| User | Post |
|
12:21 am November 26, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Χθες 24 Νοεμβρίου 2008 μου κλέψαν το ποδήλατο το οποιο είχα δεμένο στα κάγκελα της οικοδομής με απλό λουκέτο (το λέω για να μην κάνει άλλος το ίδιο λάθος). Η ώρα τρείς και μισή το μεσημέρι ακουσαμε θορυβο απο τα κάγκελα περισσότερο απο αυτό που συνήθως κάνει η καθαρίστρια. Αφού βγήκα να δω τί συμβαίνει είδα οτι το ποδήλατο έλειπε και ο κλέφτης ήταν ήδη στον δεύτερο όροφο (απο τον 6ο)! Παρακαλω αν καποιος δει οτιδήποτε ας επικοινωνήσει μαζι μου στο 6947264141. Φυσικά θα υπάρξει αμοιβή και θα καλυφθούν όλα τα τυχών ''έξοδα αγοράς''. Δεν αξιώθηκα να γραψω σε ενα χαρτάκι τον αριθμό πλαισίου με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που πήγα να κάνω τη δήλωση κλοπής να μην ασχοληθεί καν. Το μαγαζί απο το οποίο το αγόρασα μου είπε οτι δεν κρατάει βιβλία με τα ποδήλατα που έχουν περάσει απο τα χέρια του και δε μπορούσε να με βοηθήσει. Το ποδήλατο ειναι στην παρακάτω διεύθυνση και αν καποιος το δει στο δρόμο,κατα πάσα πιθανότητα θα είναι το δικό μου καθώς δεν εχω δεί άλλο ίδιο εδώ και 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηριστικά:
1) δεν εχει στηριχτήρι
2) αναστηση marzocchi bomber mx pro lo 2008
3) το πισω λάστιχο είναι specialized captain και το μπροστα continental mountain king
4) κοντερ γκρι με κοκκινο specialized
Παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μου οποιαδήποτε ώρα ακομα και αργά το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ανδρέας
http://blog.chiemgauer-radhaus…..-black.jpg
|
|
|
10:44 am November 26, 2010
| Volnix
| | Thessaloniki, Greece | |
| Member | posts 276 | |
|
|
Post edited 10:44 am – November 26, 2010 by Volnix
andcrews said:
Το ποδήλατο ειναι στην παρακάτω διεύθυνση και αν καποιος το δει στο δρόμο,κατα πάσα πιθανότητα θα είναι το δικό μου καθώς δεν εχω δεί άλλο ίδιο εδώ και 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Δηλαδή ξέρεις που είναι το ποδήλατο τώρα;;;
|
Alcohol and driving, a winning combination!
|
|
|
11:56 am November 26, 2010
| diafana
| | |
| Member | posts 63 | |
|
|
Ηλεκτρονική (διεύθυνση) εννοεί υποθέτω.
Τι να πω ρε γαμώτο;
Ειλικρινά εύχομαι να το βρεις… Ποτέ δεν ξέρεις…
Είναι τρομακτικό το πόσα κρούσματα ακούμε συνέχεια.
Το να σου κλέψουν ένα ποδήλατο είναι σα να σου κλέβουν ό,τι πιο προσωπικό έχεις. Γμ@%&@^ 
Την επόμενη φορά, πάρε κι ένα πέταλο κι ο Θεός βοηθός.
(Μέχρι στιγμής μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.)
|
|
|
12:58 pm November 26, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Ηλεκτρονική διεύθυνση εννοώ. Αποφάσισα να μην πάρω άλλο ποδήλατο γιατί είμαι τρομερά δεμένος με αυτό που μου έκλεψαν. Και ακριβως επειδη μου έκλεψαν ότι πιο προσωπικο εχω, δε θελω να το αντικαταστήσω. Ευχομαι να βρεθει και ας το ξαναγοράσω απο αυτον που το έκλεψε αρκεί να ειναι το δικό μου. Μου είναι πολύ δύσκολο καθε φορά που βγαίνω απο το ασανσέρ να μην το βλέπω στα κάγκελα. Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη.
|
|
|
1:09 pm November 26, 2010
| Volnix
| Member | posts 276 | |
|
|
Από ότι φαίνεται σου άρεζε πολύ αυτό το ποδήλατο. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις άλλο πάντως σε σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν βρεις αυτό που έχασες.
|
|
|
|
8:28 pm November 26, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Ευχαριστώ πολυ για την πρόταση. Ειχα στο μυαλό μου να παρω ενα full suspension και να παροπλισω το συγκεκριμενο αλλα υστερα απο ωριμη σκεψη και απο οσα διαβασα εδω μεσα οτι μπαινουν ακομα και σε σπιτια για να τα κλεψουν αποφασισα να μην το κανω. Αυριο θα κανω μια βολτα απο τη γιαννιτσων μηπως και βρω τιποτα αλλα δεν τρεφω και πολλες επλιδες.
|
|
|
11:51 am November 27, 2010
| Volnix
| Member | posts 276 | |
|
|
Βασικά εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μην πας στη Γιαννιτσών (για να ψάξεις κλεμμένα δεν θα πας;;;) και απλά να το δηλώσεις στην αστυνομία και τέρμα, μπορεί να μπλέξεις σε καμιά κακή φάση. Όσον αφορά τις κλοπές δεν νομίζω ότι είναι λογικό να μην πάρεις ποδήλατο λόγω του ότι τα κλέβουν. Μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στο γενικό πακέτο αστικής ευθύνης που προσφέρει η allianz ασφαλιστική το οποίο από ότι διάβασα κάπου προσφέρει ασφάλεια και για ποδήλατο. (Αν όντως καλύπτει και ποδήλατο πες το και σε μας αν είναι )
|
|
|
|
4:12 pm November 27, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Πηγα στη Γιαννιτσων με ενα φιλο και μας πλευρισε ενας Αθιγγανος – Αλβανος προσφεροντας μας κινητο, μολις του ειπα οτι ψαχνω για κανενα ποδηλατο αστραψε το προσωπο του και με ρωτησε τι περιπου ψαχνω και του ειπα οτι θελω ενα ΚΤΜ ασπρομαυρο που είδα και μου αρεσε. Του εδωσα το τηλεφωνο μου και ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο οταν εχει νεα (φυσικα δεν ελπιζω σε κατι). Μου ειπε οτι μπορει να μου βρει και κατι πολυ πιο ακριβο απο αυτο που του ζητησα. Ειμαι σε διλλημα αν μου βρει κατι αλλο να το παρω και να ψαξω να βρω τον ιδιοκτητη του με αποτελεσμα η ποδηλατοκλοπη να διαιωνιζεται η να μην το παρω και καποιος που θα εβρισκε το ποδηλατο του απλα να μην το βρει…
|
|
|
6:27 pm November 27, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
Δε νομίζω ότι έχει νόημα να αγοράσεις κλεμμένο, ακόμα και για να αναζητήσεις τον ιδιοκτήτη…
|
|
|
12:20 am November 28, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Προσωπικα θα ήθελα να χτυπησει μια μέρα το τηλέφωνο μου και να μου πουν 'βρηκα και αγορασα το κλεμμένο σου ποδήλατο, έλα να το πάρεις…'
|
|
|
10:03 am November 28, 2010
| Volnix
| Member | posts 276 | |
|
|
Εγώ πάλι θα ήθελα να μη με πονάει η πλάτη μου και μερικές μπύρες αλλά 4 χρόνια τώρα μόνο στις μπύρες είχα επιτυχία. 
Επίσης και εγώ περιμένω τηλέφωνο από την αστυνομία για ένα κινητό που μου κλέψαν και το δήλωσα αλλά δεν το σκέφτομαι πλέον.
|
|
|
|
2:39 am November 29, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Καταλαβαίνω το καυστικό σου χιούμορ αλλά πραγματικά δε νομίζω οτι απασχολεί κανέναν. Αν θέλεις να κάνεις χιούμορ σε ενα σοβαρό θέμα που με απασχολεί, σήκω απο τον υπολογιστή σου, βρες φίλους και πιείτε και τις μπύρες σας και κάντε και το χαβαλέ σας. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν.
|
|
|
11:57 am November 29, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 960 | |
|
|
@ andcrews
Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις κλεμμένο ποδήλατο, διότι έστι ενισχύεις το φαινόμενο.
Δες πόσες κλοπές έγιναν και πάλι το τελευταίο διάστημα και σκέψου και τα άλλα παιδιά που βρέθηκαν στη θέση σου.
Εύχομαι να βρεις το δικό σου ποδήλατο.
|
|
|
1:19 pm November 29, 2010
| Faidon
| | Faidon | |
| Admin
| posts 916 | |
|
|
msam said:
@ andcrews
Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις κλεμμένο ποδήλατο, διότι έστι ενισχύεις το φαινόμενο.
Δεν εννοεί να αγοράσει κλεμμένο για αυτόν. Εννοεί να αγοράσει κλεμμένο και να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη. Αλλά συμφωνώ μαζί σου. Ακόμα και έτσι ενισχύεται το φαινόμενο.
|
|
|
7:09 pm November 29, 2010
| andcrews
| | |
| Member | posts 11 | |
|
|
Φυσικά και δεν εννοώ να αγοράσω κλεμμένο για προσωπική μου χρήση! Οι μοναδικές περιπτωσεις που θα αγόραζα κλεμμένο είναι ή να είναι το δικό μου, ή να είναι κάποιου γνωστού που το ψάχνει.
|
|