Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

ΚΛΟΠΗ IDEAL 17-6-2011

UserPost

1:59 am
June 18, 2011

Gogos122

Θεσσαλονίκη

Member

posts 3

1

Το ποδήλατο κλάπηκε όντας (δυστυχώς εκτός εποπτίας μου) στον Λευκό Πύργο, αργά το απόγευμα της παραπάνω ημερομηνίας.

Είναι mountain bike, δεκαετίας 90', από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα, χωρίς αναρτήσεις και ειναι χαρακτηριστικό ποδήλατο αφού ο σκελετός είναι χρώματος μαύρου, με ροζ το λογότυπο της IDEAL, όπως επίσης ροζ είναι ο λαιμός και το πιρούνι του.Τα ελαστικά του ειναι MICHELEN, χώματος, 23' ή 26' (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή το ακριβές μέγεθός τους). Στο τιμόνι υπάρχουν κέρατα ασημένιου χρώματος. Επίσης τα φρένα του ειναι V-BRAKE (shimano, όπως και οι ταχύτητες)

Φαίνετε γενικά ταλαιπωρημένο, αφού τα λογότυπα είναι φθαρμένα, τα σύρματα και τα μικρά μεταλλικά σκουριασμένα και ο σκλετός έχει σταξίματο, από ασημένια μπογιά, αυτά υπάρχουν παντόυ αφού θέλησα να βάψω τα σκουριασμένα μέρη του, έτσι το brand της SHIMANO στα πίσω φρένα πχ φαίνετε ανεπαίσθητα, στην σέλα φαίνονται τα αφρολέξ,όπως επιπροσθέτως η βάση του υποδοχέα της σέλας στον κυρίως σκελετό είναι καμένος

Το ποδήλατο δεν έχει τόσο μεγάλη χρηματική αξία, αν και δεν τα έχει φάει τα ψωμιά του και ας έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα, όσο συναισθηματική γι αυτό σας παρακαλώ αν υποπέσει στην αντίληψή σας ποδήλατο με τα παραπάνω χαρακτηριστηκά να μην διστάσεται να καλέσεται στο 6974193908 (κάντε μια αναπάντητη)

2:20 am
June 18, 2011

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

2

Δεν το είχες κλειδωμένο δηλαδή;

9:42 am
June 18, 2011

Gogos122

Θεσσαλονίκη

Member

posts 3

3

Το χα, αλλά με πολύ φθηνή κλειδαριά, αν και αυτη θα θελει ένα ψαλίδι τουλαχιστον για να ανοίξει (σηδεροκοπτικό), τώρα τι έγινε δεν ξέρω, το χα βάλει σε μέρος με άλλους ανθρώπους και ποδήλατα, αν δεν αντέδρασαν σ έναν τύπο που προσπαθεί να κλέψει, δεν τους κατηγορώ

12:22 pm
June 18, 2011

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

4

Κακώς δεν τους κατηγορείς… Δε χρειάζεται να είσαι μπάτσος για να σταματήσεις μία κλοπή ποδηλάτου…

12:16 am
June 20, 2011

Gogos122

Θεσσαλονίκη

Member

posts 3

5

απλώς έπρεπε να το έχω μαζί μου, γι αυτό δεν τους κατηγορώ, δεν θέλει πολλά λεφτά για κλειδαριές, την προσοχή μας θέλει το ποδήλατο, αν μη τι άλλο δεν είναι αυτοκίνητο

3:13 am
June 20, 2011

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

6

Εγώ πάντως με αυτό το σκεπτικό δεν τα κατάφερα. Τη μοναδική φορά που αναγκάστηκα να το αφήσω κάπου μου το κλέψανε. Μέχρι τότε το άφηνα κάπου που το έβλεπα.

Κάποια στιγμή θα χρειαστεί κάπου να το αφήσεις (θα αναγκαστείς) και θα στο κλέψουνε (πιθανότατα).