Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Συνέλευση 3-10-2011

UserPost

4:08 pm
October 5, 2011

Arxeos

Αγια Παρασκευή Θεσσαλονίκης

Member

posts 130

1

Μία παροιμία λέει: <<αποφάσισε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και έτυχε μέρα Σάββατο>>.

Ετσι και εγώ. Αποφάσισα να κατέβω στην ποδηλατοβόλτα γιατί αμέσως μετά ακολουθούσε και συνέλευση (που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ ποτέ) και τελικά η συνέλευση δεν έγινε για λόγους που δεν γνωρίζω. Μάλιστα και στην ποδηλατοβόλτα ο μόνος για μένα γνωστός από το forum ήταν ο dkitsos.

Τελικά τι έγινε με την συνέλευση;

Μήπως αναβλήθηκε για άλλη μέρα;

Κάποια πληροφόρηση;

4:26 pm
October 5, 2011

panos

admin

Admin

posts 1230

2

Αυτό είπαν τα παιδιά που ήταν. Να την κάνουμε την άλλη βδομάδα. Την πάτησες Αρχαίε… :/

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

5:57 pm
October 5, 2011

dkitsos

Member

posts 352

3

πως και δε  σε καταλαβα αρχαιε?

τεσπα, το θεμα ειναι οτι ημασταν 5-6 ατομα και ειπαμε να γινει η συνελευση την αλλη βδομαδα και να ανεβουν τα 2 κειμενα της ελενης και της μαριας…περιμενα παντως να γινει μια μαζικη συνελευση και ηλπιζα τουλαχιστον καποια ατομα που θετουν σοβαρα θεματα στην ομαδα να ερχονταν.

ο Τοπακτσογλου που ηθελε να ενωσει ολους τους ποδηλατες της θεσσαλονικης που ηταν παλι?τεσπα, βαρεθηκα να κατηγορω. Θα τα πουμε την αλλη βδομαδα

6:11 pm
October 5, 2011

Arxeos

Αγια Παρασκευή Θεσσαλονίκης

Member

posts 130

4

Post edited 6:12 pm – October 5, 2011 by Arxeos

Πάνο πραγματικά την πάτησα. tongue

Κώστα είμαι αυτός με το μπαγλαρωμένο χέρι.

Και εγώ ήλπιζα να γίνει μία μαζική συνέλευση αλλά δυστυχώς δεν έγινε καθόλου.

Εν τώ μεταξύ τις Δευτέρες πηγαίνω συνήθως σε συγκέντρωση που κάνει όμιλος σχετικός με το επάγγελμά μου οπότε μου είναι και αρκετά δύσκολο να λείπω από εκεί δεύτερη Δευτέρα στο καπάκι.

9:37 pm
October 5, 2011

AlexisGR

Member

posts 12

5

Κι εγώ περίμενα στην παραλία τη Δευτέρα για τη συνέλευση, κάποια στιγμή πέρασαν μερικοί ποδηλάτες απο το Λ. Πύργο κατά τις  9,00 και τους ακολούθησα, αλλα τράβηξαν ανατολικά και γύρισα πίσω. Υπηρχαν και άλλοι μεμονωμένοι ποδηλάτες εκεί που έψαχναν τη συνελευση. Θα γίνει τελικά την ερχόμενη Δευτέρα και που;

1:45 pm
October 6, 2011

dkitsos

Member

posts 352

6

λεμε να το κανουμε στην αγ σοφιας που ειναι υπο πεζοδρομηση.στις 8.30

5:55 pm
October 6, 2011

wood88

Thessaloniki

Member

posts 98

7

Και εγω δεν μπορεσα να ερθω την Δευτερα αν γινει αυτη τηνν Δευτερα θα ερθω!

Thessaloniki Re-urban

2:13 am
October 7, 2011

panos

admin

Admin

posts 1230

8

και η καποέιρα?:P

2:12 pm
October 7, 2011

wood88

Thessaloniki

Member

posts 98

9

Θα την ακυρωσω!laugh

Thessaloniki Re-urban

8:25 am
October 10, 2011

AlexisGR

Member

posts 12

10

Σήμερα είδα στον καιρό ότι θα βρέχει όλη μέρα, θα γίνει τελικά η συνέλευση;

10:07 am
October 10, 2011

wood88

Thessaloniki

Member

posts 98

11

Θα γινει τελικα σημερα η συνελευση?

Thessaloniki Re-urban

11:29 am
October 10, 2011

dkitsos

Member

posts 352

12

μπορουμε να παμε σε καμμια καφετερια και να την κανουμε καπου μεσα τη συνελευση γιατι εξω δε θα αντεξουμε πανω απο μιση ωρα.

απλα να δωσουμε ενα ραντεβου στις 8.30 στην πεζοδρομημενη αγ.σοφιας στο υψος της τσιμισκη(να μν ψαχνομαστε κι ολας) και βλεπουμε εκεινη την ωρα που θα παμε…οσοι δεν μπορεσουν να ειναι στην ωρα τους να παρουν τηλ εδω: 6945848116 για να μας βρουν 

1:19 pm
October 10, 2011

panos

admin

Admin

posts 1230

13

μπράβο dkitso για την πρωτοβουλία. Θα είσαι ακόμη πιο τέλειος αν εκτυπώσεις και τα κείμενα!!
εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω. :/ έχω δουλειά… 

1:20 pm
October 10, 2011

kostependrhs

Member

posts 61

14

Μπορούμε να πάμε στο γνωστό underground μαγαζί που κάνουμε συνελεύσεις τον χειμώνα.

Μη χαλάμε και την παράδοση!

4:37 pm
October 10, 2011

MariaLON

New Member

posts 2

15

cool Ααα, τι ωραίος καιρός, βροχούλα! Guys, εγώ είμαι μέσα για τη σημερινή συνέλευση αλλά μπορεί να μην παρευρεθώ λόγω μιας συναυλίας. Είναι fifty fifty.. Όπως είπε ο dkitsos, στην Αγ. Σοφίας, ok?? Cheers

12:29 am
October 11, 2011

dkitsos

Member

posts 352

16

ααα

πολυ ωραια και σημερα η συνελευση μιας και ηρθε μπολικος κοσμος.

δε μπορουσαμε να σκεφτουμε που να παμε να κατσουμε γιατι δε θα χωρουσαμε και ετσι αποφασισαμε λογω αυτου του προβληματος να μν την κανουμε τη συνελευση 

επομενη συνελευση αυτη μετα το σι εμ αρ νοεμβριου που γινεται την πρωτη δευτερα του μηνα

12:43 am
October 11, 2011

kostependrhs

Member

posts 61

17

Α ναι.

Παρευρέθην κι εγώ σ' αυτή τη συνέλευση!

Κρίμα που δεν εγινε, γιατί δήλωσαν οτι επρόκειτο να έρθουν πρόσωπα που ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά και να τους σφίξω το χέρι.

8:29 am
October 13, 2011

AlexisGR

Member

posts 12

18

Τελικά η βροχή και ο χειμώνας είναι ο μεγαλύτεροι "εχθροί" του ποδηλάτη και των συνελεύσεων. Θα πρότεινα μερικούς στεγασμένους χώρους για τις συνελεύσεις το χειμώνα για να μην ακυρώνονται λόγω άσχημου καιρού.

Αν δεν έχει κρύο έξω: α) υπάρχει το υπόστεγο στο πλάϊ του Βασιλικού θέατρου εκεί που έχει τις σκάλες β) πάνω στην νέα παραλία εκεί που καταλήγει η  Π. Συνδίκα υπάρχει ένα κτίριο με βεράντα και υπόστεγο γ) στο στέγαστρο της εισόδου του Αρχαιολογικού Μουσείου .

Εάν έχει κρύο: α) στο Αριστοτέλειο στη στοά της Νομικής ή έξω από τη  Γραμματεία του Α.Π.Θ. β) μέσα σε κάποια απο τις Σχολές που έχουν καταλήψεις στο Α.Π.Θ.

Εάν θέλουμε αίθουσα με θέρμανση και μικρόφωνα, η Ε.Δ.Ο.Θ. νοικιάζει σε ομάδες και για όλο το απόγευμα τις αίθουσες συνελέυσεων στο κτίριό της στην αρχη της Προξένου Κορομηλά με χαμηλό κόστος, περίπου 40-50 ευρώ για μια αίθουσα 100 ατόμων. Αρκεί να την κλείσουμε βέβαια μερικές ημέρες πριν. 

Είμαστε επίσης καλεσμένοι για αυτό το Σάββατο στις 15 Οκτώβρη,  στις 7,00 μμ απο την πλατεία του Λ. Πύργου να συμμετάσχουμε εκεί με τα ποδήλατά μας στη παγκόσμια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει σε όλες τις πόλεις. Απ' ότι είδα στον καιρό θα ψιλοβρέχει οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι.