| User | Post |
|
2:01 am September 30, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Επειδή είπαμε να αποδεσμευτεί η συνέλευση από τις βόλτες είπαμε να την αλλάξουμε…
Ποια μέρα σας βολεύει?? (να απαντήσουν οι εργαζόμενοι)
Εγώ ως φοιτητής άνθρωπος όλες τις μέρες τις βρίσκω ίδιες… (Msam kai tsipobike πότε σας βολεύει να το κάνουμε γιατί σας έχουμε χάσει τελείως…)
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
11:14 am September 30, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Καλημερα!!! Ας θεωρησω οτι χρηζουμε ειδικης μεταχειρισης ως εργαζομενες και οχι ως γηραιοτερες εεεε??!!!?? Επισης Panos μου εχεις σπασει τα νευρα και μου εχεις καταρρακωσει το ηθικο ως ανεμελος-ατιθασος-ελευθερος-κι-ωραιος φοιτητης ανθρωπος, για αυτο δεν ερχομαι!!! Οριστε μας!!!! Εσυ φταις τελικα!!!!!!!!!!
Λοιπον, για να σοβαρευτουμε, εμενα προσωπικα ως tsipobike θα με βολευε Δευτερα ή Τετάρτη, καθως επισης και Σαββατο. Απογευματα. Και επισης, τωρα που το καλοσκεφτομαι, επειδη καθε Κυριακη πρωι διαβαζω την εφημεριδα μου στο κεντρο, δεν θα με χαλουσε και μια συνελευσουλα στο καπακι. 'Η δεν κανει επειδη κατα τας γραφας ειναι ημερα ξεκουρασης???
αυτα! Ευχαριστώ την ομαδα για το ενδιαφέρον! μου λείψατε ολοι και ολες, και οι γνώριμοι καθώς και αυτοί που δεν πρόλαβα να γνωρισω… 
(τίτλος απο δραμα του '60: "οι ποδηλατες που δεν γνωρισα")
Ποδηλατοφιλιά!!!!!!!!!!!
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
12:44 pm September 30, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Καλημέρα και από εμένα.
Κι εγώ προτείνω απόγευμα Σαββάτου για να είναι όλοι και εργαζόμενοι και αυτοί που καθημερινές έχουν πρόβλημα.
|
|
|
1:54 pm September 30, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Απόγευμα Σαββάτου καλά ακούγεται, αλλά και απόγευμα Κυριακής ίσως να εξυπηρετούσε.
|
|
|
2:18 pm September 30, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Τώρα το χειμώνα νομίζω είναι καλύτερα Σάββατο.
Κυριακή παίζουν και πολλές εκδρομές οπότε ίσως να είναι δύσκολο.
|
|
|
2:23 pm September 30, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Πιστευω το Σαββατο απογευμα ειναι καλα. Σημειο συναντησης ;
|
|
|
2:54 pm September 30, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
πχ στο Λευκό Πύργο όσο μας παίρνει ακόμη;
αλλά για την ώρα πότε θέλετε; ποιά ώρα τελειώνετε την εργασία σας;
|
|
|
3:14 pm September 30, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
να τις αρχίσουμε τις χειμωνιάτικες μαζώξεις στο πολυτεχνείο?? Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει…
|
|
|
|
3:34 pm September 30, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
νομίζω ακομη μπορούμε να μαζευόμαστε Λ. Πύργο… ? Ωρα, στις 18:00 τουλαχιστον
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
12:17 pm October 2, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Εγώ είμαι σύμφωνη για Σάββατο στις 6 στο Λ.Πύργο μέχρι να χαλάσει ο καιρός.
Αλλά πόσες φορές το μήνα;
Αν έχουμε καλή όργάνωση μπορεί να γίνει κάθε 3 εβδομάδες ή είναι πολύ το μεσοδιάστημα;
|
|
|
2:43 am October 3, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
Σάββατο απόγευμα μου είπε η vasiliki_dam να σας μεταφέρω ότι δεν μπορεί.. αλλά αν θεωρηθεί ιδανικότερη μέρα τι να κάνουμε….
Το ζήτημα του κάθε πότε εγώ πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό το κάθε 2 βδομάδες.. Μετά παρα πάει μωρε….μεγάλο κενό στις 3 βδομάδες…
|
|
|
|
9:18 pm October 3, 2009
| Evan
| | Θεσσαλονίκη | |
| Member | posts 64 | |
|
|
Κάθε 2 βδομάδες είναι καλά! Το θέμα είναι όσοι ενδιφέρονται να παρεβρίσκονται στις συνελεύσεις. να δηλώσουν ποιές μέρες δεν μπορούν, ετσί ώστε αφού αποφασίσουμε πότε, να ξέρουμε ότι θα βρισκόμαστε σίγουρα όσοι το συζητήσαμε και καταλήξαμε τελικά στη κατάληλη μέρα! Γιατί έχω την εντύπωση πως αν αυτοί π ενδιαφέρονται δεν τους βολεύει, στο τέλος θα μείνουμε μονοψήφιος αριθμός ατόμων!
|
|
|
10:51 pm October 4, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
|
11:20 am October 5, 2009
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1230 | |
|
|
και μένα Σάββατο απόγευμα μ αρέσει. Νομίζω ότι θα βολεύει και γενικά.. Δεν έχει και βόλτα εκείνη την ώρα :/.. Κρίμα για την Βασιλική που δεν θα μπορεί…
|
|
|
|
1:28 pm October 5, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Να πούμε πχ το επόμενο Σάββατο και ώρα πχ 18:30 και να το αναρτήσουμε και στο site? Και να έχουμε Σάββατο παρά Σάββατο..
Βολεύει τους υπολοίπους;
|
|
|
2:08 pm October 5, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Εγώ συμφωνώ, Σάββατο παρά Σάββατο και με ξεκίνημα αυτό το Σάββατο μάλιστα (10 του μηνός), μιας και κανονικά θα είχαμε συνέλευση 13, οπότε ας μην αφήσουμε να περάσουν κοντά 3 βδομάδες.
|
|
|
7:05 pm October 5, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
|
|
|
|
|
9:19 am October 6, 2009
| Gareth
| | Gareth | |
| Member | posts 91 | |
|
|
Συμφωνώ για Σάββατο 10 ΟΚΤ. 18.30, που; Λ.Πύργο;
|
|
|
10:42 am October 6, 2009
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Ναι ρε συ Gareth, για εκεί νομίζω λέμε να συνεχίσουμε. Όσο μας παίρνει…
|
|
|
10:55 am October 7, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
Παναγιώτη γιατί το έβαλες 19:00 στο home;
18:30 δεν είπαμε;
Σκεφτείτε ότι από εδώ και στο εξής νυχτώνει πιο νωρίς, οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνεται στις 18:00 ή 18:30 για να μην αλλάζουμε ώρα μετά.
Επίσης να το στείλουμε και στα μέλη..
|
|