Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Πανεπιστημιακή Προώθηση

UserPost

1:53 am
October 26, 2009

dkitsos

Member

posts 351

61

τελικα τα οσα εγραψα δε μετρησαν και πολυ ε?παντως θα ηθελα να θυμισω κατι…με το συγκεκριμενο αφισακι,και δεν εννοω μονο το σχεδιο(μαλιστα συμφωνω με το σχεδιο μιας και βιαζομαστε και δε προλαβαινουμε να κανουμε αλλο και ειναι μια χαρα) αλλα αυτα που ειπονοται στο κειμενο, δεν ειναι συγκεκριμενα για φοιτητες…

αυτο ειναι καλοκακο μιας και ετσι μπορουμε να προσεγγισουμε περισσοτερο κοσμο αλλα ειναι κακο γιατι τα μονα θετικα ειναι ,σε ενα τοσο μεγαλο κειμενο, η οικονομια, η ησυχια, η μολυνση,και αν θυμαμαι καλα η ταχυτητα…ομως υπαρχουν πολλα περισσοτερα μαλλον με ποιο αμεσο και ωραιο τροπο.γιατι δε βαζουμε το κειμενο που ειχαμε για τη μερα των πεζων?ο λογος ηταν ποιο αμεσος και πιο ευχαριστος…και προσθετουμε κατι σχετικο με αυτο που γραφω στο Υ.Γ παρακατω

Υ.Γ ενα παραδειγμα  που δε μπορει να μου φυγει απτο μυαλο και νομιζω πως θα επρεπε να το αναφερουμε ειναι για τα λεωφορεια και το ποσο αργα ειναι σε σχεση με το ποδηλατο…περισσοτερο λεωφορειο χρησιμοποιει ο φοιτητης(αλλα και πολυς αλλος κοσμος)και λιγοτερο ποδηλατο.

1:58 am
October 26, 2009

dkitsos

Member

posts 351

62

και αν ειναι να κρατησουμε αυτο που δεν απευθυνετε καθαρα σε φοιτητες αλλα γενικοτερα, δε χρειαζεται να εχουμε στο μυαλο μας οτι βιαζομαστε.βιαζομασταν γιατι θελαμε τους πρωτοετεις αλλα με αυτο το κειμενο(ενας 18χρονος φοιτητης δεν εχει αυτοκινητο μιας και μολις προλαβε να παρει το διπλωμα) στοχευουμε γενικοτερα.οποτε εχουμε το πολυ ωραιο κειμενο που ειχαμε για τους πεζους και δε χρειαζεται περισσοτερη σκεψη.

3:44 am
October 26, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

63

Δε νομίζω ότι στοχεύουμε στο "Άσε το αστικό, πάρε ποδήλατο". Ας παίρνουν αστικό οι άνθρωποι. ΜΜΜ, καλά είναι. Ας το δούμε το φυλλαδιάκι περισσότερο διακριτκά διαφημιστικό.

Όσο για το κείμενο του Παναγιώτη, που ανέλυε το "Ποδήλατο VS. Αυτοκίνητο" μπορούμε να το βάλουμε αντί για το επαναλαμβανόμενο κείμενο (αν και μου άρεσε) και να βγάλουμε μία αφίσα και ένα φυλλαδιάκι (το σχέδιο της Lioufwsagapo) με το ίδιο κείμενο.

10:50 am
October 26, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

64

dkitso κάτι σου έχει κάνει ο ΟΑΣΘ και θέλεις να τον κλείσεις..δεν εξηγείτε αλλιώς…:P

Αν βάλουμε το κείμενο για τα αμάξια αντί του επαναλαμβανόμενου μάλλον θα πάει τζάμπα. Σε αφίσα κανείς δεν θα κάτσει να διαβάσει όλο το κείμενο. Τις πρώτες 2 γραμμές ίσως να διαβάσει και μετά θα φύγει γτ είχε μάθημα, γτ καποιος τον φώναξε, γτ κάπου πήγαινε, γτ βαρέθηκε..

Γι αυτό επαναλαμβάνονται οι 2 γραμμές.

Πάντως δεν χρειάζεται να περνάει ξεκάθαρο μήνυμα πχ άσε το αστικό και πάρε ποδήλατο. Είναι ένα αφισάκι που προωθεί το ποδήλατο. Σίγουρα επικεντρώνεται στο πάρε το ποδήλατο και άσε το αμάξι αλλά και ο άλλος που παίρνει αστικό μπορεί να επηρεαστεί.. 

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

12:51 pm
October 26, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

65

Εγώ συμφωνώ να είναι έτσι αυτή η αφίσα και να βγάλουμε το φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες! Wink

1:02 pm
October 26, 2009

panos

admin

Admin

posts 1221

66

πόσες να βγάλουμε?? καμιά 200άρα???

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

2:33 pm
October 26, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

67

Εγώ δεν ξέρω, ιδέα σου λέω δεν έχω.

5:27 pm
October 26, 2009

val

val

Member

posts 115

68

Δε μ'αρέσει η σέλα που φαίνεται πως είναι με στυλό. Παρακαλώ να βελτιωθεί.

9:01 pm
October 26, 2009

Evan

Θεσσαλονίκη

Member

posts 64

69

Η ιδέα είναι πολύ καλή!!!Όποιος έχει χρόνο για να βελτιώσει οτιδήποτε να το κάνει…αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης, για αφίσα είναι το κατάλληλο γιατί ο κόσμος δεν θα καθίσει να διαβάσει ένα τεράστιο κείμενο. Ενώ τώρα θα ξεκινήσει να διαβάζει και μόλις το καταλάβει θα χαμογελάσει και θα του κάνει εντύπωση κάτι απλό αλλά ουσιαστικό!!!

Οπότε μια χαρά!!!  Cool

4:11 am
October 27, 2009

dkitsos

Member

posts 351

70

ωχ καλα με πεισατε

τελικα δε θα καταφερω ποτε να κλεισω τον οασθYell

ηταν ονειρο ζωηςCry

1:34 pm
October 27, 2009

donzouan

Member

posts 116

71

Παιδια αποτι καταλαβαινω το τοπκ αυτο απο "πανεπηστημιακη προωθηση" το καναμε "φτιαξε τη καλυτερη αφισσα"…..

6:00 am
October 28, 2009

Evan

Θεσσαλονίκη

Member

posts 64

72

Undecided Τι δεν σου αρέσει από αυτά που συζητιούνται?
Αν το θέμα κατέληξε να πιάνει μια μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων και όχι μόνο φοιτητές, τι πρόβλημα υπάρχει?

11:26 am
October 28, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

73

Μην ανησυχείς donzouan εγώ είμαι εδώ να παρακολουθώ. Cool

Απλά αποφασίσαμε ότι για την Πανεπιστημιακή προώθηση θα φτιάξουμε αφίσα και μετά αρχίσαμε να συζητάμε την αφίσα. Είναι λογική η μετάβαση.

11:48 am
November 1, 2009

donzouan

Member

posts 116

74

δεν το ειπα με κακαη προθεση η γτ εχει κατι κακο…πλακα κανω Laughing