Το site των ποδηλατών

Το site των Ποδηλατών Θεσσαλονίκης βγήκε στον αέρα με το πρώτο άρθρο του το Νοέμβριο του 2008. Από τότε μέχρι σήμερα οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης έχουν πραγματοποιήσει πλήθος δράσεων σύμφωνα με τους στόχους της ομάδας μας. Οι αποφάσεις μας λαμβάνονται κατά τη συνάντησή μας, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους, και ανακοινώνεται στο site μας (δεξιό μέρος αρχικής σελίδας).
Ανάμεσα στις δράσεις μας είναι η διοργάνωση της ετήσιας Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας στη Θεσσαλονίκη, η διοργάνωση ημερίδων για το ποδήλατο, βόλτες με ιδιαίτερη θεματική, οι συναντήσεις με τις αρχές για να εκφράσουμε τα αιτήματά μας. Μεταξύ άλλων έχουμε πετύχει την είσοδο των ποδηλάτων στον προαστιακό σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης, ενώ έχουμε προτείνει και σχέδιο ποδηλατοδρόμων, το οποίο έχουμε παρουσιάσει τόσο σε ημερίδα μας, όσο και στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά οι Δράσεις μας παρουσιάζονται στην αντίστοιχη σελίδα του site μας (υπάρχει σύνδεσμος στο άνω μενού του site) και διαρκώς ανανεώνονται. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την πορεία μας μέχρι σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!