| User | Post |
|
5:07 pm October 17, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Μήπως να το επιταχύνουμε λίγο? Καλό είναι να γίνει τώρα η προώθηση που είναι αρχές κι ο κόσμος πατάει στις σχολές.. Ας αποφασίσουμε αν θα έχουμε αυτό για σχέδιο (επεξεργασμένο). Αν όχι, να κάνουμε άλλο. Το σλόγκαν το βρίσκουμε στην πορεία.. (ενώ λέγονται ιδέες)
|
|
|
6:53 pm October 17, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Πού θα το κολήσουμε το αφισάκι; Μέσα στις σχολές τα βγάζουν.
|
|
|
1:53 am October 18, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 220 |
|
|
παντως νικοσλαζα δε κολλαει νομιζω το σλογκαν με το σκοπο αυτης της αφισας…και κατι αλλο οσον αφορα το σχεδιο…θελουμε οι φοιτητες να καταλαβουν οτ μπορουν να χρησιμοποιουν το ποδηλατο και οι λογοι που καποιος δε θα το κανει ειναι (αν εξαιρεσεις οτι καποιος μενε στα καστρα) η ασφαλεια, κατα ποσο ειναι ευκολο και διαφοροι αλλοι λογοι που λογω της ωρας μου διαφευγουν…επομενως παιδια πρεπει να στοχευσουμε στα θετικα…δλδ ποσο πιο γρηγορα κανεις μια αποσταση σε σχεση με το λεωφορειο (πολυ βασικο,καθε μερα βλεπω παρα πολλους στη σταση να με κοιταζουν περνωντας με το ποδηλατο ενω αυτοι περιμενουν).Αρα αυτοι οι ανθρωποι δε θελουν και πολυ για νατους πεισεις.πρεπει να πουμε λοιπον για την φοβια οσον αφορα την ασφαλεια οτι υπαρχουν ποδηλατοβολτες που θα τους βοηθησουν να εξοικοιωθουν αλλα πρεπει να αφησουμε το γεγονος οτι ο ποδηλατοδρομος ειναι για τον π…ο και να τον προσθεσουμε ως θετικο για την ασφαλεια.οτι μπορει να κινειτε καποιος απο κει.αυτα για την ασσφαλεια.μετα για την οικονομια μπορουμε κατι να γραψουμε στην αφισα.(δεν ειναι δυσκολο ουτε θα πιασει τοοοοσο χωρο πια να υπαρχει ενα κειμενακι που να τα λεει αυτα).να αναφερουμε οτι δε χρειαστει ταξι η κατι τετοιο.θετικα για το γυμναστηριο…και στο τελος (οχι φατσα φορα στο σχεδιο)να υπαρχει κατι για το αυτοκινητο γιατι ποσοι πια φοιτητες εχουν αμαξι??? δλδ σαν ιδεα για το σχεδιο μου ερχεται ενας ή πολλοι φοιτητες να περιμενουν στη σταση με βαριεστημενο,εκνευρισμενο,αλλος με αγωνια ποτε θα ερθει το λεωφορειο(σλογκαν:φοβασαι μν χασεις το εργαστηριο?παρε ποδηλατο…θελει επεξεργασια απλα δινω την ιδεα) και κατι τετοιο που θα τον αγκιξει τον αλλον.τωρα με το αυτοκινητο στο σχεδιο νομιζω μπερδευτηκαμε λιγο με το φυλλαδιακι που βγαλαμε για την ημερα χωρις αυτοκινητο…αλλα να κρατησουμε αυτα που εγραφε το φυλλαδιο.τετοια θελει ενας φοιτητς ρε.να του δειξεις οτι τον καταλαβαινεις και ετσι να του περασεις το διαφορετικο τροπο ζωης-μετακινησης…αυτα τα λιγα ειχα να πω και αυτη τη φορα
|
|
|
2:28 am October 18, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Καλή φάση! Ωραίες οι ιδέες σου! Προσπάθησε να χρησιμοποιείς παραγράφους! 
|
|
|
12:32 pm October 18, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
dkitsos είναι καλές οι ιδέες σου.. Γιατί δεν κάνεις καμιά προσπάθεια να σχεδιάσεις κάτι? Αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το περάσεις όλο αυτό με ένα σχέδιο, ειδικά άμα θέλουμε κάτι μίνιμαλ. Αλλά το δοκιμάζουμε! 
|
|
|
2:03 pm October 18, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 66 |
|
|
Σωστα τα λες!Το ξέρω οτι δε κολλάει με τον σκοπό αλλα κολλάει με το σχέδιο :P
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
1:17 am October 19, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 220 |
|
|
δεν θελω αρνητικη ατμοσφαιρα πρωτα πρωτα,ενταξει? ξερουν αυτοι. κατα δευτερο συγχωρεστε που δεν κανω τιποτα παρα μονο παρατηρησεις απλα δε κρατιομουν.και ξερετε κατι,κουραστηκα για να τασκεφτω ολα αυτα.δεν ειναι ευκολο ξερετε. αντε τωρα.
ναι οχι περα απο την πλακα εχετε δικιο.αλλα νομιζω πως και εγω εχω.θελω να πω πιστευω πως ξεχαστηκε λιγο το αφισακι και δεν ειχε να κανει με φοιτητες αλλα με οδηγους. και οι περισσοτεροι φοιτητες δεν οδηγουν…
|
|
|
11:24 am October 19, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 959 |
|
|
ένα 30%-40% εγώ πιστεύω ότι πάει στην σχολή του με αμάξι.. Τι σκατά? Τόσα αυτοκίνητα στην πανεπιστημιούπολη όλα των καθηγητών είναι? Σκέψου τους φοιτητές που είναι από Θεσσαλονίκη..
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
11:50 am October 19, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Μπα μεγάλο ποσοστό έβαλες! Δίκαιο έχει ο Μιτσάκος, οι περισσότεροι αστικό παίρνουνε.
|
|
|
2:37 pm October 20, 2009
| val
| | val | |
| Member | posts 115 |
|
|
Άρα που καταλήγουμε? Να κάνουμε καινούριο σχέδιο (οποιοσδήποτε εκτός από τον dkitsos ) που να προσεγγίζει περισσότερο το φοιτητή? Κάτι με λεωφορείο? Πάντως, εγώ έβαλα ευθύς εξαρχής αμάξι, γιατί το αρχικό του Έβρου έλεγε κόψε το αμάξι. Όπως και το υπέροχο της αδελφής του Γιωργή. Και νόμιζα αυτό ήταν το concept. Aν αλλάξαμε γνώμη πάντως, προφανώς χρειάζεται καινούριο σχέδιο.
|
|
|
3:07 pm October 20, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Ρε! ΡΕ! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Να κάνουμε ένα αφισάκι, όπως λέει ο dkitsos, με ανθρώπους να περιμένουν στη στάση, να το κολλάμε στις ΣΤΑΣΕΙΣ! Ε;
|
|
|
8:10 pm October 20, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 959 |
|
|
από τις στάσεις τα βγάζουν κατευθείαν γτ εμποδίζεις να φαίνονται οι διαφημίσεις… είναι τζάμπα κόπος…
και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε σαν στόχο να κάνουμε τους μετακινούμενους με λεωφορείο–> ποδηλάτες αλλά τους αυτοκινιτητιστές–>ποδηλάτες. αν και γενικά η αύξηση μας είναι κάτι το θετικό.
|
|
|
|
12:19 am October 21, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Έχεις τα δίκια σου κι εσύ.
|
|
|
2:40 am October 21, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 220 |
|
|
παντως ναι δε θελουμε αυτους που χρησιμοποιουν αστικο για τις μετακινησεις τους αν το παρουμε απο τη πλευρα της μολυνσης.
βεβαια εμεις απλα θελουμε περισσοτερους ποδηλατες.ασχετα αν μολυνουν το περιβαλλον η οχι.
κυριος στοχος δεν ειναι η μολυνση αλλα πως σιγα σιγα το ποδηλατο θα γινει τροπος ζωης ωστε να καλυτερευσουν οι συνθηκες…δεν ειμαστε οικολογοι(τουλαχισοτν σε πρωτη φαση) για να αδιαφορισουμε για αυτους που κανουν το καθηκον τους και να επικεντρωθουμε στα αυτοκινητα…
απλα ''χρειαζομαστε'' ποδηλατες(για να το πω κυνικα) και αυτοι που θα ειναι πιο ευκολος ''στοχος'' (για να το ξαναπω κυνικα) ειναι η πλειονοτητα που χρησιμοποιει αστικο
Υ.Γ:προσπαθησα να κανω παρενθεσεις αλλα δε μου πετυχαν απο οτι φαινεται
Υ.Γ:αυτα
|
|
|
10:17 am October 21, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Τι λες ρε; Τα έσπασες! Το πιο οργανωμένο σου post!
|
|
|
8:04 pm October 21, 2009
| donzouan
| | |
| Member | posts 80 |
|
|
παιδια καταρχας ειμαι υπερ των αφισσων…κατα δευτερας (:S) sorry αν ειναι λιγο ασχετο αυτο που θελω να πω αλλα πιστευω ειναι αξιο αναφορας…πολλα μα πολλα παιδια δεν εχουν ποδηλατα γιατι δυστυχως οι τασεις kai τα προτυπα που μας προβαλλουν (βλεπε παρεες και ΜΜΕ κυριως)επιτασουν την αγορα μηχανων και αυτοκινητων απο τους νεους γιατι δυστυχως υπαρχει η αντιληψη πως οποιος εχει αυτοκινητο η μηχανη αυτοματως γινεται ακτα καποιο τροπο μαγκας..μαγκας με την εννοια της ενος ειδους αναγνωρισης..αυτα σας τα λεω επειδη χρονια τωρα αυτες τις αντιληψεις και ηνυματα ζω στην καθημερινοτητα μου..απορω εγω πως παραστρατισα και κινουμαι με το ποδηλατακι μου..( :P :P :P )….
Επομενως εαν τα παιδια ηταν ηδη προμηθευμενα απο μικρη σχετικα ηλικια με καποιο ποδηλατο πιστευω θα ηταν περισσοτερο ερεθισμενα καοι οικεια με την ιδεα της χρησης αυτοθ ως μεσου μεταφορας…,θα μπορουσε πχ το Υπουργειο Παιδειας αντι να "μοιραζει" τα λαπτοπ στα γυμανσιακια να κανειι την αντιστοιχη κινηση με την διανομη ποδηλατων!!!Ασε που ΚΑΙ φτηνοτερα σιγουρα θα του ερχοταν σαν προγραμμα ΚΑΙ παραλληλα θα βοηθουσε στην υιοθετηση ενος υγιεστεροθ και ποιο ομορφοθ τροπου ζωης….Γιατι μεταξυ μας τωρα…πιστευετε πως ο δασκαλος τ γυμνασιου θα χρησιμοποιησει τα λαπτοπ ως μεσο διδασκαλιας?????ΟΧΙ λεω εγω….απλα ηταν ενα καλο αλλα αστοχο δωρο εκ μερους του υπουργου…..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ……
|
|
|
1:12 am October 22, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 66 |
|
|
Τελικά δε βλέπω να βγάζουμε τιποτα σε αυτό το εξάμηνο ε; Εκτος αν υπαρχει κατι νέο που δεν εχει αναρτηθεί ακόμη στο forum. Ελπίζω να κάνουμε κάποια πρόοδο πάνω στο θέμα στην συνέλευση :)
Θέλω πολύ να διαδώσουμε την ιδέα του ποδηλάτου στους φοιτητες… Οσο σπούδαζα Σέρρες έκανα πολύ κόσμο να πάρει ποδήλατο, το ίδιο θέλω να καταφέρουμε κι εδώ!
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
6:26 pm October 22, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 959 |
|
|
Έχεις δίκιο. Χρειαζόμαστε άτομα τα οποία να μπορούν να σχεδιάσουν… Εγώ δυστυχώς τρέχω και δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις ημέρες. Από το Σάββατο θα είμαι πιο λάσκα..(niko_laza το ότι με είδες για καφέ δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το τρέξιμο μου-προλαμβάνω καταστάσεις:P:P)
Τόσο καιρό έχει κάνει αυτό η val και δεν έχω προλάβει να το επεξεργαστώ καθόλου….
|
|
|
|
11:52 pm October 25, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 959 |
|
|

Λοιπόν σχεδίασα αυτό…. Ελπίζω να σας αρέσει γτ δύσκολα θα βρούμε εναλλακτικό…. Διορθώσεις???
|
|
|
|
12:32 am October 26, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 640 |
|
|
Μια χαρά τέλειο. Θα έλεγα όμως το ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το σάιτ να μπει στο κέντρο κάτω από το κείμενο. Να φαίνεται ανεξάρτητο του γενικού concept. Η έστω ας το δούμε και έτσι να διαλέξουμε.
|
|