Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Συνέλευση 7/11/2009

UserPost

11:29 am
November 3, 2009

msam

Member

posts 960

1

Θέματα για τη συνέλευση.

Προτείνω:

- Συζήτηση για το θέμα της βόλτας του Σαββάτου, συμμετοχή, διατήρηση ή κατάργηση

- Προώθηση επόμενου cmr

- 2η δράση αυτοκόλλησης στους ποδηλατοδρόμους

- Επειδή ήρθε σε επαφή μαζί μου δημοσιογράφος για τις παρατηρήσεις μας σχετικά με τον ποδηλατόδρομο, της είπα ότι είχαμε αποφασίσει να μην διατυπώσουμε παρατηρήσεις μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Εφόσον το έργο ολοκληρώθηκε της είπα ότι θα το συζητήσουμε στη συνέλευση για να δούμε πως θα δράσουμε ώστε να διατυπώσουμε παρατηρήσεις ως ποδηλάτες θεσσαλονίκης.

- Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με ΣΑΣΘ και ΟΑΣΘ και καθορισμός επόμενης κίνησης από μέρους μας.

10:17 am
November 5, 2009

msam

Member

posts 960

2

- Δράση ενημέρωσης ποδηλατών-μοίρασμα προωθητικού υλικού για τους Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης.

12:55 pm
November 5, 2009

panos

admin

Admin

posts 1230

3

εκτύπωση της αφίσας για τα πανεπιστήμια

εκτύπωση κειμένου για τα αμάξια

να συζητήσουμε την οικονομική χρεωκοπία των ποδηλατών θεσσαλονίκης (με τόσες εκτυπώσεις) το τελευταίο είναι χούμορ…

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

1:11 pm
November 5, 2009

panos

admin

Admin

posts 1230

4

και πρέπει να ξεκινήσουμε την οργάνωση για την ομιλία του βλαστού ή του όποιου συγκοινωνιολόγου για το θέμα των ποδηλατόδρομων και της μελέτης. Μιας και τελείωσε πλέον το έργο.

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

2:46 pm
November 5, 2009

val

val

Member

posts 115

5

Επειδή είμαι εκτός πόλης εδώ και καιρό και δε θα είμαι ούτε σ αυτή τη συνέλευση για να το προτείνω.. Όσον αφορά το   “Συζήτηση για το θέμα της βόλτας του Σαββάτου, συμμετοχή, διατήρηση ή κατάργηση”, η άποψή μου να κάνουμε πέρα από το cmr που συμμετέχουν όλες οι ομάδες μία μόνο ποδηλατοβόλτα το μήνα ως ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, γύρω στα μέσα του μήνα, με κάποιο συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά. (οι θεματικές βόλτες που λέγαμε..)

6:10 pm
November 5, 2009

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

6

Συμφωνώ κι εγώ με τη val! Καταργούμε τις εβδομαδιαίες βόλτες εφόσον δε μπορούμε να τις στηρίξουμε επαρκώς και οργανώνουμε μία γερή θεματική βόλτα το μήνα! Η θεματική π.χ. του Νοέμβρη μπορεί να είναι η "2η δράση αυτοκόλλησης στους ποδηλατοδρόμους"! Συμμετέχουμε ενεργά και στηρίζουμε το CMR εννοείται με όλες μας τις δυνάμεις!

12:31 pm
November 6, 2009

dkitsos

Member

posts 352

7

συμφωνω και εγω

1:05 pm
November 6, 2009

stathis1

stathis1

Member

posts 9

8

+1!

2:43 pm
November 8, 2009

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

9

Αποφάσεις συνέλευσης

• Θα τυπώσουμε αφίσες και φυλλάδια για το επόμενο Critical Mass Ride, αφίσες για το Πανεπιστήμιο, φυλλάδια για να μοιράζουμε στα αυτοκίνητα και φυλλάδια “Ας οργανωθούμε” για την προώθηση του site.
  • Καταργούνται οι τακτικές ποδηλατοβόλτες του Σαββάτου. Πλέον οι βόλτες θα είναι θεματικές και θα αποφασίζεται αν και πότε θα γίνουν σε κάθε συνέλευση.
  • Θα γίνει ποδηλατοβόλτα αυτοκόλλησης την Τετάρτη 18/11 στις 17:30 από Λευκό Πύργο. Θα περάσουμε από όλους τους ποδηλατοδρόμους και θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα “Δεν είμαι ακροβάτης, είμαι ποδηλάτης”. Συγχρόνως θα επιθεωρήσουμε τους ποδηλατοδρόμους και θα μαζέψουμε φωτογραφίες για να στείλουμε μία αναφορά στον κ. Βλαστό.
  • Θα οργανώσουμε επετειακή γιορτή το Σάββατο 14/11 στις 17:00 έξω από το Ναυτικό Όμιλο, για το κλείσιμο ενός χρόνου από τη δημιουργία της ομάδας. Θα πιούμε, θα φάμε, θα χορέψουμε, θα μοιράσουμε τα πέταλα, θα πουλήσουμε αυτοκόλλητα και μπλούζες, θα μαζέψουμε λεφτά και θα μοιράσουμε φυλλάδια.