Σαν εργαζόμενος αλλά και άνθρωπος που με ενδιαφέρει να συμμετέχω στις συνέλευσεις, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και θέλω να βοήθησω, έχω πρόβλημα γενικά με το Σαββατο-Κύριακο.
Καταρχήν η δουλειά μου αυτή την στιγμή έχει ωράριο 11.00-19.00 Δευτέρα με Παρασκευή (αλλά συνήθως το υπερβαίνω…) και για αυτό δεν με βλέπετε συχνά στις καθημερινές ποδηλατοβόλτες.
Εγω θα ήθελα να γίνει η συνέλευση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όπως γίνονται και οι συνελεύσεις διαφόρων άλλων πραγμάτων που δραστηριοπούμαι. Το Σαββατο-Κυριακο πιστεύω ότι είναι ιερό για εμάς τους εργαζομένους ώστε να υπάρχει μια μόνιμησυνέλευση. Θέλουμε να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε, να βγούμε, να πάμε εκδρομές, υποχρεώσεις, γιορτές κτλπ…
Αν γίνοταν καθημερινή μετά τις 19.00 θα ήταν το ιδανικό.
Συγκεκριμένα συνηθως πηγαίνω σε μια τακτική συνέλευση κάθε Τετάρτη και μια μη τακτική που αλλάζει μέρες.
Επίσης λόγω της ποδηλατοβόλτας Τρίτης και Πέμπτης θα πρότεινα να γίνεται ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20.00 χωρίς να συμπίπτει με το μηνιαίο Critical Mass αν συνεχίσει να γίνεται Δεύτερα. Δηλαδή να είναι η δεύτερη και η τέταρτη ΔΕΥΤΕΡΑ κάθε μήνα.