Forum

You must be logged in to post

Register? | Lost Your Password?

Search Forums:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

IDEAL MEGISTO 2009 Ανδρικο + Γυναικείο, Καλαμαριά

UserPost

9:48 am
March 1, 2011

Sony

Thessaloniki

Member

posts 3

1

Διαρρήξανε 10 αποθήκες και 2 λουκετα και κλέψανε τα ποδηλατάκια μας εχθές το βράδυ εύχομαι (τίποτα άλλο από) να τους πετύχω ΕΓΩ κάπου εκεί έξω…βλέπεις κάποιος τους είδε… μοντέλα: 
IDEAL MEGISTO 2009 (ανδρικό-γυναικείο) μαύρα ολοκαίνουργια (περιμέναμε βλέπεις να καλοκαιριάσει να βγούμε για βολτίτσα).

εκλάπησαν εχθές το βράδυ από Θεσσαλονίκη – Αγ. ιωάννης Καλαμαριά μέσα από αποθήκη πολυκατοικίας… στις 21.00-21.30

Τα ποδηλατα ήταν κλειδωμένα από το ταβάνι (ναι καλα διαβάσατε) με κουλούρα (με μπουλόνια) και έσπασαν κλειδαριά ασφαλέιας της πόρτας και έκοψαν την κουλούρα μέσα…! 

αν ακούσετε/δείτε (αγγελία ή κατι) παρακαλώ ειδοποιήστε…

κρίμα γιατι τα αγαπούσαμε πολύ τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μας ποδηλατάκια … 

το ανδρικό έχει κοκκινα καπάκια αλουμινίου στις βαλβίδες

και τα δύο έχουν κοντερακι από ALDI.

και το ένα θα έχει σπασμένη βάση πίσω λαμπάκι γιατί εμεινε στην αποθήκη σπασμένο.

επίσης το ανδρικό έχει τρόμπα στο πλάι δίπλα στη θήκη του παγουριού.

τον τύπο τον είδε γείτονας αλλα που να φανταστεί…

μεγάλος σε ηλικία γύρω στα 40 με τσίν μπουφαν και παλαιστινιακό ! ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΣ το τόνισε…

ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ

11:41 am
March 1, 2011

msam

Member

posts 960

2

Πλέον κλέβουν από παντού.

Μόνο το πέταλο προς το παρόν σώζει ακόμη και σε εσωτερικό χώρο.

Κάντε δήλωση στην αστυνομία και καλά κουράγια..

12:40 am
March 2, 2011

Re4cTiV3

Σαλoνικάρααα

Member

posts 75

3

κριμα φίλε μου..

10:12 pm
April 26, 2011

glombius

Member

posts 3

4

Post edited 10:14 pm – April 26, 2011 by glombius

Πηγαινέ μια βόλτα από Καλαμαρία. Και πες τους απο που σου το εκλεψαν. 

http://www.zougla.gr/page.ashx…..#038;cid=4
http://www.newsbomb.gr/koinwni…..i-podhlata

Δεν υπάρχει κανένα ποδήλατο εκεί, μιας και τα έχει πουλήσει όλα.

Ο Ουκρανός τους πήγε σε αρκετά μέρη από όπου είχε κλέψει ποδήλατα. Ίσως ήταν και τα δικά σας.

Απλά θα μάθεις εάν ήταν αυτός.

Ομοιοπαθής… (Το δικό μου το πούλησε αμέσως)

2:20 pm
April 28, 2011

Sony

Thessaloniki

Member

posts 3

5

με καλέσανε αδερφε και πήγα στο τμημα οπου ειχα δηλώσει την κλοπή!

απλά υπέγραψα οτι ειναι αυτος και οτι επιθυμώ την ποινική του διωξη και μου παν οτι τα ποδήλατα τα πουλησε αμεσως…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ?!?!?!

αει σιχτιρ τι θα πει ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ και τερμα…!

τα πήρα φιλε με την αστυνομία

7:38 pm
April 28, 2011

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

6

Μόλις αντιλήφθηκες και εσύ πόσο άχρηστη είναι για τον απλό πολίτη.

8:55 am
April 29, 2011

glombius

Member

posts 3

7

Τα παρακάτω δεν τα λέω για να δώσω ελαφρυντικό στην αστυνομία, αλλά σκεφτείτε πως λειτουργεί το σύστημα:

Ο τύπος κλέβει , τον πιάνουν και ομολογεί….

Επειδή είναι κλεφτρόνι με διακεκριμένες κλοπές, δεν του βάζουν εγγύηση (εάν του βάλουν απλά θα κλεψει περισσότερο ίσως κάνει και χειρότερα), αφήνεται ελεύθερος (έτσι λέει το σύστημα) και συνεχίζει την "δουλειά" του γιατί αυτό ξέρει να κάνει… μέχρι την δίκη σε 2-3 χρόνια. (Θα κλειθείς σαν μάρτυρας) 

Εάν ανήκει σε κύκλωμα και ομολογήσει που το έδωσε πιθανόν θα τον σφάξουν.

Άρα εάν δεν υπάρχει φόβος απο το συστημα και ο φόβος απο τους "συνεργάτες" είναι χειρότερος και αμεσότερος τι περιμένεις να κάνει…..

ή στην πιο απλή θα πεί το έδωσα σε ένα άγνωστο και τελείωσε.

Κρίμα φίλε μου, πολύ κρίμα.Πλεον το ποδήλατο που το είχαμε σαν κατι όμορφο και ξενοιαστο έχει μια άσχημη εικόνα.που να αφήσεις πλέον ποδήλατο…

Δεν θα μας τα χαλάσεις όμως ένα κλεφτρόνι…

11:11 am
April 29, 2011

Faidon

Faidon

Admin

posts 916

8

Η αστυνομία φυσικά δε θα έπρεπε να αναλάβει να αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο κλέφτη που είναι ο τελευταίος ενός ολόκληρου συστήματος, αλλά να εξαρθρώσει το ίδιο το σύστημα κλοπής ποδηλάτων. Αλλά αυτό θέλει προσπάθεια και κόπο. Είναι καλύτερο και πιο εύκολο να κόβεις βόλτες μέσα στην πόλη και να κάνεις άσκοπους ελέγχους.

7:01 pm
April 30, 2011

manolis53

New Member

posts 1

9

φιλε sony και εγω μενω κοντα στον αι-γιαννη και εμενα με ειχαν κλεψει το ποδηλατο το ειχα εξω κληδωμενο σχεδον 1 χρονο το κθκοφοροθσα πολυ συχνα… δεν σκευτικα αν πηγαινα στην αστηνομια αλλα και να πηγαινα τζαμπα κοπος αφου τα  πουλησε το ποδηλατο ητανε  μαρκας rossignol ασιμι με μπλε το ειχα 8 χρονια και λυπηθυκα πολλυ οταν δεν το ειδα στη θεση που το ειχα πολυ πικρα. :/