Forum

You must be logged in to post

Lost Your Password?

Search Forums:

Wildcard Usage:
*    matches any number of characters
%    matches exactly one character

Πανεπιστημιακή Προώθηση

UserPost

7:05 pm
October 13, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 640

21

Συμφωνώ! Και έχει φτιάξει και η αδερφή μου ένα που είναι σαν  Streetfighter, άλλο πράγμα!

7:45 pm
October 13, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 367

22

Όχι να το πάρουμε απαραίτητα ρε συ. Να χρησιμοποιήσουμε απλώς την ιδέα! Α, και ρε συ Faidon για ανέβασε το φυλλαδιάκι που λες να πάρουμε μια ιδέα!

12:17 am
October 14, 2009

val

val

Member

posts 115

23

Επειδή το χω ήδη δει, θα πω εκ των προτέρων οτι δε μου αρέσει ούτε της αδελφής του Faidon Tongue out (Τίποτα δε σ'αρέσει θα μου πείτε.. Ε ναι τίποτα αν είναι χάλια!!) Δικό μας μίνιμαλ όπως πάντα!!! Του Faidon ούτως ή άλλως θα βγει ακριβό, έχει πολλά χρώματα! Ας κρατήσουμε την ιδέα του flyer αλλά με δικό μας σχέδιο..

12:23 am
October 14, 2009

panos

admin

Admin

posts 960

24

πάντως εγώ είχα καταλάβει ότι είχαμε καταλήξει στην ιδέα της αφίσας, και στο να μην βγάζαμε φλάιερς..

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

12:54 am
October 14, 2009

msam

Member

posts 732

25

Κι εγώ επίσης γιατί τα φυλλάδια θα ήταν σαν κομματική παράταξη και κάτι που ο άλλος πετάει εύκολα..

Παιδιά δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνει κάποιος κάτι απλό και λιτό..

2:56 am
October 14, 2009

Evan

Θεσσαλονίκη

Member

posts 61

26

Έχω μέρες να γράψω….. Frown….. και θα μιλήσω απλά και λιτά!!!1

Surprised———-> ΑΦιΣΑ !

Tongue out

Υ.Γ: Όχι φυλλάδια!

10:27 am
October 15, 2009

nikoslaza

thessaloniki

Member

posts 66

27

Με τους ρυθμούς που πάμε θα έρθει το επόμενο εξάμηνο :P Εχει δημιουργηθεί κάτι απο αφίσες;

Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.

3:39 pm
October 15, 2009

val

val

Member

posts 115

28

Ζωγράφισα κάτι εγώ αλλά δεν μπορώ να το δείξω ακόμη γιατί δν το χω σκανάρει. Μήπως να βάλω μια φώτο του που έχω για να πάρετε απλά μια ιδέα? Δεν είναι όμως τόσο μινιμαλ όπως λέγαμε.. Embarassed Επίσης χρειάζεται λίγο φτιάξιμο που θα το κάνει ο Παν όταν το σκανάρω και του το στείλω…

3:54 pm
October 15, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 367

29

για στείλε να δούμε!

5:04 pm
October 15, 2009

val

val

Member

posts 115

30

Το σκάναρα και το στειλα στον Παν.. Μόλις διορθώσουμε κάτι θα το βάλω να πείτε γνώμη. Smile

5:14 pm
October 15, 2009

panos

admin

Admin

posts 960

31

Faidon said:

Συμφωνώ! Και έχει φτιάξει και η αδερφή μου ένα που είναι σαν  Streetfighter, άλλο πράγμα!

Αυτό είναι που λέει ο Faidon http://i622.photobucket.com/albums/tt310/nevergrad/afisax.jpg

5:36 pm
October 15, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 640

32

Καλά, απίστευτο; Τέλειο; Ανυπέρβλητο;

6:36 pm
October 15, 2009

dkitsos

Member

posts 220

33

συγγνωμη αλλα παιρνω όλο το θάρρος μου απο το γεγονός οτι σε γνωρίζω τρία χρόνια και την αδερφή σου 2.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…αναμένω αυτότης βαλέριας.και παλι ζητω συγγνωμη γιατι θα μπορουσε καποιος να πει οτι εγω δεν εχω κανει τίποτα και δε θα είχε και άδικο..αυτα

7:00 pm
October 15, 2009

Evan

Θεσσαλονίκη

Member

posts 61

34

Πριν δώ το link ήμουν έτσι—-> Cool

Όταν το είδα —-> Laughing

Μόλις το άνοιξα —-> Undecided

Μετά από λίγο—-> Yell

Και τέλος κατέληξα έτσι—> Cry

Tongue out

Υ.Γ:  Με όλο το σεβασμό προς την καλλιτέχνιδα… απλά είμαι κακός και δεν εκτιμώ τη δουλειά άλλων, παρά μόνο τι δική μου!!!!

7:14 pm
October 15, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 640

35

Προφανώς! Είστε όλοι άξεστοι και αγροίκοι!

8:11 pm
October 15, 2009

val

val

Member

posts 115

36

Λοιπόν.. Ιδού και το δικό μου.

http://s971.photobucket.com/albums/ae192/valeri287/?action=view&current=pod.jpg

Απλά σκεφτείτε οτι είναι στο χέρι, με στυλό. Αν επεξεργαστεί και γίνει έντονο θα γίνει πολύ καλύτερο. πχ έτσι:

http://s971.photobucket.com/albums/ae192/valeri287/?action=view&current=pod-Copy.jpg

ΥΓ: “πάντως εγώ είχα καταλάβει ότι είχαμε καταλήξει στην ιδέα της αφίσας, και στο να μην βγάζαμε φλάιερς..”

Επειδή τώρα το πρόσεξα όταν έλεγα να κρατήσουμε την ιδέα του φλάιερ εννοούσα το νόημα του συγκεκριμένου του Έβρου όχι μεταξύ αφίσας και φλάιερ.

9:14 pm
October 15, 2009

msam

Member

posts 732

37

Val είναι πολύ ωραίο το σχέδιό σου.

Να δεις ποιο ποδήαλτο είναι αυτό;;;; Μήπως ο κυρ-Μιχάλης;;!!

Αλλά δεν το βρίσκω πολύ σαφές σχετικά με το τι μήνυμα θα δίνει στον κόσμο, όπως και για το αν ο άλλος θα καταλάβει τι εννοούμε..

Νομίζω ότι είναι καλύτερο να κάτσει ένα σχέδιο πάνω σε ένα σλόγκαν-μήνυμα.

πχ το κόψε το αυτοκίνητο έχει το ανάλογο σχέδιο.

Αν βρίσκαμε ένα σλόγκαν και μετά επεξαργαζόσασταν το σχέδιο της val πάνω στην ιδέα;

Και κάτι τελευταίο που είναι προσωπική μου όμως άποψη: 

Μου αρέσει το σχέδιο στο χέρι, αλλά για να δείχνει πιο καθαρό, σαφές, μινιμαλ και σύγχρονο μήπως να συνδυάζατε σχέδιο στο χέρι και σχέδιο στον υπολογιστή; Νομίζω ότι θα είχε καλύτερο και ελκυστικότερο αποτέλεσμα και θα φεύγαμε από τη λογική του σκέτου σχεδίου στο χέρι που πλασάρουμε μέχρι σήμερα. Αλλά και πάλι αυτό είναι δική μου άποψη.

10:01 pm
October 15, 2009

val

val

Member

posts 115

38

Σλόγκαν: Σπασ'τα και γίνε ποδηλάτης! Tongue out

2:25 am
October 16, 2009

panos

admin

Admin

posts 960

39

ναι βρε θα επεξεργαστεί αυτό…θα το δούμε πως βγαίνει… αν βρει κανείς κανά σλόγκαν ας πει…

4:10 pm
October 16, 2009

nikoslaza

thessaloniki

Member

posts 66

40

«Μείνε έξω απο τον ποδηλατόδρομο… Θα σε πατήσω!» ή «Ασε το γκάζι και πάτα το πετάλι!» ή «Σκέφτεσαι πως να πατήσεις γκάζι; Πάτα καλύτερα πετάλι!»

Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.