| User | Post |
|
12:40 pm September 30, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Λοιπόν ο gareth κοίταξε τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ και έχει επιλέξει τα
02:Α.Σ.ΙΚΕΑ – Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 03:Α.Σ.ΙΚΕΑ – Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 08:Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΚΤΕΛ 10:ΧΑΡΙΛΑΟΥ - Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 11:ΠΥΛΑΙΑ-Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 14:ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 15:ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ 16:ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 18:ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ – ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 19:ΚΟΡΔΕΛΙΟ - Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 20:ΜΕΝΕΜΕΝΗ – ΕΡΜΟΥ 21: ΕΥΟΣΜΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 23: ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 24: ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ 25:ΝΕΑΠΟΛΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 26:ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 27:ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 29: ΠΟΛΙΧΝΗ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΚΤΕΛ 32: ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34: Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 35:ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΛΑΤ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 37:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ -ΚΡΥΟΝΕΡΙ 38:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ - ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ 40:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ – ΚΑΛΟΧΩΡΙ 45:ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 52:ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ- Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ 54:Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΙΩΝΙΑ 56:Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57:ΕΡΜΟΥ – ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ – Δ/ΡΩΣΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 58:ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Δ/ΡΩΣΗ ΧΟΡΤΑΤΗ 61:ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ 64:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ – ΦΙΛΥΡΟ 67:Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΤΡΙΑΔΙ 69:Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΕΠΑΝΟΜΗ 70:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ – ΕΠΑΝΟΜΗ 71:Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ – Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 72:Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 76:Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ 80:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΑΛΓΑΡΑ 81:ΚΤΕΛ – ΚΟΥΦΑΛΙΑ 82:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ 83:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΓΚΑΔΑΣ 84:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 86:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ 87:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΑ 88:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
6:24 pm October 1, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
κάθομαι και προσπαθώ να κάνω τον χάρτη και κάτι δεν μου κάθεται καλά στην πρόταση μας…
|
|
|
|
10:43 pm October 1, 2009
| LamaPower
| | |
| Member | posts 108 | |
|
|
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζητήσουμε να μας παραχωρήσουν ένα λεωφορείο που θα φορτώνει μόνο ποδήλατα, και να περνάει από όλες αυτές τις περιοχές ? 
|
|
|
2:18 pm October 2, 2009
| dkitsos
| | |
| Member | posts 351 | |
|
|
παντως νομιζω πως καποια απο τα λεωφορεια που επελεξε ο γκαρετ δε χρειαζονται.για παραδειγμα το 31 η το 10.περιλαμβανουν περιοχες που ειναι πολυ ευκολα προσβασιμες με το ποδηλατο.δεν υπαρχει καθολου κλιση στο δρομο ή μαλλον ειναι μηδαμινη.συγχωρεστε με αν ερχομαι εγω να προτεινω κατι ενω εχει υπαρξει πολυ δουλεια απο πισω απλα ηθελα να το πω ωστε να υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να μας παραχωρησουν καποια δρομολογια.μπορει δλδ να τους φανουν πολλα και να μας αποριψουν
|
|
|
3:34 pm October 2, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
εγώ λέω να στείλουμε το χάρτη στον οασθ μαζί με επεξηγηματικό κείμενο, όπως αποφασίστηκε στη συνέλευση, και να ζητάμε επιβίβαση στα λεωφορεία πχ μόνο από την πίσω πόρτα και με την άδεια του οδηγού, ανάλογα με τον κόσμο που υπάρχει στα λεωφορεία.
επίσης μπορούμε να παραπέμψουμε τον οασθ σε βιντεάκι που δείχνει τις σχάρες ποδηλάτων στο youtube..
και βέβαια να ζητάμε συνάντηση και πάλι μαζί τους.
|
|
|
10:26 am October 3, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Νομίζω ότι ειδικά για την παρουσίαση αυτή, ο χάρτης πρέπει να επεξηγηθεί κατ'ιδίαν από κάποιο κλιμάκιο μας. Κάποτε συζητούσαμε για μία συμμετοχή σε μία συνέλευση του ΟΑΣΘ. Νομίζω για τον χαρτη συγκεκριμενα, πρεπει να παραδοθεί και όχι να σταλεί.
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
1:44 pm October 3, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
ναι. και εγώ νομίζω ότι το ιδανικότερο είναι να ετοιμάσουμε 2-3 προτάσεις. πχ 1)να μπουν σχάρες στα λεωφορεά, 2) να επιτραπεί η είσοδος στα λεωφορεία που επέλεξε ο gareth, 3)να είναι στο χέρι του οδηγού αν μπορεί να μπει το πδήλατο..
και να πάμε εκεί σε συνάντηση να συζητήσουμε ποιες από αυτές μπορεί να πραγματοποιηθεί.
|
|
|
|
10:53 pm October 4, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Να κάνω επιστολή που να ζητάει συνάντηση για αυτά τα ζητήματα ακριβώς να τα δείξουμε επιτόπου;
|
|
|
12:26 am October 5, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
|
4:24 am October 28, 2009
| nikoslaza
| | thessaloniki | |
| Member | posts 103 | |
|
|
Εψαξα να βρω πληροφορίες σχετικά με μπάρες για ποδηλατα σε λεωφορεία. Δυστυχως για Ευρωπη δε βρήκα κάτι ουσιώδες, ωστόσο σε μια suburban περιοχή της Ουασινγκτον που έβαλαν μπαρες ποδηλάτου στα λεωφορεία, αναφέρουν ως μεσο κόστος ανα μπαρα λεωφορείου τα 600νταλαρς, περίπου 400 εουρος δηλαδη.
Δυο εταιρίες κατασκευής είναι η Sportworks και η Pace.
Θα συνεχίσω μηπως βρω κάτι για πιο κοντινό τοπογραφικα :P Δε μπορεί να βάζουν σχάρες στα λεωφορεία μόνο στις ΗΠΑ!!!!
|
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
|
|
|
1:25 pm October 28, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
|
|
|
|