Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Συνέλευση 17/3/2010

UserPost

10:51 am
March 16, 2010

msam

Member

posts 952

1

Post edited 9:08 am – March 16, 2010 by msam

Συνάντηση στο Ελ Πάσο, Αγ. Δημητρίου 140, στις 20:00.

• καταμερισμός αρμοδιοτήτων
  • απολογισμός ημερίδας
  • κείμενο προς δήμο και άλλους φορείς
  • cmr απριλίου
  • θεματικές βόλτες
  • άλλα
  • ήδη συζητούν πανελλαδικά για ημερομηνία διεξαγωγής της πανελλαδικής ποδηλατοπορείας. έχουν ακουστεί ως υποψήφιες οι ημερομηνίες 9 και 10 Μαϊου. καλό είναι να προτείνουμε κι εμείς μία από τις δύο ως ποδηλάτες θεσσαλονίκης.

1:21 pm
March 16, 2010

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

2

10 Μαΐου μου ακούγεται καλύτερα… Στις 9 θα έχει ήδη ανοίξει πολύ ο καιρός και θα λείπει κόσμος! Ενώ τις Δευτέρες όλοι μας δουλεύουμε…

7:22 pm
March 16, 2010

panos

admin

Admin

posts 1221

3

παιδιά το 10 μαϊου κανείς δεν το συζητάει. καταλάθος έχει αναφερθεί νομίζω. 9 μαΐου είναι η πρόταση. Κανείς δεν συζητάει να γίνει η πανελλαδική ποδηλατοπορεία δευτεριάτικα! γιατί πολύ απλά όλοι θα πάνε στις δουλειές τους!

Για την αφίσα θέλω να προτείνω στους Αθηναίους να τυπώσουμε μόνοι μας τις δικές μας για να έχουν πιο εμφανές το Θεσσαλονίκη και το σημείο συνάντησης. Βασικά να είναι ένα γενικό και ένα κομμάτι να το αφήσουν κενό και κάθε πόλη να βάλει το δικό της.(δεν μπορούσα να το γράψω πιο επιγραμματικά)  

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

8:16 pm
March 16, 2010

msam

Member

posts 952

4

Αντμιν το 10 Μαϊου το είδα σε μειλ που είχε στείλει δεν θυμάμαι ποια πόλη, αλλά μπορώ να το δω και να στο επιβεβαιώσω..κι εγώ θεωρώ ότι Δευτέρα είναι τελείως άκυρο να γίνει.

Όσο για την αφίσα είναι κάπως δύσκολο να γίνει αυτό πανελλαδικά γιατί δεν μπορεί να γίνει μόνο για μας..και πως θα συντονιστούν όλοι αυτοί; Σκέψου τη δυσκολία συνεννόησης για τον ΟΣΕ…

Η πανελλαδική αφίσα νομίζω είναι μια χαρά..ωραία είναι κάθε χρόνο και έχει όλες τις πόλεις, πράγμα που δίνει άλλη βαρύτητα στο γεγονός.

8:21 pm
March 16, 2010

panos

admin

Admin

posts 1221

5

δεν λέω να μην έχουμε ίδια, απλά να υπάρχει ένας χώρος και κάθε πόλη να συμπληρώνει ο δικό της μέρος συνάντησης, ίσως και το logo της ομάδας. Θυμάσαι πέρσι που καθόμασταν και το γράφαμε με μαρκαδόρο σε 600 αφίσες? Δεν ήταν ότι καλύτερο..
Το βλέπουμε πάντως αύριο…
Για την ημερομηνία το είδα και εγώ στα μέιλ αλλά φαντάζομαι πρόκειται για μπέρδεμα με την περσινή ημερομηνία που ήταν στις 10 Μαΐου… 

12:41 pm
March 17, 2010

msam

Member

posts 952

6

Έχει έρθει mail για να συμπληρώσουν στην αφίσα το μέρος συνάντησης, γιατί προφανώς το κατάλαβαν το πρόβλημα.

11:47 am
March 18, 2010

panos

admin

Admin

posts 1221

7

Αποφάσεις

Να γίνει στο forum, topic για ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης του ποδηλάτου.
Να γραφούν κείμενα προώθησης του ποδήλατου που θα σταλούν σε ΜΜΕ, για οικονομική κρίση και ποδήλατο, και για μείωση του ΦΠΑ σε κράνο-ποδήλατο.
Το CMR είναι στις 5 Απριλίου.
Θεματική Βόλτα 25η Μαρτίου 12:00 Εθνικό Απελευθερωτικό Πικνικ στη Θέρμη
Ο γιώργος μπεκ ανέλαβε να γίνει εditor και να ανεβάζει άρθρα στο site, και ο ηρακλής μπορεί να βοηθήσει σε σχεδιασμού αφισών. 

10:45 am
March 19, 2010

msam

Member

posts 952

8

Με τα mail μπορεί να τα βλέπει κάποιος μαζί με σένα και να σε αναπληρώνει όταν λείπεις;

Επίσης δεν θα ήταν καλό να υπάρχουν 2-3 άτομα συντονιστές συνελεύσεων και όταν δεν πάει ο ένας να πηγαίνει ο άλλος για να υπάρχει πάντα συντονιστής;

11:14 am
March 19, 2010

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

9

Γιατί δεν αποφασίζεται εκείνη την ώρα ποιός θα είναι συντονιστής;

1:05 am
March 20, 2010

msam

Member

posts 952

10

Γιατί δεν θα έχουν τα θέματα μήπως;

Πάντα 2-3 είναι που έχουν τα θέματα ίδιοι.

Έστω να προσφέρεται κάποιος κάθε φορά που μπαίνει η ανακοίνωση συνέλευσης στο φόρουμ;