Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Κλοπή από stand στο Άγαλμα Βενιζέλου 17-6-2010

UserPost

12:57 am
June 18, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

1

Αγαπητοί φίλοι και συγκυκλιστές (επιτρέψτε μου το νεολογισμό)

Απόψε το απόγευμα, Πέμπτης 16/6, μεταξύ 20:00 και 23:00 μου κλέψαν το ποδήλατο από κείνο το κόκκινο stand στο άγαλμα Βενιζέλου (που πολλοί το νόμιζαν για κάποιο έργο τέχνης, γλυπτό και τέτοια…).

Είχε μαύρο σκελετό, αμορτισέρ μπρος πίσω, κίτρινο πιρούνι μπροστά (καμία σχέση με προσφιλή χρώματα δημοφιλούς ομάδος της πόλεώς μας, ο γράφων είναι θερμός υποστηρικτής του ΠανσερραΙκού!) και μια κλειδαριά της πλάκας, χρώματος κίτρινου κι αυτή, να είναι ασορτί με το πιρούνι για! Άσε που πολύ με ταλαιπώρησε τελευταία η κωλοκλειδαριά, δεν έστριβε το κλειδί, μάγκωνε και ήθελε ντανάλια για να ανοίξει. Τέλωσπάντων.

Δεν ήταν κάνα σπουδαίο ποδήλατο, από μεγάλο κατάστημα το αγόρασα προσφορά 130 -150 ευρώ, δεν θυμάμαι το ακριβές ποσόν. Δεν ξέρω πολλά από ποδήλατα, δηλαδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα, από σέρβις τα χέρια μου δεν πιάνουν και πολύ απ' αυτά, παρ' όλ' αυτά, πολύ το αγάπησα το ποδηλατάκι, παντού με πήγαινε…

Αξία μεταπωλητική σίγουρα δεν είχε, με πήγαινε απ' το σημείο Α στο σημείο Β σχετικά γρήγορα για τις αποστάσεις της πόλης και τώρα το καλοκαίρι, με τις ζέστες των ημερών, το αεράκι που με φυσούσε στη μεγάλη κατηφόρα της Λαμπράκη το βράδι ήταν άλλο πράμα.

Δεν του κράτησα κακία όταν το καλοκαίρι του εννιά έφαγα μια βούτα εκεί στην είσοδο του λιμανιού στο τέλος του ποδηλατόδρομου στην παραλία (όταν δεν είχαν φτιάξει ακόμα την "ράμπα" στο πεζοδρόμιο να κατεβαίνεις ομαλά). Απ' το απότομο κατέβασμα απ' το πεζοδρόμιο, γλίστρησε -ούτε κι εγώ δεν κατάλαβα πώς- το χέρι μου απ' τη δεξιά χειρολαβή και πάρ' τον κάτω, αλλού εγώ, αλλού το ποδηλατάκι, αλλού η σακούλα με τα αρωματικά στικάκια που πριν από λίγο είχα αγοράσει απ΄το γωνιακό μαγαζί, Ναυαρίνου και Τσιμισκή γωνία. 

Ράγισα τον αγκώνα κείνη τη μέρα, την ταλαιπώρια που έφαγα στα νοσοκομεία δεν περιγράφεται, ευτυχώς στο γύψο δεν με βάλαν αλλά μου το κρεμάσαν, δεν έκανα ποδήλατο κάνα τρίμηνο…

Δεν με πολυπείραξε που μου το πήραν γιατί δεν ήταν και τίποτα αξίας. Αύριο κιόλας που λέει ο λόγος, άλλο θα πάναπάρω, βρήκα κάτι φτηνά στο ιντερνετ.

Αυτός που με το πήρε, εύχομαι να το χαρεί όσο εγώ το χάρηκα. Να κάνει βολτίτσες καλές, αλλά να σταματήσει να κλέβει γιατί δεν είναι σωστό, άσχετο που έπεσε σε τύπο σαν κι εμένα που δεν δένεται συναισθηματικά -κι αν δένεται γρήγορα ξεδένεται- και που δεν δίνει μεγάλη αξία στο ο,τιδήποτε με χρήματα. Μη βάλετε με νού σας ότι κάνας φορτωμένος, λίγα βγάζω μη φανταστείτε.

Τώρα θα μου πείς, αφού μας τα λές αυτά, γιατί κάνεις τέτοιο ποστ; έξυπνος το παίζεις; όχι, απλά μια καλή κουβέντα να με πείτε φτάνει, και όταν με το καλό πάρω το καινούριο ποδηλατάκι, να βρεθούμε και κεραστούμε ένα αναψυχτικό να πούμε (όχι αλκοόλ, με το ποδήλατο δεν κάνει). Αυτά. Ελπίζω να σας διασκέδασα κομμάτι.Laugh

1:02 am
June 18, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

2

Διόρθωσις: Η επί του κειμένου ημερομηνία 16/6 είναι καταφανώς εσφαλμένη. 17/6 το σωστόν.

7:23 am
June 18, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

3

Το δήλωσες στην αστυνομία με αριθμό πλαισίου;

Alcohol and driving, a winning combination!

10:00 am
June 18, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

4

Όχι φίλε, ούτε αριθμό πλαισίου δεν γνωρίζω ούτε τίποτα. Αυταπάτες δεν έχω ότι θα βρεθεί κλπ.

10:10 am
June 18, 2010

koutote

Member

posts 58

5

Παντως βλεπω οτι παλιο/ξεπαλιο, φτηνο/ξεφτηνο ολοι ειμαστε δεμενοι με αυτο  το μεταλλικο τριγωνο

που συνδεει 2 ροδες….Αν και αγορασα καινουργιο προσφατα το παλιο κουρσακι εξακολουθει να μου

κανει παρεα στο μπαλκονι και ουτε μου περνα η σκεψη να το αποχωριστω…..

11:42 am
June 18, 2010

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

6

Οι περισσότεροι παθούντες είμαστε Cycl0N. 3 ποδήλατα εμένα! Περαστικά!

Τι αλυσίδα είχες; Το κλασικό το σπιράλ σύρμα;

Πάντως καλό θα ήταν να το δηλώσεις και στην αστυνομία, ώστε να τους πιέσουμε να κάνουν κάτι επιτέλους.

11:50 am
June 18, 2010

msam

Member

posts 952

7

Παιδιά οι δηλώσεις στην αστυνομία είναι σημαντικές για να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος και μαζί με τις πιέσεις μας να κάνουν κάτι..

Περαστικά για την κλοπή, εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα καινούριο φίλο με τον οποίο θα δεθείς έτσι (ακόμη και αν εσύ λες ότι δεν δέθηκες, εγώ άλλο κατάλαβα από την περιγραφή ;)   )

9:40 pm
June 18, 2010

panos

admin

Admin

posts 1221

8

γεια σου και από μένα. Γράφεις πολύ ωραία! Πρώτη φορά μου μένει ευχάριστη αίσθηση μετά από ανάγνωση post στις ποδηλατοκλοπές!

Την άλλη παρασκευή θα έχουμε βόλτα! Φρόντισε να αγοράσεις άλλο μέχρι τότε! Πάρε και καλύτερη κλειδαριά (πέταλο κατά προτίμηση) γτ με τα συρματάκια θα δίνει 130€-150€ τον μήνα σε ποδήλατα.

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

2:22 am
June 20, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

9

Αγαπητοί συνάδελφοι και συγκυκλισταί!

Σας ευχαριστώ για τον καλό σας τον λόγο που είπατε, δίκιο έχετε για τη δήλωση στην αστυνομία, είναι μέσο πίεσης κι αυτό. Από σήμερα θα είμαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, και με καλύτερη κλειδαριά αγαπητέ Πάνο.

Αγαπητέ Msam μάλλον δίκιο έχεις για το "δέσιμο", αλλά ωσαν κλασικός Έλλην ανήρ, κάθε ικμάς τρυφερότητας είς διάφορα υλικά αγαθά ετάφησαν είς τα έγκατα του υποσυνειδήτου μου!

Για να σας περιγράψω ακριβώς πώς νιώθω, είναι σαν να πήρα ένα περιστεράκι από μικρό, τόσο δα τσιροπούλι, και τώρα που μεγάλωσε πέταξε μακρυά. Μάλλον ατυχής είναι η παρομοίωση αλλά μειώνει την απογοήτευση για το άψυχο μεταλλικό τρίγωνο…

Κι επειδή πάντα ξεκινάει καινούρια μέρα, πήγα την παρασκευή και πλέρωσα προκαταβόλα καινούριο ποδηλατάκι. Μέχρι την παρασκευή θα το τσιμπήσω οπότε θα σας έρθω, να το εγκαινιάσω κιόλας!

Θα σας δώ σύντομαSmile

1:37 pm
June 20, 2010

Faidon

Faidon

Admin

posts 906

10

Θα μου πεις και τη κλειδαριά είχες; Σύρμα λεπτό, χοντρό; Αλυσίδα; Αλυσιδίτσα;

1:41 pm
June 20, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

11

Σύρμα χοντρό

10:53 pm
June 20, 2010

giorgos_bek

giorgos_bek

Member

posts 392

12

Πέταλο στο καινούριο λοιπόν!!!

1:39 pm
June 21, 2010

tsipobike

tsipobike

Member

posts 390

13

Χρυσή πένα είσαι ή μου φαίνεται???

Τί άλλο θα μας γράψεις να χαμογελάμε μόνοι μας μπροστά σε μία οθόνη?
Καταργήσαμε και το blog ρε %$^%$….

Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

3:58 pm
June 21, 2010

panos

admin

Admin

posts 1221

14

Δεν καταργήθηκε. Θα πάει στις κατηγορίες. Απλά θέλει και αυτό μια διαδικασία που τώρα εγώ δεν μπορώ.

Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!

12:53 am
June 22, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

15

Ανταποκρινόμενος είς το αίτημα του-της συναδέλφου-ισσας, καταχρώμενος το topic, θα σας διηγηθώ το μετατραυματικό στρες το οποίο διέρχομαι μετά την κλοπήν του οχήματός μου.

Ο γιατρός μου συνέστησε ηρεμία, ελαφρά γεύματα και μπόλικο νεράκι με το όζον και θα το ξεπεράσω με εγγύηση, με είπε. 

Ωστόσο σήμερα, μετά τη βαρειά ήττα με το αχαρακτήριστο σκόρ 7-0 της αγαπημένης μου ομάδος στο μουντιάλ, της μίας και μοναδικής Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (υπό την πεφωτισμένη καθοδήγηση του εκλαμπρότατου ηγέτου μας Κιμ Γιονγκ Ιλ -δοξασμένο το όνομά Του) από τα ακριβοπλερωμένα κωλόπαιδα -πράκτορες των ιμπεριαλιστών- αλήτες πορτογάλους, η ψυχική μου κατάστασις επεβαρύνθη σημαντικώς…

Κατέβηκα στην παραλία με τα πόδια, έτριψα τους κροτάφους μου, έκανα ασκήσεις γιόγκα (μετά δυσκολεύτηκα κομμάτι να βγάλω το πόδι μου πίσω απ' το σβέρκο), έκανα ασκήσεις αναπνοής (ατυχής επιλογή, ο αέρας του θερμαϊκού είχε ήδη γυρίσει προς τα μέσα), δυστυχώς δεν κατάφερα πολλά καθώς δεν ημπορούσα να βλέπω τους ποδηλάτας να απολαμβάνουν το καλοκαιρινό απογευματάκι κι εγώ ρέστος…

Όλα στο μυαλό μου κλωθογύριζαν, αλυσίδες, ρόδες, ταχύτητες, η αναπόφευκτη οργή του πεφωτισμένου ηγέτου μας Κιμ -δοξασμένο το όνομά Του- δια την ήτταν της ένδοξης ομάδος μας, φυλακές, συρματοπλέγματα, σύρματα ψιλά, σύρματα χοντρά, πέταλα, αμέρικα μέταλλα, λέηζερ οράματα, σούπερ γκόμενες στο βούρκο κυλιόμενες…

Ελπίζω Άγιε Κιμ -δοξασμένο το όνομά Σου-, να μην αλλάξω ταξική συνείδηση επειδής θα πάρω ποδήλατο κομμάτι ακριβότερο απ' ότι συνήθως (στο ιλιγγιώδες ποσόν των… 190 Ε)

3:32 am
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

16

Post edited 7:55 am – June 22, 2010 by Faidon

Cyclon ανέφερες κάπου στο post σου για κάτι "Σούπερ Γκόμενες". Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος επί αυτών;

10:20 am
June 22, 2010

msam

Member

posts 952

17

τσ τσ τσ….άντρες!

10:26 am
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

18

Post edited 6:42 pm – June 22, 2010 by Faidon

msam said:

τσ τσ τσ….άντρες!

Msam εσύ δεν είσαι που ήθελες να "πάνε" μερικοί άντρες στον Δενδροπόταμό να ψάχνουν για κλεμμένα ποδήλατα; Laugh

12:06 pm
June 22, 2010

msam

Member

posts 952

19

ε όχι και να πάνε οι ίδιοι.. δουλειά της αστυνομίας είναι!

ε και δεν έχω εγώ δικαίωμα να σχολιάσω ως θηλυκό μέλος του φόρουμ τις παραπάνω αναφορές;Kiss

και ήμουν και διακριτική….

12:35 pm
June 22, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

20

"Σουπερ γκόμενες στο βούρκο κυλιόμενες" : Στίχος από το κλασσικό τραγούδι των Ξύλινων Σπαθιών με τον ευρηματικό τίτλο "Ξεσσαλονίκη". 

Λέω για τις διάφορες κοπελίτσες που περπατούν βαριεστημένα, φορώντας μοντέρνα γυαλιά ηλίου σαν αυτά που φορούν οι ηλεκτροκολλητές, έχουν μια τσάντα κρεμασμένη στον αγκώνα (γιατί προφανώς δεν φτάνει μέχρι τον ώμο) κι έχουν μονίμως ακουστικά στ' αυτιά, στο άλλο χέρι το καινούριο το κουνητό, καλώδια να κρέμονται από δω κι απο κει και μιλάνε με τις ώρες σε στιλ "εεεεελα, τι κανειςςςς; ναι σου λέω ρεσύ", "Όοοοοχι ρεσυυυ", "Ναιιιι ρεσύυυυ" και τέτοια…

Αντιθέτως συμπαθώ απεριόριστα τις κοπέλες που κάνουν τζόκινγκ, ποδήλατο και τέτοια, τουλάχιστον έχουν ένα σκοπό, είναι αυτό που λέω κοπέλες της τάξης μας… Και οι βόλτες στην παραλία ταξικές είναι! Laugh

Θα μου πεις, τι σε πειράζουν οι κοπελίτσες που μιλάν στο κουνητό; άστες να κάνουν ό,τι θέλουν. Φαίνεται γέρασα, έγινα σαν εκείνους τους μπαρμπάδες του μάπετ σόου πώς-τους-λένε δεν ξέρω.. 

Αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Ακόμα κι όταν φτάσω ογδόντα χρονών σαν παιδί θα νιώθω όπως τώραWink