|
12:23 am October 14, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 960 |
|
|
πάντως εγώ είχα καταλάβει ότι είχαμε καταλήξει στην ιδέα της αφίσας, και στο να μην βγάζαμε φλάιερς..
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
12:54 am October 14, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 732 |
|
|
Κι εγώ επίσης γιατί τα φυλλάδια θα ήταν σαν κομματική παράταξη και κάτι που ο άλλος πετάει εύκολα..
Παιδιά δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνει κάποιος κάτι απλό και λιτό..
|
|
|
2:56 am October 14, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 61 |
|
|
Έχω μέρες να γράψω….. ….. και θα μιλήσω απλά και λιτά!!!1
———-> ΑΦιΣΑ !

Υ.Γ: Όχι φυλλάδια!
|
|
|
10:27 am October 15, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 66 |
|
|
Με τους ρυθμούς που πάμε θα έρθει το επόμενο εξάμηνο :P Εχει δημιουργηθεί κάτι απο αφίσες;
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
3:39 pm October 15, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Ζωγράφισα κάτι εγώ αλλά δεν μπορώ να το δείξω ακόμη γιατί δν το χω σκανάρει. Μήπως να βάλω μια φώτο του που έχω για να πάρετε απλά μια ιδέα? Δεν είναι όμως τόσο μινιμαλ όπως λέγαμε.. Επίσης χρειάζεται λίγο φτιάξιμο που θα το κάνει ο Παν όταν το σκανάρω και του το στείλω…
|
|
|
3:54 pm October 15, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 367 |
|
|
|
5:04 pm October 15, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Το σκάναρα και το στειλα στον Παν.. Μόλις διορθώσουμε κάτι θα το βάλω να πείτε γνώμη. 
|
|
|
5:14 pm October 15, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 960 |
|
|
Faidon said:
Συμφωνώ! Και έχει φτιάξει και η αδερφή μου ένα που είναι σαν Streetfighter, άλλο πράγμα!
Αυτό είναι που λέει ο Faidon http://i622.photobucket.com/albums/tt310/nevergrad/afisax.jpg
|
|
|
|
5:36 pm October 15, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Καλά, απίστευτο; Τέλειο; Ανυπέρβλητο;
|
|
|
6:36 pm October 15, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 220 |
|
|
συγγνωμη αλλα παιρνω όλο το θάρρος μου απο το γεγονός οτι σε γνωρίζω τρία χρόνια και την αδερφή σου 2.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…αναμένω αυτότης βαλέριας.και παλι ζητω συγγνωμη γιατι θα μπορουσε καποιος να πει οτι εγω δεν εχω κανει τίποτα και δε θα είχε και άδικο..αυτα
|
|
|
7:00 pm October 15, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 61 |
|
|
Πριν δώ το link ήμουν έτσι—-> 
Όταν το είδα —-> 
Μόλις το άνοιξα —-> 
Μετά από λίγο—-> 
Και τέλος κατέληξα έτσι—> 

Υ.Γ: Με όλο το σεβασμό προς την καλλιτέχνιδα… απλά είμαι κακός και δεν εκτιμώ τη δουλειά άλλων, παρά μόνο τι δική μου!!!!
|
|
|
7:14 pm October 15, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Προφανώς! Είστε όλοι άξεστοι και αγροίκοι!
|
|
|
8:11 pm October 15, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Λοιπόν.. Ιδού και το δικό μου.
http://s971.photobucket.com/albums/ae192/valeri287/?action=view¤t=pod.jpg
Απλά σκεφτείτε οτι είναι στο χέρι, με στυλό. Αν επεξεργαστεί και γίνει έντονο θα γίνει πολύ καλύτερο. πχ έτσι:
http://s971.photobucket.com/albums/ae192/valeri287/?action=view¤t=pod-Copy.jpg
ΥΓ: “πάντως εγώ είχα καταλάβει ότι είχαμε καταλήξει στην ιδέα της αφίσας, και στο να μην βγάζαμε φλάιερς..”
Επειδή τώρα το πρόσεξα όταν έλεγα να κρατήσουμε την ιδέα του φλάιερ εννοούσα το νόημα του συγκεκριμένου του Έβρου όχι μεταξύ αφίσας και φλάιερ.
|
|
|
9:14 pm October 15, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 732 |
|
|
Val είναι πολύ ωραίο το σχέδιό σου.
Να δεις ποιο ποδήαλτο είναι αυτό;;;; Μήπως ο κυρ-Μιχάλης;;!!
Αλλά δεν το βρίσκω πολύ σαφές σχετικά με το τι μήνυμα θα δίνει στον κόσμο, όπως και για το αν ο άλλος θα καταλάβει τι εννοούμε..
Νομίζω ότι είναι καλύτερο να κάτσει ένα σχέδιο πάνω σε ένα σλόγκαν-μήνυμα.
πχ το κόψε το αυτοκίνητο έχει το ανάλογο σχέδιο.
Αν βρίσκαμε ένα σλόγκαν και μετά επεξαργαζόσασταν το σχέδιο της val πάνω στην ιδέα;
Και κάτι τελευταίο που είναι προσωπική μου όμως άποψη:
Μου αρέσει το σχέδιο στο χέρι, αλλά για να δείχνει πιο καθαρό, σαφές, μινιμαλ και σύγχρονο μήπως να συνδυάζατε σχέδιο στο χέρι και σχέδιο στον υπολογιστή; Νομίζω ότι θα είχε καλύτερο και ελκυστικότερο αποτέλεσμα και θα φεύγαμε από τη λογική του σκέτου σχεδίου στο χέρι που πλασάρουμε μέχρι σήμερα. Αλλά και πάλι αυτό είναι δική μου άποψη.
|
|
|
10:01 pm October 15, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Σλόγκαν: Σπασ'τα και γίνε ποδηλάτης! 
|
|
|
2:25 am October 16, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 960 |
|
|
ναι βρε θα επεξεργαστεί αυτό…θα το δούμε πως βγαίνει… αν βρει κανείς κανά σλόγκαν ας πει…
|
|
|
|
4:10 pm October 16, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 66 |
|
|
«Μείνε έξω απο τον ποδηλατόδρομο… Θα σε πατήσω!» ή «Ασε το γκάζι και πάτα το πετάλι!» ή «Σκέφτεσαι πως να πατήσεις γκάζι; Πάτα καλύτερα πετάλι!»
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|