Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Ποια μέρα σας βολεύει η συνέλευση;

UserPost

11:05 am
October 7, 2009

panos

admin

Admin

posts 1230

21

απλά κάνουμε παρατυπιούλες.. είχαμε πει ότι το forum θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και ότι οι αποφάσεις θα παίρνονται στην συνέλευση. Το σωστό θα ήταν να κάνουμε την συνέλευση την Τρίτη και να πούμε τότε ότι από την επόμενη φορά αλλάζουμε μέρα..

Είναι λίγο σπασαρχ@@@ αυτό αλλά έτσι θα έπρεπε.. Από την άλλη θέλω και εγώ να το αλλάξουμε εδώ και τώρα ώστε να μην χάσετε άλλη συνέλευση…

Τι να κάνω να στείλω mail ότι αλλάζουμε την ημέρα??? 

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

12:21 pm
October 7, 2009

msam

Member

posts 960

22

Συγγνώμη, αλλά αυτό ήταν θέμα στην προηγούμενη συνέλευση και είχε αποφασιστεί να αλλάξει όντως η μέρα.

Από τη στιγμή που όλες οι μέρες έχουν βόλτες νομίζω ήδη μιλούσατε για ΣΚ ή για Σάββατο συγκεκριμένα…

Εγώ λεώ ότι είναι ειλημμένη απόφαση και να το στείλεις..αφού είχατε αποφασίσει ότι στο forum θα οριστεί ώρα και μερα και ζήτησες και με mail από τα μελη να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

1:04 pm
October 10, 2009

kollimenos

New Member

posts 2

23

καλημερα…..δεν γνωριζω για τις συνελευσεις γιατι ποτε δεν μπορεσα να βρεθω σε καποια……σαν λεγομενα ομως με εχει υπερκαλυψει η tsipobike…..δεν εχω να προσθεσω τιποτα…..Δημητρης

3:18 pm
October 12, 2009

tsipobike

tsipobike

Member

posts 390

24

…άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις στην  επόμενη συνέλευση μας στις 24.10 Cool

Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

3:30 pm
October 12, 2009

panos

admin

Admin

posts 1230

25

όχι βρε..είπαμε 18:00 η βόλτα το σάββατο και μετά στις 19:30 συνέλευση(όποτε έχουμε)

θα το στείλω στα μέλη

11:50 pm
November 8, 2009

terzo

Member

posts 3

26

Σαν εργαζόμενος αλλά και άνθρωπος που με ενδιαφέρει να συμμετέχω στις συνέλευσεις, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και θέλω να βοήθησω, έχω πρόβλημα γενικά με το Σαββατο-Κύριακο.

Καταρχήν η δουλειά μου αυτή την στιγμή έχει ωράριο 11.00-19.00 Δευτέρα με Παρασκευή (αλλά συνήθως το υπερβαίνω…) και για αυτό δεν με βλέπετε συχνά στις καθημερινές ποδηλατοβόλτες.

Εγω θα ήθελα να γίνει η συνέλευση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όπως γίνονται και οι συνελεύσεις διαφόρων άλλων πραγμάτων που δραστηριοπούμαι. Το Σαββατο-Κυριακο πιστεύω ότι είναι ιερό για εμάς τους εργαζομένους ώστε να υπάρχει μια μόνιμησυνέλευση. Θέλουμε να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε, να βγούμε, να πάμε εκδρομές, υποχρεώσεις, γιορτές κτλπ…

Αν γίνοταν καθημερινή μετά τις 19.00 θα ήταν το ιδανικό.

Συγκεκριμένα συνηθως πηγαίνω σε μια τακτική συνέλευση κάθε Τετάρτη και μια μη τακτική που αλλάζει μέρες.

Επίσης λόγω της ποδηλατοβόλτας Τρίτης και Πέμπτης θα πρότεινα να γίνεται ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20.00 χωρίς να συμπίπτει με το μηνιαίο Critical Mass αν συνεχίσει να γίνεται Δεύτερα. Δηλαδή να είναι η δεύτερη και η τέταρτη ΔΕΥΤΕΡΑ κάθε μήνα.

12:24 am
November 9, 2009

panos

admin

Admin

posts 1230

27

αχ ρε τερζό θα μας μπλέξεις… Όλο τα αλλάζουμε μωρέ! πρέπει κάπου να σταθεροποιηθούν! Τις βόλτες τις Τρίτης και της Πέμπτης τις κόψαμε…δεν έχουμε πλέον…

Πρέπει να γίνεται όταν είναι κλειστά τα μαγαζιά γτ να μπορούν να έρχονται όλοι. Τετάρτη να λες ότι δεν μπορείς εσύ, δευτέρα εγώ δεν μπορώ, τέσπα στο προηγούμενο γκάλοπ λήξαμε το σάββατο ότι ήταν η ιδανικότερη μέρα.. Αν μαζευτούν κι άλλοι και συμφωνήσουν με τερζό το ξανασυζητάμε.