| User | Post |
|
7:40 am November 25, 2009
| geogeoland
| | |
| Member | posts 136 | |
|
|
Θα ήθελα την άποψη σας γι αυτή τη κλειδαριά της Abus:
http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=7440454361331492511200979107221192&select=0104b11&artikel=4003318450532
Τη έχει κανείς? Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο? Ξέρετε τίποτα σχετικό, καλό ή κακό?
Φαίνεται εξαιρετική, ΠΟΛΥ βολική, έχει μέγιστο επίπεδο ασφαλείας και κάποια review που βρήκα για το προηγούμενο μοντέλο της κλειδαριάς (που είναι level 8, ενώ αυτή είναι level 15), είναι πολύ καλά.
|
|
|
8:36 am November 25, 2009
| donzouan
| | |
| Member | posts 116 | |
|
|
μου φενεται αν δεσεις το ποδηλατο σου με ενα σκοινι σαν αυτα που δενουν τις ψαροβαρκες στα λιμανακια στην Ναξο το ποδηλατο σου θα ειναι ασφαλεστερο…..
ΠΕΤΑΛΟ και παλι ΠΕΤΑΛΟ…..σταθερη αξια και ησυχο κεφαλι……
|
|
|
9:14 am November 25, 2009
| zaney
| | Thessaloniki | |
| Member | posts 29 | |
|
|
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι αρκετα ευκολο να την σπασεις στις κλειδοσεις γιατι συνιθως εκει χανουν τετοιες κλειδαριες.
|
|
|
1:45 pm November 25, 2009
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Την έχει η tsipobike και είναι νομίζω ευχαριστημένη.
Πάντως ξέρω ότι την πωλούν ως τη νέα σούπερ εξέλιξη στις κλειδαριές.
Καλή φαίνεται…αλλά για να το μάθουμε θα πρέπει η να δοκιμάσουμε να την κόψουμε (!) ή να δοκιμάσει κάποιος να την παραβιάσει :(
|
|
|
8:12 am November 26, 2009
| tsipobike
| | tsipobike | |
| Member | posts 390 | |
|
|
Εγώ αυτήν έχω όντως και το αφήνω το ποδήλατο μου γενικώς με μεγαλύτερη σιγουριά από ό,τι με την προηγούμενη κλειδαριά μου… Για καμία κλειδαριά-λουκέτο δεν είμαι σίγουρη βέβαια, αλλά θεωρω ότι για να έδωσα ένα σκασμό λεφτά κάποιο τόπο θα πιάνουν και κυρίως για να είναι οι προδιαγραφες ασφαλείας επιπεδο 15, του π..στη πια, Γερμανοί είναι, σε αυτά δεν πέφτουν έξω….
Όποιος θέλει είμαι στην διάθεσή σας να κάνουμε tests. Φέρτε κόφτες να δοκιμάσουμε!
Από ό,τι ενημερώθηκα, η συγκεκριμένη κλειδαριά δεν κόβεται με έναν κοινό κόφτη, θέλει συγκεκριμένο κόφτη που είναι και ογκώδης, δεν περνάει δηλαδή απαρατήρητος αλλά και κυρίως θέλει πολύ περισσότερο χρονο για να καταστραφεί…
Τι να πω. Ελπίζω να μη με δείτε να παρελάζω στο topic ποδηλατοκλοπές…
|
Μόνο ένας ποδηλάτης μπορεί να καταλάβει γιατί οι σκύλοι κρεμάνε το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου!
|
|
|
11:28 am November 26, 2009
| geogeoland
| | |
| Member | posts 136 | |
|
|
Έχει γίνει παραγγελία, την περιμένω αύριο-μεθαύριο, θα ξεκινήσει να φυλάσει το καινούργιο μου Atala wap! (:D) Είδομεν… :)
Για τις κλειδώσεις, ισχύει αυτό που λέτε, αλλά για το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο είχε και το μισό επίπεδο ασφαλείας. Στο καινούργιο, το έχουν διορθώσει το πρόβλημα.
Όσο για κάποιον που είπε για σχοινί… μη γίνεστε υπερβολικοί! :p
|
|
|
11:41 am January 10, 2010
| Kosmas
| | |
| Member | posts 31 | |
|
|
Τελικά geogeoland πώς σου φάνηκε η κλειδαριά Bordo;
Είναι πρακτική; Εύχρηστη;
Όπως την βλέπεις σου φαίνεται να έχει αδύνατα σημεία;
Θα προτιμούσες μήπως πέταλο;
|
|
|
11:03 am January 20, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Από χτες παιδιά έχω κι εγώ μία abus bordo granit x-plus με επίπεδο ασφαλείας 15.
Ελπίζω να είναι όσο καλή λέει και φαίνεται.
Άρχισα μάλιστα να αφήνω και κλειδωμένο εντός κτιρίων εργασίας και διαμονής το καινούριο μου "σαμιαμίδι" γιατί με το ασανσέρ πάνω κάτω στο τέλος θα χαλάσει και το ασανσέρ και το ποδήλατο θα διαλυθεί..
Ο λόγος που κατέληξα σε αυτή είναι ότι -παρόλο το βάρος της, που δεν είναι λιγότερο από το πέταλο- καταλαμβάνει τον ελάχιστο χώρο, αφού μπαίνει σε θήκη πάνω στο σκελετό. Ενώ το αντίστοιχο 15άρι πέταλο δεν έμπαινε με τίποτα στο ποδήλατο.
Θα δείξει….
|
|
|
11:54 am January 20, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
|
|
Περισσότερα Ποδήλατα-Ποδηλατόδρομοι. Ποδήλατα σε Λεωφορεία Τρένα και Μετρό!!
|
|
|
1:24 pm January 20, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
παναγιώτη δεν φανταζόμουν ότι θα είχαν κάνει τέτοιο βίντεο.
βρήκα και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v…..Y&NR=1
που δείχνει πως αντιδρά αυτή κλειδαριά στον τροχό.
απλά δεν κατάλαβα αν είναι η bordo 6000 (το προηγούμενο μοντέλο με προστασία 8/15) ή αν είναι η καινούρια granit x-plus (15/15).
όπως και να χει, αν ο άλλος χρειάζεται τροχό με δίσκο που κόβει διαμάντι και με τόσο θόρυβο, τόση ώρα, ελπίζω να μην ασχοληθεί..
|
|
|
7:26 pm January 26, 2010
| VasilisV
| | |
| Member | posts 34 | |
|
|
Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και δύο μήνες. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει.
Πάντως είναι πολύ πρακτική κλειδαρία και με έχει βολέψει πολύ.
|
|
|
11:23 am February 24, 2010
| koutote
| | |
| Member | posts 58 | |
|
|
Καλησπερα,
Παιδια μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω στην Θεσσαλονικη αυτην την κλειδαρια?
Ευχαριστω
/Κωστας
|
|
|
12:26 pm February 24, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
|
2:09 pm February 24, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
τι στέλνεις βρε pm? αφού δεν δουλεύει…
|
|
|
|
2:28 pm February 24, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
ωχ βλακεία…
Κώστα δεν μπορώ να δώσω όνομα ποδηλατάδικου.
Είναι στη Δελφών ανάμεσα σε Μαρτίου και Συνδίκα.
|
|
|
3:22 pm February 24, 2010
| koutote
| | |
| Member | posts 58 | |
|
|
OK thanks,
Θα το παρω με τα ποδια και θα το βρω.
Ευχαριστω
|
|
|
4:01 pm February 24, 2010
| panos
| | admin | |
| Admin
| posts 1221 | |
|
|
Η γνώμη μου είναι πάντως να μην μένουμε στο γράμμα του κανονισμού του φόρουμ αλλά στην ουσία του. Δεν νομίζω να θεωρούσε κάποιος διαφήμιση αν έλεγες τώρα πχ το όνομα του ποδηλατάδικου…
|
|
|
|
4:58 pm February 24, 2010
| koutote
| | |
| Member | posts 58 | |
|
|
Εφόσον η διευθυνση ειναι σωστη ευκολα μπορω να το βρω και απο τα ποδηλαταδικα που εχει στο site και
φαινονται στο google maps….Δεν χρειαζεται να αναφερθει το ονομα…..
|
|
|
10:44 pm February 24, 2010
| giorgos_bek
| | giorgos_bek | |
| Member | posts 392 | |
|
|
Παιδιά μόλις σήμερα έμαθα για περιστατικό παραβίασης της συγκεκριμένης κλειδαριάς και μάλιστα μέσα σε πολυκατοικία! Φωτογραφίες δεν υπάρχουν, μιας και οι κλέφτες δεν άφησαν τίποτα πίσω τους. Το περιστατικό έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό και αφορά άτομο που δεν γνωρίζει το site οπότε γι αυτό και δεν έχει αναφερθεί… Κρίμα! Το έμαθα από τρίτο άτομο οπότε δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως έχει σίγουρα να κάνει με τη συγκεκριμένη κλειδαριά!
|
|
|
2:18 am February 25, 2010
| msam
| | |
| Member | posts 948 | |
|
|
Πλάκα κάνεις….!!!!!
Μάθε σε παρακαλώ ποια ήταν ακριβώς και αν ήταν το 8άρι ή το 15άρι μοντέλο..
@^&$&κία!!!!
|
|