| User | Post |
|
2:51 pm October 12, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Άνοιξα το topic για να προτείνουμε θέματα για την επόμενη συνέλευση.
Ένα που μου έρχεται είναι εκείνη η πορεία που διοργανώνεται στις 28 και είπαμε ότι θα συμμετάσχουμε (ή όχι;;;). Αν ναι κάτι δεν θα πρέπει να ετοιμάσουμε;
|
|
|
2:58 pm October 12, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
δεν έχει δώσει σημεία ζωής η Κυριά που το έτρεχε… Θα δείξει…θα της στείλω mail…
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
4:15 pm October 12, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Νομίζω πρώτο θέμα (!) πρέπει να είναι ο συντονισμός του CMR και η διαδρομή αυτού για την πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου, 02.11.2009
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
12:38 pm October 13, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
|
3:17 pm October 14, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
|
11:01 am October 15, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
πανεκτύπωση "πάρε πέταλο"
|
|
|
11:53 am October 15, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
|
|
|
|
|
1:50 pm October 15, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Στο ανανεωμένο site να μπουν διαφημίσεις google?
|
|
|
|
8:57 pm October 15, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Καθορισμός επιτροπής για συνάντηση σε ΣΑΣΘ και ΟΑΣΘ.
|
|
|
3:01 am October 16, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Ποιός θα διαχειρίζεται το site; Τί δικαιώματα/αρμοδιότητες να έχει;
|
|
|
1:28 pm October 18, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Καταμερισμός αρμοδιοτήτων (γενικότερα) για να μην πέφτει το βάρος σε 2-3 άτομα.
Ομιλία με Βλαστό τώρα που τελειώνουν οι ποδηλατόδρομοι(μέχρι να το κανονίσουμε θα έχουν τελειώσει) και επισήμανση των λαθών.
Αποστολή mail στα μέλη μας για αυτοκριτική. Να μας πουν την γνώμη τους για την προσπάθεια μας. Να μας πουν σε τι διαφωνούν τι θα έπρεπε να κάνουμε αλλιώς κλπ…
|
|
|
|
11:11 pm October 21, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Ανακεφαλαιώνω
- συντονισμός του CMR
- φυλλαδιάκι για το cmr
- Καθορισμός επιτροπής για συνάντηση σε ΣΑΣΘ και ΟΑΣΘ.
- Ομιλία με Βλαστό τώρα που τελειώνουν οι ποδηλατόδρομοι(μέχρι να το κανονίσουμε θα έχουν τελειώσει) και επισήμανση των λαθών.
- Αφισάκι για πανεπιστήμιο
- πανεκτύπωση “πάρε πέταλο”
- Εκτύπωση το κειμενάκι για τα αμάξια
- Καταμερισμός αρμοδιοτήτων (γενικότερα)
- Ποιός θα διαχειρίζεται το site; Τί δικαιώματα/αρμοδιότητες να έχει;
- Στο ανανεωμένο site να μπουν διαφημίσεις google?
|
|
|
|
12:24 pm October 22, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Γειά σε όλους και πάλι.
Νομίζω πρέπει να γίνει σαφές ότι το όλο θέμα με τους Ποδηλάτες μπορεί να λειτουργεί μόνο αν υπάρξουν αρμοδιότητες συγκεκριμένες και αυξημένες κατά περίπτωση.πχ
- άλλος οργανώνει τα πάντα του cmr
- άλλος τις αφίσες και τα φυλλάδια
- άλλος τις επιστολές
- άλλος είναι admin του forum και αποφασίζει ακόμη και τη διαγραφή αναρτήσεων όταν το κρίνει ή ακόμη και μελών
- άλλος γράφει άρθρα
- άλλος έχει τις επαφές με τα ΜΜΕ όσον αφορά συνεντεύξεις κτλ
- άλλος έχει την ευθύνη της εβδομαδιαίας βόλτας
Σε όλα αυτά και σε άλλα αν μπορούσαν καλό θα ήταν να είναι 2 και 3 άτομα..
πχ Αν κρατήσουμε τη σαββατιάτικη βόλτα καλό είναι να μπουν 3 άτομα οργανωτές, οπότε αν δεν είναι 1 παρών να μπορούν να είναι άλλοι 2 κοκ, διαφορετικά μπορούμε να κρατήσουμε το μηνιαίο cmr σαν τους ποδηλάτες της Αθήνας.
Ανακεφαλαιώνοντας, προτείνω:
α. Πλήρη επαναπροσδιορισμό αρμοδιοτήτων
β. Επανεξέταση του θεσμού της βόλτας και θεωρητικά και πρακτικά
γ. Διαγραφή μελών που δεν δρουν απλώς ανεξάρτητα από τους Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, αλλά επιβουλεύονται του θεσμούς και τις δομές τους.
|
|
|
12:45 pm October 22, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Εγώ προτείνω να έχουμε ένα CMR μόνο να γουστάρουμε, να μαζευόμαστε όλοι μαζί. Αφού με τις ποδηλατοβόλτες δεν το έχουμε!
|
|
|
6:36 pm October 22, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Faidon said:
Εγώ προτείνω να έχουμε ένα CMR μόνο να γουστάρουμε, να μαζευόμαστε όλοι μαζί. Αφού με τις ποδηλατοβόλτες δεν το έχουμε!
Πλάκα-πλάκα…. λες;
|
|
|
9:50 am October 23, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Καλημέρα! Εγώ είμαι της άποψης ότι χρειάζεται η βόλτα, έστω κ μία φορά την εβδομάδα, όπως καταλήξαμε στην τελευταία συνέλευση. Μην ξεχνάτε ότι πολλά από τα μέλη μας δεν συμμετέχουν στις συνελέυσεις, ωστόσο είναι ενεργά μέλη στο forum και κατά καιρούς εκφράζουν απόψεις κλπ. Καλό είναι να κρατηθεί η βόλτα (ΣΗΜ.: ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ, αλλιώς δεν έχει νόημα να δηλώνουμε την βόλτα κ να μην εμφανίζεται κανένας πλην 1-2 ατόμων). Εχει κι εναν πιο κοινωνικο κ χαρουμενο χαρακτηρα, ας κρατήσουμε και αυτη την πινελιά στην ομάδα μας. Δημιουργει και μία συσφιξη, ενθαρρυνει τα σχετικά νέα μέλη να κρατήσουν επαφή, προσελκύει καινούρια. Να υπάρχει βαρύτητα στο κομμάτι ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά να ακολουθεί το CMR και τέλος λίγο μερίδιο να έχει και η βόλτα.
Να μην ειναι η ΒΟΛΤΑ που μας ορίζει, απλά να υπάρχει και αυτη στην εβδομαδιαία διάταξη. Και να ειναι θεματική όπως είπαμε.
Ετσι θα μπορουμε να λεμε ότι οι Ποδηλατες Θεσσαλονίκης βγαινουν θεματικές βολτες 4 φορες τον μηνα, συνεδριαζουν 2 φορες τον μηνα, κανουν cmr 1 φορα τον μηνα.
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
11:56 am October 23, 2009
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Θα το συζητήσουμε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να θέλει να ασχοληθεί με τις βόλτες…
|
|
|
11:06 am October 27, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
|
11:38 am October 27, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Ναι ρε σεις, που είναι οι αποφάσεις της τελευταίας συνέλευσης;;
|
|
|
1:08 pm October 27, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Για το CMR αποφασίστηκε
- να δούμε πρώτα το κόστος των αφισών και ανάλογα να αποφασίσουμε πόσες να βγάλουμε
- τρικάκια να βγάλουμε αλλά να είναι κάτι πολύ απλά ασπρόμαυρα που θα σταλούν μέσω των mails και πρωτοβουλιακά όποιος θέλει τα τυπώνει και τα μοιράζει στους άλλους ποδηλάτες που βλέπει
Για την συνάντηση με τον ΟΑΣΘ αποφασίστηκε
- στην επιτροπή δήλωσαν ενδιαφέρον να είναι ο faidon, ο Evan και εγώ. Προτάθηκαν από τα μέλη ο gareth και ο πιτσιόρλας(ένας δικηγόρος μέλος των ποδηλατών-δεν βρήκα το μαιλ του να τον ρωτήσω αν θέλει).
- για το κόστος των σχαρών είπε ο nikos_laza ότι θα ψάξει να βρει πληροφορίες
Για την εκδήλωση με τον ειδικό-πολεοδόμο
- ψάχνουμε για χώρο που θα μπορούσε να γίνει η εκδήλωση. Η ελένη ανέλαβε να ρωτήσω για αίθουσα στο Σχολή Θετικών Επιστημών, η Μαρία στη γεωπονική, και εγώ για την Εθνική Βιβλιοθήκη
- θα επικοινωνήσει ο admin με τον Βλαστό να δούμε αν μπορεί και πότε.
Ο Faidon είναι και επίσημα ο admin του φορουμ μας, ανέλαβαν ο λάζαρος, η μαρία, η ειρήνη και ο δημήτρης να ανεβάζουν άρθρα στο site και αποφασίστηκαν οι κανόνες του forum που είναι οι ακόλουθοι…
- Δεν προσβάλουμε άλλα άτομα και δεν αναφερόμαστε εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων μέσω του forum χρησιμοποιώντας την ανωνυμία που μας δίνει το ψευδώνυμο μας.
- Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων εμπορικού-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο site, πέρα από την δημοσίευση αγγελιών από ιδιώτες σχετικά με την πώληση και τη ζήτηση ποδηλατικού εξοπλισμού.
- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση μηνυμάτων που δημιουργούν νομικό πρόβλημα στο site και θέτουν σε κίνδυνο τη συνέχιση της λειτουργίας του.
copy paste apo tous podilates.gr :P
|
|
|