Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Κλοπή από stand στο Άγαλμα Βενιζέλου 17-6-2010

UserPost

1:03 pm
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

21

msam said:

ε όχι και να πάνε οι ίδιοι.. δουλειά της αστυνομίας είναι!

ε και δεν έχω εγώ δικαίωμα να σχολιάσω ως θηλυκό μέλος του φόρουμ τις παραπάνω αναφορές;Kiss

και ήμουν και διακριτική….

Όχι όχι βασικά κάτι τέτοιο είχες πει γιατί δεν πάτε μερικοί άντρες εκεί να ρωτήσετε ή κάπως έτσι το έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα το ποστ. Wink

Alcohol and driving, a winning combination!

1:07 pm
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

22

Cycl0N said:

"Σουπερ γκόμενες στο βούρκο κυλιόμενες" : Στίχος από το κλασσικό τραγούδι των Ξύλινων Σπαθιών με τον ευρηματικό τίτλο "Ξεσσαλονίκη". 

Λέω για τις διάφορες κοπελίτσες που περπατούν βαριεστημένα, φορώντας μοντέρνα γυαλιά ηλίου σαν αυτά που φορούν οι ηλεκτροκολλητές, έχουν μια τσάντα κρεμασμένη στον αγκώνα (γιατί προφανώς δεν φτάνει μέχρι τον ώμο) κι έχουν μονίμως ακουστικά στ' αυτιά, στο άλλο χέρι το καινούριο το κουνητό, καλώδια να κρέμονται από δω κι απο κει και μιλάνε με τις ώρες σε στιλ "εεεεελα, τι κανειςςςς; ναι σου λέω ρεσύ", "Όοοοοχι ρεσυυυ", "Ναιιιι ρεσύυυυ" και τέτοια…

Αντιθέτως συμπαθώ απεριόριστα τις κοπέλες που κάνουν τζόκινγκ, ποδήλατο και τέτοια, τουλάχιστον έχουν ένα σκοπό, είναι αυτό που λέω κοπέλες της τάξης μας… Και οι βόλτες στην παραλία ταξικές είναι! Laugh

Θα μου πεις, τι σε πειράζουν οι κοπελίτσες που μιλάν στο κουνητό; άστες να κάνουν ό,τι θέλουν. Φαίνεται γέρασα, έγινα σαν εκείνους τους μπαρμπάδες του μάπετ σόου πώς-τους-λένε δεν ξέρω.. 

Αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Ακόμα κι όταν φτάσω ογδόντα χρονών σαν παιδί θα νιώθω όπως τώραWink

Α ναι, το ξέρω αυτό το τραγούδι. Δεν υπάρχουν δηλαδή "Σούπερ Γκόμενες", κρίμα. Laugh

1:19 pm
June 22, 2010

koutote

Member

posts 58

23

Cycl0N said:

"Θα μου πεις, τι σε πειράζουν οι κοπελίτσες που μιλάν στο κουνητό; άστες να κάνουν ό,τι θέλουν. Φαίνεται γέρασα, έγινα σαν εκείνους τους μπαρμπάδες του μάπετ σόου πώς-τους-λένε δεν ξέρω.. 

Αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Ακόμα κι όταν φτάσω ογδόντα χρονών σαν παιδί θα νιώθω όπως τώραWink

Laugh

1:27 pm
June 22, 2010

Cycl0N

Member

posts 38

24

Άνα γεια σου koutote, τους βρήκες τους μπαρμπάδες! Respect στα τιμημένα γηρατειά…Laugh 

Volnix, μη σε παίρνει από κάτω, υπάρχουν, πώς δεν υπάρχουν σουπερ γκόμενες; Άλλωστε η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πρόσωπο ή στο σώμα Confused

Ε, να πω κι εγώ καμμιά βαθυστόχαστη βλακεία ε; Wink

3:20 pm
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

25

Post edited 7:05 pm – June 22, 2010 by Faidon

Cycl0N said:

Άνα γεια σου koutote, τους βρήκες τους μπαρμπάδες! Respect στα τιμημένα γηρατειά…Laugh 

Volnix, μη σε παίρνει από κάτω, υπάρχουν, πώς δεν υπάρχουν σουπερ γκόμενες; Άλλωστε η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πρόσωπο ή στο σώμα Confused

Ε, να πω κι εγώ καμμιά βαθυστόχαστη βλακεία ε; Wink

Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη αυτών των "Σούπερ Γκόμενες" όποιος έχει παραπάνω πληροφορίες αν θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Wink

4:22 pm
June 22, 2010

msam

Member

posts 960

26

@ Volnix

αυτό το είχα πει για το Μπιτ Παζαρ που είχε ακουστεί ότι έσπρωχναν ποδήλατα.

Για το Δενρδροπόταμο είχα πει να μην πάει μόνο του το παιδί που του έκλεψαν το ποδήλατο, μην του την πέσουν 2-3 ακόμη και τον φάνε..

Αυτά!

5:00 pm
June 22, 2010

Volnix

Thessaloniki, Greece

Member

posts 276

27

Post edited 7:06 pm – June 22, 2010 by Faidon

msam said:

@ Volnix

αυτό το είχα πει για το Μπιτ Παζαρ που είχε ακουστεί ότι έσπρωχναν ποδήλατα.

Για το Δενρδροπόταμο είχα πει να μην πάει μόνο του το παιδί που του έκλεψαν το ποδήλατο, μην του την πέσουν 2-3 ακόμη και τον φάνε..

Αυτά!

Όχι όχι δεν είχες πει αυτό. Laugh Βασικά σε είχα ρωτήσει κιόλα γιατί δεν πας εσύ αλλά δεν μου είχες απαντήσει! Το έψαξα πάλι λίγο το ποστ αλλά δεν το βρήκα. Αλλά βρήκα ένα άλλο που πήγες πάλι να πεις σε κόσμο να πάει σε ένα "παζάρι" στη Γιαννιτσών. Laugh

Msam, γιατί το κάνεις αυτό; Laugh Γιατί προσπαθείς να στείλεις κόσμο από εδώ και από εκεί; LaughLaughLaugh

9:36 am
June 23, 2010

msam

Member

posts 960

28

Εγώ φταίω που μου έδωσαν τις πληροφορίες αυτές διάφοροι ποδηλατάδες (δεν αναφέρω, αλλά ξέρουν τα παιδιά);

Για καλό δημοσίευσα τις πληροφορίες μπας και βρεθεί κανένα κλεμμένο ποδηλατάκι..που μας έχουν ξαφρίσει όλους..